0888 05 76 75

Смяна на лентов кабел

SN MOBILE > Услуги > Смяна на лентов кабел
Смяна на лентов кабел

Смяна на лентов кабел в сервиз в Бургас и София

Във всички смарт устройства се използват лентови кабели. Те служат за свързване на отделните части. Например при включване на зарядно в буксата за зареждане, чрез лентовия кабел заряда се пренася към основната дънна платка и по този начин устройството индикира зареждане. Възможно е при дефектирала част да се получи черен екран на телефон, таблет или лаптоп. Не винаги в такава ситуация проблема е в лентата. Може просто да е за смяна на дисплей. Случва се тези лентови кабели да се повредят. Ние от SN MOBILE – Сервиз за телефони предлагаме ремонт или смяна на лентов кабел на телефони, таблети, лаптопи, компютри и плейстейшъни.

В какви случай може да се повреди лентовия кабел?

Има много ситуации, в който може да се наложи смяна на лентов кабел. Често срещано е дефектирал кабел, неправилно разглобяване на устройството, токов удар и много други. В такива случаи е препоръчително устройството да бъде правилно диагностицирано от специалисти, за да се открие първоизточника на проблема и да бъде отстранен.

Ние от SN MOBILE GSM Сервиз Бургас специализираме в ремонт на лентови кабели.

На какви устройства подменяме дефектирали лентови кабели?

Извършваме ремонт на мобилни телефони, таблети, лаптопи, компютри и плейстешъни. Разполагаме със сервиз в град Бургас и град София. Разбира се работим и с куриери за цяла България. При наличие на проблем свързан с вашето устройство, не се колебайте да се свържете с нас. Ние имаме богат опит и професионално оборудване за да се справим с такъв вид ремонт. Всички ремонти се извършват от специалисти в своята област в максимално кратки срокове без излишно губене на време.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на стъкло на телефон

Смяна на батерия на телефон 

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!