0888 05 76 75

Поставяне протектор на телефон

SN MOBILE > Поставяне протектор на телефон

Поставяне протектор на телефон

След всяка смяна на дисплей, която извършваме в нашия сервиз, препоръчване на клиентите услугата поставяне протектор на телефон.

Защо е важно да използвате протектор?

 Протектора поставен на екрана спомага да запазите вашето устройство за по-дълго и в перфектно състояние. Той предпазва екрана от счупване при неволно изпускане.

Колко време отнема поставяне на протектор на телефон?

 Залепянето на протектор на екрана отнема не повече от няколко минути. Ние разполагаме с широка гама от налични протектори за различни модели мобилни телефони.

Мога ли сам да си сменя протектора?

Разбира се! Желателно е поставянето на протектора да е в безпрахова среда, за да не оставят балончета или прашинки. Ние разполагаме със специално оборудване за тази цел.

 Какви други услуги извършвате?

При наличие на проблем свързан с вашия мобилен телефон, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви консултираме напълно безплатно!!! Ние разполагаме с нужното техническо оборудване, висококвалифициран екип и широка гама от налични части. Това ни позволява да извършим ремонта на телефона в максимално кратки срокове без компромис върху качеството. Можете да ни се доверите на SN MOBILE.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на дисплей на телефон

Смяна на батерия на телефон

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!