Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Ремонт на камери, букси, говорители и други

Освен всички най-основни и най-търсени услуги, предлагаме и широка гама от допълнителни дейности: Ремонт и смяна на камери, смяна аудио букса, ремонт на букса за зареждане,  смяна на говорители и микрофони, обновяване на външния вид, смяна на home бутон и бутони за усилване и други. Консултирайте се допълнително с нашите специалисти.

Мобилните телефони и таблетите съдържат в себе си множество компоненти, които за щастие, могат да бъдат поправени при настъпил дефект или повреда.  Ние в GSM Service Бургас ви съветваме да се допитате до специалисти в областта и да не предприемате ремонт в домашни условия. По този начин, ако не сте запознати с устройството на вашия смартфон, вие рискувате да нарушите цялостта на важни компоненти, чиято поправка би ви оскъпила допълнително ремонта на телефона/таблета ви.

 

Нашият екип от професионалисти са на разположение да ви консултират напълно БЕЗПЛАТНО и да ви дадат най-точния съвет за вашия gsm.

 

Освен всички стандартни и най-търсени услуги, ние предлагаме и допълнителни ремонти, които бих могли да бъдат извършени:

  • Ремонт и смяна на камери (предна /задна)
  • Смяна и ремонт на аудио жак
  • Смяна и ремонт на жак за зареждане
  • Смяна на микрофон
  • Смяна на говорители
  • Смяна на задно стъкло
  • Смяна на home бутон/ бутони за усилване
  • Смяна на вибрацията

Посетете ни на място

или ни изпратете устройството си по куриер

Ако сте от Бургас или региона, заповядайте при нас на място, за да диагностицираме и отстраним проблема на вашия телефон/таблет в сервиза ни на адрес: гр. Бургас, бул.Цар Симеон I 16

Или

Ни изпратете телефона си с куриер от: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник, и други..

 

Работим с куриерски фирми Еконт/Спиди/ Лео експрес/ други.  Изберете най-удобната за вас и ни пратете вашето устройство. След като го получим, ще ви се обадим, за да потвърдим, че сме получили пратката. А след като разберем какви са проблемите и как можем да ги оправим, ще в информираме отново. За нас е важно клиентите да знаят какво се случва с техния мобилен телефон/таблет по време на всеки ремонт и именно за това държим изключително много на комуникацията с клиента преди, по време на и след ремонта.

Ако имате въпроси, позвънете ни:  0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)

Позвъни сега!