0888 05 76 75

Смяна на букса за зареждане на лаптоп

SN MOBILE > Ремонт на лаптопи > Смяна на букса за зареждане на лаптоп
Смяна на букса за зареждане на лаптоп

Смяна на букса за зареждане на лаптоп

В днешното забързано време имаме все повече нужда от лаптопи. Ползваме ги навсякъде и все по-често. Работим на тях, играем игри или просто сърфираме в интернет и социалните мрежи. Средно батериите им издържат около 2-4 часа на интензивно ползване. След това е нужно зареждане отново, като се свързва зарядното с буксата за зареждане. Често се случва буксата за зареждане да се повреди или да няма добър контакт. При наличие на проблем, не се колебайте да се свържете с нас. Ние от Сервиз за компютри SN MOBILE предлагаме услугата смяна на букса за зареждане на лаптоп.

Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Разбира се работим и с куриер за цяла България.

Колко време отнема смяна на захранваща букса на лаптоп?

При получаване на лаптопа в сервиза ни първо се извършва диагностика. По този начин се установява точния проблем, както и причината за появата му. След диагностиката ние се свързваме с клиента за уточнение на ремонта. След потвърждение преминаваме към извършване на ремонта. В повечето случаи това отнема около 2 работни дни в зависимост от натовареността на сервиза ни. След като е сменена буксата за зареждане можете отново да се насладите на вашия лаптоп.

Смяна на букса за зареждане на лаптоп цена?

За актуална цена за извършване на ремонта можете да се свържете с нас. При различните модели лаптопи цената за смяната е различна. Ако имате проблем с usb на лаптоп не се колебайте да се обърнете към нашите специалисти от SN MOBILE.

Бонус от нас!

Желателно е ако използвате лаптопа постоянно включен в зарядното, да премахнете батерията/ако е възможно/. При невъзможност да се премахне, след като е заредена батерията на 100%, можете да изкарате кабела и да продължите да работите само на батерия. Когато процентите на батерията достигнат 20% отново можете да го включите в зарядното. По този начин запазвате живота на батерията на лаптопа.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Почистване на Лаптоп от прах

Ремонт на Playstation

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!