0888 05 76 75

Прехвърляне на информация

SN MOBILE > Прехвърляне на информация
прехвърляне на информация
Прехвърляне на информация

Прехвърляне на информация от телефон

Много често, информацята, съдържаща се в телефона ви, контактите, снимките и прочее, са много по-ценни от самото утройство, тъй като са нещо, което трудно бихте могли да върнете, ако бъде заличено. Именно за това, ние като специалисти ви съветваме периодично да запазвате всичко данни от телефона си и на друг носител –било то компютър, външна памет или др. В нашият сервиз SN MOBILE извършваме услугата прехвърляне на информация от телефон на друг или на друг носител.

Запазване на информацията и контактите Ви в облак

С развитието на смартфоните, се развиват и начините, по които бихте могли да достъпите информацията си обратно. Използвайки функционалностите на android/ ios, трябва да използвайте и мейл акаунт. Чрез него, бихте могли да достъпите информацията си през почти всяко устройство, което значително улеснява потребителите.

Това може да стане чрез всички облачни услуги, които се предлагат от различни фирми. За пример ще дадем най-масовите – iCloud за мобилните устройства на Apple, Xiaomi account за мобилните устройства на Xiaomi, Samsung акаунт за мобилните устройства на Samsung, Google account за устройства с операционна система Android и т.н.

Прехвърляне на информация от Android на iPhone

Много често идват клиенти при нас, които желаят да си прехвърлят снимките и контактите от устройство работещо с операционна система Android на iPhone. Това не е толкова лесно поради няколко причини:

  1. Операционните системи работят по различен начин и компресират информацията по различен начин – поради таз причина е възможно контакти от Android да не се прочитат правилно от iPhone.
  2. Изисква се значително време в зависимост от големината на информацията, която искате да прехвърлите.
  3. Използва се специализиран софтуер, кото позволява някои процеси да се извършат по-прецизно без загуба на време и информация.

Ако Ви се налага да прехвърляте каквато и да е информация не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви спестим време и пари, както и риска от загуба на информация от устройството Ви. 

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)

Skype: gsmserviceburgas

Email:  sn.burgas@gmail.com

Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas

На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ

Вижте още:

Сервиз и ремонт на iPhone 6S
изкупуване на телефони и таблети

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!