Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75
Смяна аудио чип на iphone 7

Ремонт и смяна на аудио чип на Iphone 7 в град Бургас

Основната цел на мобилните телефони е да се провеждат разговори. Телефоните на iphone са известни с това, че звука при разговор е изключително чист и кристален без значение от заобикалящата среда. Някой модели на iphone имат обаче слабо място. И това е аудио чипа. Този проблем засяга най-често моделите iphone 7 и iphone 7 Plus. Ние извършваме услугата смяна на аудио чип на Iphone 7.

Ето и някои от симптомите, който могат да ви насочат към проблем с аудио чипа на iphone 7 и iphone 7 plus:

  • Слушалката на iphone 7 не работи
  • Микрофона на iphone 7 не работи
  • Високоговорителя на iphone 7 не работи
  • Аудио записа на iphone 7 не работи
  • Иконата за високоговорител на iphone 7 при разговор не може да се включи

Тези симптоми важат и за модела на iphone 7 plus.!!!

В нашият сервиз за телефони Бургас извършваме услугата смяна и ремонт на аидио чип на iphone 7 и iphone 7 plus. Благодарение на високотехнологичната база и екип от специалисти, с който разполагаме, ние от SN MOBILE ще извършим ремонт на Вашият iphone в максимално кратки срокове, с изключително високо качество и гаранция за ремонта.

При проблем с аудио чипа на iphone 7 и iphone 7 plus, можете да се свържете с нас за актуална цена за смяна на аудио чип на iphone 7 и iphone 7 plus.

Мога ли сам да си сменя аудио чипа на iPhone 7 ?

Определено не се опитвайте да извършвате ремонта без да имате нужното оборудване и опит. Избягвайте и сервизи, който нямат опит с такъв вид ремонти, защото при нас много често идват iphone 7 и iphone 7 plus повредени след опит за ремонт на аудио чип. 

Най-често след неправилно прегряване на аудио чипа се повреждат други елементи по платката и телефона започва да не намира сим карта, да губи обхват или да остане на No Service или Searching. Ако вече сте минали през това, има минимален шанс да се поправи. Поправяли сме такъв тип допълнително създадени проблеми не веднъж.

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на дисплей/стъкло на iphone
Смяна на заден капак на iphone

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!