0888 05 76 75

GSM Сервиз

SN MOBILE > GSM Сервиз

GSM Сервиз за мобилни телефони

В сервизния център на GSM Сервиз Бургас, ние предлагаме широк спектър от  услуги и ремонти, диагностика, профилактика, смяна на компоненти, но това съвсем не е всичко. Тъй като в GSM Сервиз за мобилни телефони в Бургас се стремим да предложим най-доброто качество на услугата, ние работим с мрежа от сервизи и наши партньори за оптимални резултати

Най-честите запитвания за ремонт на телефони получавани от клиенти са относно:

 

Какви модели мобилни телефони ремонтираме и сервизираме?

В GSM Сервиз за мобилни телефони в Бургас можете да  се възползвате освен от безплатна консултация, така и от стойностен съвет от експерти в областта. Извършваме ремонти и извънгаранционно обслужване на почти всички марки и модели мобилни телефони, сред които: 

Понякога, нашите клиенти се опитват сами да ремонтират компонента, който не работи в домашни условия. За жалост много често, процедирайки по този начин, проблемът се задълбочава, вместо да бъде премахнат. Ако нямате опит в областта на мобилните устройства и поправката им, съветваме ви да се допитате до специалист. Той ще Ви даде най-точна информация кое е добре за вашият мобилен телефон.

Възползвайте се от нашата БЕЗПЛАТНА консултация, за да получите навременен съвет от вещи в областта професионалисти!

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)

Skype: gsmserviceburgas

Email:  sn.burgas@gmail.com

Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas

На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 

КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Без значение дали става дума за смяна на дисплей на iOS телефон или поправка на Android таблет, НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ!

Вижте още:

Смяна на дисплей на iphone 6

Сервиз и ремонт на Xiaomi Note 10

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!