0888 05 76 75

Ремонт на Playstation

SN MOBILE > Ремонт на Playstation
Ремонт на Playstation

Ремонт на Playstation

В SN MOBILE, освен диагностика и поправка на телефони, таблети, лаптопи и компютри, извършваме и услуга за сeрвиз и ремонт на Playstation. С разрастването на екипа и спрямо желанието на нашите клиенти, ние решихме да разширим дейността си като предложим бързо и надежно решение от вече доказали се специалисти в областта на техниката. Без значение какъв е проблема или модела на Playstation. Нашият екип има нужното професионално оборудване, опит и професионализъм за да извършим 99 процента от проблемите свързани с Playstation.

Колко струва ремонт на Playstation?

 След приемане на вашето устройство в сервиза ни, ще бъде извършена диагностика за да се установи какъв е проблема с игровата конзола. След намиране на проблема клиента бива уведомяван за цената, срока и всички параметри по ремонт на Playstation.

Колко време отнема ремонта?

 В повечето случай ремонта отнема около 2-3 работни дни. Всичко зависи от проблема, наличните части и натовареността на сервиза ни. Възможно е срока да бъде по-голям!

Профилактика на Playstation

Игровите конзоли се използват усилено и това налага извършване на профилактика и почистване през определено време. Желателно е това да се извършва през 6 до 9 месеца, в зависимост от използването. Правилната профилактика на Playstation удължава живота на конзолата и не й позволява да загрява, а оттам и предотвратява проблеми възникнали от прегряване, което е често срещано.

  Кои модели на игрови конзоли Playstation ремонтирате?

Ние от SN MOBILE сервизираме всички модели игрови конзоли Playstation. Партнираме си с едни от най-големите доатавчици на резервни части. Това ни позволява да намалим срока за ремонт и подобрим качеството. Без значение от модела на Playstation конзолата, ние ще Ви помогнем да се насладите на играта отново.

  • Сервиз на Playstation 3
  • Сервиз на Playstation 4
  • Сервиз на Playstation 4 pro
  • Сервиз на Playstation 4 slim
  • Сервиз на Playstation 5
  • Сервиз на Playstation 5 Digital Edition

Важно!!! При оставяне на конзола за ремонт не е нужно да носите захранващ кабел и джойстици. При проблем свързан с джойстика тогава можете да оставите и него.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, лаптопи, компютри и игрови конзоли, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на лаптопи и компютри

Ремонт на таблети

Сервиз и ремонт на мобилни телефони

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!