0888 05 76 75

FAQs

SN MOBILE > FAQs
За да ви улесним, събрахме в тази страница въпросите, които най-често получаваме от нашите клиенти относно услугите, които предлагаме. Ако вашият въпрос не е отговорен тук, не се колебайте да ни потърсите по следните начини:

Тел /Viber / WhatsApp: 0888 05 76 75 

Email: sn.burgas@gmail.com

За колко време ще бъде поправен телефона ми?

Това е един от най-честите въпроси, които получаваме. Истината е, че ремонтите на мобилни телефони и таблети, които извършваме отнемат различно време, в зависимост от спецификата на проблема на устройството. Обикновено, времето за ремонт на gsm отнема между няколко часа и няколко дни, но това се определя от вида поправка, който ще трябва да се извърши. За да получите ориентировъчна информация, ние ви съветваме да се свържете с нас на тел: КОНТАКТИ

Колко струва ремонта на телефона ми?

За да ви отговорим на този въпрос, трябва да установим какъв е проблемът на вашето устройство и какви компоненти би следвало да бъдат поправяни. Цената на всеки тип ремонт зависи от модела, марката и проблема на устройството.  За да получите ориентировъчна информация, ние ви съветваме да се свържете с нас на тел: КОНТАКТИ

Забележка: При поправка на диспей/ тъч скрийн на смарт устройство, GSMservice Бургас НЕ носи отговорност, ако по някаква причина бъде нарушена цялостта на лицевата част на телефона/таблета ( например при изпускане, удряне и т.н). Ако устройството ви дефектира след като вече ви е било върнато и без външна намеса, ви молим да се свържете допълнително с нас, за да установим проблема.

Какви видове ремонтни дейности извършвате във вашия GSM сервиз?

Услугите, които предлагаме са смяна на диспей, смяна на тъч скрийн, смяна на хоум бутон, смяна на панел, смяна на букса за зареждане/аудио букса, ремонт на предна/задна камера, разкодиране от мобилен оператор*, поправка след наводняване, инсталиране на лицензиран софтуер за български език, прехвърляне на контакти, смяна стъкло на дисплей, ремонт на дънни платки, смяна на чипове и други.

*GSMservice Бургас извършва услугата разкодиране от мобилен оператор за всички чуждестранни такива, както и за всички български мобилни оператори. GSMservice Бургас НЕ извършва разкодиране на телефони iphone, заключени от български мобилни оператори.

Има ли модели и марки мобилни телефони и таблети, които не ремонтирате?

Не, ремонтираме всички видове и модели мобилни устройства. Единственото условие е да имаме налични части за тях.

Продавате ли / заменяте ли телефони, нови и втора ръка?

Не. Ние в GSM service Бургас не извършваме покупко-продажба и замяна на телефони и таблети. Нашата дейсност е изцяло свързана с консултация, диагностициране и ремонт на мобилни устройства.

Продавате ли аксесоари за мобилни телефони?

Да. На място при нас в сервиза можете да закупите различни аксесоари за вашия модел мобилен телефон – калъфи, протектори за екран, зарядни устройства, micro SD карти и други.

Не съм доволен от услугите ви. Искам да направя рекламация.

В случай, че някоя от извършените от нас услуги не ви удовлетворява, винаги е добре да дойдете на място или да ни се обадите по телефона, за да го обсидите с някой от нашите експерти. Не се колебайте да ни потърсите!

Правите ли прехвърляне на данни от телефон на друг носител?

Да, при желание от страна на клиента, винаги можем да прехвърлим информацията от едно мобилно устройство на друг носител по негов избор – изпращане по мейл, на usb флаш памет и т.н.

Как да съм сигурен, че информацията в телефона ми и данните са защитени?

Ние разбираме колко е важна личната ви информация за вас и именно за това бихме искали да ви гарантираме, че вашите лични данни са защитени и няма да бъдат предоствяни на трети лица за неправомерно използване. Това е приоритет за нас!!!

Отключвате ли телефони, които са закодирани към мобилен оператор?

GSMservice Бургас извършва услугата разкодиране от мобилен оператор за всички чуждестранни такива, както и за всички български мобилни оператори. GSMservice Бургас НЕ извършва разкодиране на телефони iphone, заключени от български мобилни оператори, но ИЗВЪРШВА услугата за всички станали модели gsm-и.

Oтключвате ли icloud акаунти?

Не.

Променяте ли IMEI номера на моб. телефони?

IMEI е като „ЕГН на телефона ви“. Чрез него, проследяването на вашето загубено или откраднато устройство може да бъде извършено от съотвените органи. Промянаната на IMEI номера се счита за противозаконно действие и ние НЕ ИЗВЪРШВАМЕ подобни услуги.

Губи ли се информация при ремонт?

При ремонт на gsm/таблет ние се грижим информацията ви вътре да остане непокътната. В случай, че има опасност да се загуби частично или изцяло от съдържанието, ние се свързваме с клиента, за да получим съгласие или отказ да сладващите действия при поправката и чак след това предприемаме действие и работа по устройството.

Не съм от Бургас, мога ли да ви изпратя мобилния си телефон за поправка?

Да, разбира се! Без значние от коя точка на България сте, винаги можете да ни изпратите вашия gsm или таблет за ремонт. След като получим пратката от куриерската фирма, ние ще ви се обадим, за да потвърдим, че устройството е получено. Наш специалист ще се свърже допълнително с вас преди да започне поправката, за да уточните проблемите на вашия телефон или таблет. Имаме офис в гр. Бургас и в гр. София. Можете да видите подробна информация -тук –КОНТАКТИ

С коя куриерска фирма работите?

Работим с куриерски фирми Еконт/Спиди/ Лео експрес/ други.  Изберете най-удобната за вас и ни пратете вашето устройство. След като го получим, ще ви се обадим, за да потвърдим, че сме получили пратката. А след като разберем какви са проблемите и как можем да ги оправим, ще в информираме отново. За нас е важно клиентите да знаят какво се случва с техния мобилен телефон/таблет по време на всеки ремонт и именно за това държим изключително много на комуникацията с клиента преди, по време на и след ремонта.

Можете да ни изратите телефона си от следните градове: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник, и други.

Имам ли право на рекламация?

Винаги сте добре дошли да изкажете свовето мнение за свършената от нас работа. Ще се радваме ако чуем вашето мнение по телефона, на нашата фейсбук страница или по мейл. Ако не сте доволни от услугите ни – потърсете ни, за да удовлетворим вашето изсикване!

Забележка: При поправка на диспей/ тъч скрийн на смарт устройство, GSMservice Бургас НЕ носи отговорност, ако по някаква причина бъде нарушена цялостта на лицевата част на телефона/таблета ( например при изпускане, удряне и т.н). Ако устройството ви дефектира след като вече ви е било върнато и без външна намеса, ви молим да се свържете допълнително с нас, за да установим проблема.

Инстлирате ли проследяващ / spy software?

Не. Това нарушава нашата политика за конфиденциалност и ние НЕ торлерираме този вид проследяващи тактики.

Правите ли ремонт на предна/ задна камера?

Да, разбира се! Заповядайте при нас, за да поправим камерата на вашето устройство на адрес гр. Бургас, бул.Цар Симеон I 16 или позвънете на тел: 0888 05 76 75. Очакваме ви!

Говорителя на телефона ми е счупен. Можете ли да го поправите?

Да! Ще поправим говорителя ви, за да може да се радвате отново на телефона си. Заповядайте на адрес гр. Бургас, бул.Цар Симеон I 16 или позвънете на тел: 0888 05 76 75. Очакваме ви!

Слагате ли български език на телефон?

Да, можем да сложим българско меню на телефона ви без проблем. На моделите iPhone не може да се инсталира българско меню Поесетете ни на адрес гр. Бургас, бул.Цар Симеон I 16 или позвънете на тел: 0888 05 76 75. Очакваме ви!

Телефона ми е намокрен. Може ли да се поправи?

Да! Вижте как да постъпите в първите минути, когато телефона ви се окаже намокрен с течност.  

Заповядайте за безплатна консултация на адрес гр. Бургас, бул.Цар Симеон I 16 или позвънете на тел: 0888 05 76 75. Очакваме ви!

КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на iPhone X

Ремонт на Huawei Nova 5t

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!