0888 05 76 75

Ремонт на iPhone

SN MOBILE > Ремонт на iPhone

Сервиз и ремонт на iPhone

В нашият сервиз извършваме услугата сервиз и ремонт на iPhone на следните модели:

 Ремонт на:
iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone SE 2020, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, Phone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max.

В SN MOBILEGSM Сервиз Бургас ще получите профисионална диагностика, профилактика и всички видове сервиз и ремонт на iPhone. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици на iPhone телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари, дисплеи и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Айфон. 

Ето и част от услугите, които предлагаме за телефони iPhone:

При СПЕШНА нужда от ремонт на iPhone, можете да се свържете с нас като изпратите бързо съобщение до специалистите ни в сервизния център чрез формата за запитвания по-нагоре в страницата.Или се свържете с нас – тук- КОНТАКТИ 

Смяна на стъкло на iPhone

Ако стъклото на iphone e счупено не се колебайте да се свържете с нас. В нашият сервиз за телефони в Бургас ще извършим смяна на стъкло на iphone и ще ви запазим оригиналният дисплей. В никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на стъклото на iPhone изисква професионална намеса, специализирана техника и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди и нарушения на компоненти, които да засегнат и други детайли и части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да НЕ предприемате ремонтни дейности сами в домашни условия, защото съществува огромен риск да увредите вашият мобилен телефон допълнително.

☑ Първото нещо, което се прави, когато донесете телефона си в GSM сервиз Бургас, е да извършим диагностика, за да установим точния проблем, свързан с дисплея на iPhone, след това преглеждаме и другите компоненти, и ако е необходимо, отстраняваме и поправяме всички дефектирали части.

Смяна на дисплей на iphone. Сервиз и ремонт на iphone

Какво да направите ако счупите телефона си? 

Първото нещо е да проверите дали е счупено само стъклото на iphone. Как става това?

Ако стъклото на дисплея ви е напукано и тъчскрийна си работи, няма петна по дисплея и изгорели пиксели, означава, че е счупено само стъклото. При наличие на петна, черти, изгорели пиксели или липса на картина означава, че сте счупили дисплея на iphone. В нашият сервиз за телефони сменяме дисплей на iphone в рамките на няколко часа.

Смяна на батерия на iPhone

Някои от най-срещаните проблеми, които могат да ви сигнализират за дефект и често водят до смяна на батерията на вашия мобилен телефон могат да бъдат сред изброените:

 • iphone не зарежда
 • Батерията на iphone пада от 80% директно на 20%
 • Батерията на iphone пада до 70% и направо се изключва
 • iphone не се включва след зареждане в кола
 • Батерията на iphone пада много бързо
 • Батерията на iphone е подута
 • iphone не се включва
 • Батерията на iphone стои на 1 процент и не се зарежда

Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!

Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена.
‼ Важно: Повредена батерия на iPhone не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова!

Смяна на заден капак на iphone

Всички модели след iphone 7 и iphone 7 Plus имат стъклени задни капаци. Това от една страна е положително, а от друга отрицателно. Положителното е, че придава на телефона изключителна елегантност и дизайн. Отрицателното е, че е стъклен и при най-малко изпускане или натискане задният капак на iPhone може да се счупи или пропука. Ако това се случи не се притеснявайте. Не е нужно да сменяте целият панел на телефона, може да се смени само задното стъкло на iPhone. Това се извършва по най-модерна технология като се използва високотехнологична машина с лазер.

Ремонт на намокрен iPhone

Ако сте намокрили телефона си, ви съветваме да НЕ опитвате да го поправяте сами вкъщи, ако не сте професионалист, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите, ако намокрите Айфона си?

 1. Изключете устройството напълно.
 2. Извадете SIM карта. (ако има такава)
 3. Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
 4. НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
 5. Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на такъв проблем.

Смяна на камера на iPhone

Понякога се случва камерите на iPhone да дефектират поради множество и различни причини. Ето някои от най-често срещаните проблеми, свързани с предна и задна камера на Apple телеофни:

 • Телефонът е изпускан и при удъра е натъпило нарушение на компонентите на камерата
 • Камерата на iphone не може да фокусира образа
 • Когато отворите камерата на iphone, за да я използвате, на дисплея е само черен екран
 • Има черни петна по камерата на iphone

Смяна на букса за зареждане на iPhone

Често при телефоните, които получаваме за ремонт на батерията се оказва, че проблемът не е в нея, а в самата букса за зареждане на iphone поради неправилна употреба, дефект или просто дългогодишно използване на телефона. Най-често срещаните проблеми при iPhone, свързани с буксата за зареждане могат да бъдат:

 • iphone не се зарежда
 • iphone отчита, че е включено към зарядно, но не зарежда батерията
 • Батерията на iphone се зарежда много бавно
 • Не може да направи връзка с компютър
 • iphone не се включва след зареждане в кола

Профилактика на iPhone телефони

В GSM сервиз Бургас можем да ви помогнем с БЕЗПЛАТНА консултация, както и да извършим качествена и бърза диагностика, и профилактика на вашия Apple смартфон. Често, след дълга употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в замърсена среда, се налага да освежавате вида на телефона си с периодична поддръжка, за да продължи да ви служи безпроблемно и в бъдеще. Услугата за почистване и профилактика на iphone се извършва изключително бързо от нашите специалисти, така че телефона ви да бъде готов за използване до няколко часа, в рамките на същия ден.

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони iPhone

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Севиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на iPhone телефон към мобилен оператор, смяна на микрофон на iphone и говорител на iphone (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на iphone, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на стъклен протектор на iphone, прехвърляне на информация  на iphone от gsm на друг носител и други.

Най-честите модели телефони iPhone, на които извършваме диагностика, ремонт и профилактика в нашия сервиз са:

iPhone 4/4s, iPhone 5, iPhone5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max., iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max.

Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно iPhone мобилни телефони

Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / смяна на батерия /други ремонти на iPhone?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за конкретния модел на Apple, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

Колко струва ремонт на iPhone (смяната на батерия, смяна на дисплей, ремонт след намокряне и др.)?

Цената за конкретния ремонт се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и от това какво трябва да бъде поправено. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

Отклчювате ли iCloud акаунти?

Едно от предимствата на iPhone устройствата е, че при пробив в сигурността, личните ви данни и информация не могат да бъдат достъпени, дори и чрез специален софтуер. От компанията са се погрижили за своите потребители, като са усигурили недежден начин да предпазят персоналните им детайли. Ние в GSM сервиз Бургас неведнъж сме получавали запитвания за отключване на icloud акаунти, но бихме искали да ви информираме, че тези действия са НЕЗАКОННИ и ние в GSM сервиз Бургас НЕ извършваме тази и подобни услуги!

Давате ли гаранция за извършените ремонтни дейности на телефони iPhone?

В GSM Сервиз Бургас получавате един месец гаранция за качество за смяната на дисплей, смяна на батерия, както и за множество други ремонти за всички модели на iPhone.

 

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз на Nokia 4.2

Сервиз за Motorola One Vision

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!