0888 05 76 75

Други услуги

SN MOBILE > Други услуги
ремонт на камера на телефон

Ремонт на камера на телефон, букси, говорители и други

 

Мобилните телефони и таблети съдържат в себе си множество компоненти, които могат да бъдат поправени при настъпил дефект или повреда.  Ние в GSM Сервиз Бургас Ви съветваме да се допитате до специалисти в областта и да не предприемате ремонт в домашни условия. По този начин, ако не сте запознати с устройството на вашия смартфон, вие рискувате да нарушите цялостта на важни компоненти. Чиято поправка би Ви оскъпила допълнително ремонта на телефона или таблета. Като за пример можем да дадем камерата на телефона. Лещата й е изключително финна и при опит за почистване се поврежда горният слой. Появяват се петна и сенки по камерата, както и спира да фокусира. Решението тук вече е смяна и ремонт на камера на телефон от специалист.

Нашият екип от професионалисти са на разположение да Ви консултират напълно БЕЗПЛАТНО и да Ви дадат най-точния съвет за вашия мобилен телефон, таблет, лаптоп или компютър.

Освен всички стандартни и най-търсени услуги, ние предлагаме и допълнителни ремонти, които биха могли да бъдат извършени:

  • Ремонт и смяна на камери (предна /задна)
  • Смяна и ремонт на аудио жак
  • Смяна и ремонт на жак за зареждане
  • Преинсталиране на телефон
  • Смяна на микрофон
  • Ремонт на говорители
  • Смяна на задно стъкло
  • Смяна на home бутон/ бутони за усилване
  • Ремонт или смяна на вибрацията

Ако имате проблем с вашето устройство и той не е в изброените, не се колебайте да се свържете с нас !!!

Посетете ни на място

или ни изпратете устройството си по куриер

Ако сте от Бургас или региона, заповядайте при нас на място, за да диагностицираме и отстраним проблема на вашия телефон/таблет в сервиза ни на адрес: гр. Бургас, ул. “ Цар Симеон I-ви “ Номер 16 КОНТАКТИ

Или изпратете телефона си с куриер от: София, Варна, Ловеч, Бургас, Добрич, Стара Загора, Хасково, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Монтана, Видин, Силистра, Търговище, Кърджали, Кюстендил, Габрово, Враца, Велико Търново, Пловдив, Русе, Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Перник, и други.

 

Работим с куриерски фирми Еконт/Спиди/ Лео експрес/ други.  Изберете най-удобната за вас и ни пратете вашето устройство. След като го получим наш служител ще се свърже с Вас за да потвърдим, че сме получили пратката. А след като разберем какви са проблемите и как можем да ги оправим, ще Ви информираме отново. За нас е важно клиентите да знаят какво се случва с техния мобилен телефон, таблет, лаптоп или компютър по време на всеки ремонт и именно за това държим изключително много на комуникацията с клиента преди, по време на ремонта и след него.

Вижте още:

Сервиз и ремонт на iPhone 6S

Сервиз и ремонт на Huawei p20 Pro

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!