0888 05 76 75

Счупена букса на телефон

SN MOBILE > Услуги > Счупена букса на телефон

Смяна на счупена букса на телефон

Колкото и големи по капацитет да стават батериите на телефоните се налага те да бъдат зареждани. При усилено използване на устройството може да се наложи да бъде зареждано няколко пъти на ден. Това води до по-честа употреба на порта за зареждане, както и увеличаване на шанса да се получи проблем с буксата за зареждане на телефона. Ние от SN MOBILE извършваме услугата смяна на счупена букса на телефон.

Повредена букса на телефон?

В съвременните мобилни телефони се използват най-често 3 варианта букса за зареждане : Type-C; Micro usb; iphone lightning. Всички те могат да бъдат сменени при наличие на повреда. Не винаги се налага смяна на букса за зареждане на телефон. Ние разполагаме с нужното специализирано оборудване за да установим къде точно е проблема.

Почистване на букса на телефон!

За да удължите живота на usb буксата на телефона е нужно да бъде извършвана профилактика през определено време. Ако работите в по-силно замърсена среда почистването трябва да е по-често. Желателно е подобна профилактика да се извършва от специалист. Не използвайте компресор, флакони със сгъстен въздух, спирт и клечки за зъби. Можете сериозно да повредите както буксата за зареждане на телефона, така и други компоненти и периферия. При проблем с буксата на телефона, не се колебайте да се свържете с нас.

Смяна на usb на телефон цена или смяна на букса за зареждане на телефона цена?

При всеки телефон цената за смяна на букса за зареждане е различна. Има значение степента на увреждане, наличие на окисление или нагар и други. За актуална цена можете да се свържете с нас. Понякога е нужно да се направи диагностика за да се установят пораженията на телефона и след това се дава цена за ремонт.

Смяна на букса за зареждане на телефон в София?

Ние разполагаме със сервизна база в град Бургас и в град София. За всички останали градове работим с куриерски фирми, като Еконт и Спиди/и други/. Можете да ни изпратите вашето устройство с куриер и след извършена диагностика от нашите техници ще ви бъде дадена точна цена за ремонт. След потвърждение от ваша страна се преминава към ремонт. Изпращаме устройството с опция за тест и преглед.

Смяна на букса за зареждане на таблет?

Да ние предлагаме смяна на букса за зареждане на телефони, таблети, лаптопи и плейстейшъни. Разполагаме с широка гама налични части за повечето модели устройства.

На кои марки телефони предлагаме смяна на usb на телефон?

Смяна на букса за зареждане на iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Sony, Nokia, Cat, LG, Lenovo, HTC, Blackview, Oukitel, Allview, Coolpad, Asus, Motorola, Prestigio, OnePlus и много други.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на лентов кабел

Смяна на букса за зареждане на лаптоп

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!