0888 05 76 75
Смяна на дисплей

Смяна на дисплей

Най-крехката част във всеки телефон е дисплеят. Най-често при изтърване се оказва, че именно той е повреден. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на дисплей на мобилен телефон и таблет. Нашият екип разполага с нужното професионално оборудване, технически умения и качествени резервни части за да подмени вашия дисплей с нов в максимално кратки срокове. Поддържаме широка гама от налични резервни части, в това число и дисплеи за различни модели мобилни телефони.

Тук сме изброили най-честите модели телефони, на които сменяме дисплеи:

об

Смяна на дисплей на Samsung
Смяна на дисплей на iPhone
Смяна на дисплей на Huawei
Смяна на дисплей на Lenovo
Смяна на дисплей на Sony
Смяна на дисплей на Nokia
Смяна на дисплей на Xiaomi
Смяна на дисплей на Motorola

Смяна на дисплей на други модели

 

Смяна на дисплей и видове повреди

???? Механични – счупен дисплей, спукано стъкло, развален тъчскрийн и др.

Неволното изпускане на телефона на земята, може да бъде съпроводено с нарушаване на цялостта на вашето мобилно устройство, както при панела, така и при стъклото на дисплея. В зависимост от силата на удара, различни компоненти биха могли да бъдат разместени или повредени – както видимо, така и в сърцевината на устройството ви. При този тип щета на мобилните устройства, най-често може да пострада лицевата част на телефона, тъй като е най-чувствителна при изпускане или натиск. В някои ситуации може да се наложи само смяна на счупено стъкло или смяна на тъчскрийн, докато в други е наложително да се замени целият дисплеен панел.

/Смяна на стъкло предлагаме само на Samsung и на iPhone/

Смяна на стъкло на дисплей на Samsung 

Смяна на стъкло на дисплей на iPhone 

Възможно е освен смяна на тъчскрийн или дисплей, да се наложи подмяна и на друг компонент. Това се случва, тъй като при по-силен удър някои части в сърцевината на устройството биват разместени. На пръв поглед може и да не са видими, но не е изключено да имате проблем с тях в последствие. Заповядайте за БЕЗПЛАТНА консултация с нашите специалисти, които ще ви насочат и помогнат в решаването на този проблем.

Забележка: При поправка на дисплей/ тъч скрийн на смарт устройство (мобилен телефон или таблет), GSMservice Бургас НЕ носи отговорност, ако по някаква причина бъде нарушена цялостта на лицевата част на телефона/таблета след като е напуснал сервиз и е предаден на клиента( например при изпускане, удряне и пр. веднага след като е бил одобрен и приет от клиента). Ако устройството ви дефектира след като вече ви е било върнато и без външна намеса, ви молим да се свържете допълнително с нас, за да установим проблема. Благодарим за разбирането!

Намокрен телефон и дисплей – ремонт и почистване

Ако се чудите какво да правите когато намокрите телефона си, то определено първото нещо, което трябва да знаете е как да реагирате бързо. Всяка секунда е важна, особено когато устройството е не просто залято с вода, а изпуснато и озовало се със замах в нея. Само забърсването външно няма да помогне, за това е добре да се обърнете към специалист възможно най-скоро. Окислителните процеси, настъпващи в устройството се засилват в зависимост от това колко време е престоял телефонът в тази среда. Водата може да влезе през множество процепи и отвори на телефона ви – буксата за зареждане, буксата за слушалките, говорителя, микрофона, както и през други малки цепнатини. Дисплейният панел също може да пострада при поливане с вода или друга течност. Въпреки, че може да ви изглежда, че всичко с телефона ви е наред в даден момент, НЕ го включвайте в електрическата мрежа.

Ето какво трябва да направите, ако намокрите телефона си:

1. Изключете го напълно.
2. Попийте водата отвън със суха кърпа
3. Извадете наличните SIM/microSD карти, ако има такива
4. Дори след като сте подсушили телефона си, не се изкушавайте да го включвате в ел. системата

Не губете никакво време и го занесете в сервиз за телефони, за да се погрижат за него. Добре е да знаете, че в отделни случаи поради влагата, която настъпва в устройстото, може някои сензори да спрат да работят. Консултирайте се със специалист!

Ивици и маслени петна по екрана на телефона

Ако забележите, че телефонът ви променя цветовете си, маслени петна се появят на екрана, ивици се разположат по дължината на дисплея, то вероятно това се дължи на механична повреда, настъпила по-рано при това усторйство. Възможно е тя да не проличи веднага когато се е случила неприятната ситуация с вашия мобилен телефон, а в следствие и при честа употреба да забележите изменения на картината. При силен удър най-често се получават размествания и отлепвания на компоненти, които водят до неясен образ, ивици и петна по екрана. При някои модели телефони, тези маслени петна се получават в следствие на недобре залепен дисплеен панел от производителя. Това, разбира се, е строго индивидуално, но е добре да се знае от потребителите.

Бонус съвет: Как да запазим телефона си като нов за по-дълго време?

  1. Носете предпазен калъф / кейс
  2. Използвайте стъклен протектор за екран
  3. Не оставяйте телефона си включен в електрическата мрежа дълго след като вече е зареден

Често Задавани Въпроси

???? Колко струва смяна на дисплей на телефон?
Цената за ремонт на дисплей се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и от това какво трябва да бъде поправено. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей, тъчскийн и смяна на стъкло?
При наличност на необходимите части (дисплеен панел, тъч скрийн, стъкло, лентов кабел и др.) за конкретния модел телефон, ремонтът се извършва на същия ден, в рамките на няколко часа (в зависимост от натоварването). В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

Давате ли гаранция за смяна на стъкло, тъчскрий и дисплей на мобилни телефони?
В GSM Сервиз Бургас получавате един месец гаранция за качество за смяната на дисплей, както и за множество други ремонти за всички модели мобилни телефони.

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Сервиз и ремонт на iPhone XS

Сервиз и ремонт на Nokia 6.1 Plus

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!