0888 05 76 75

Ремонт на Samsung

SN MOBILE > Ремонт на Samsung

 

Сервиз и ремонт на Samsung 

Тук са моделите, на който извършваме услугата сервиз и ремонт на Samsung в град Бургас:

 

Сервиз и ремонт на Samsung Серия А

Сервиз и ремонт на Samsung Серия J

Сервиз и ремонт на Samsung Серия S

Сервиз и ремонт на Samsung Серия Note

Сервиз и ремонт на Samsung Серия M

Сервиз и ремонт на Samsung Серия Z

Ако вашият модел не е описан тук можете да се свържете с нас за да Ви дадем повече информация!!!

Ето и част от услугите, които предлагаме за телефони Samsung:

Samsung е дългогодишен лидер и един от най-големите производители на мобилни технологии в света. Като една от водещите компании в бранша, тя разполага с голямо разнообразие от всички класове смартфони. В последните няколко години, гигантът успя с бърз ход да настигне своя пряк конкурент и да докаже, че не му отсъпва по нищо. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици именно на Samsung телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части. Както и аксесоари и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Samsung. В нашият сервиз за телефони извършваме услугата сервиз и ремонт на Samsung в град Бургас.  Ето някои от най-честите ремонти, които извършваме, както и причини за поправка и посещение в сервиз, свързани с вашия Самсунг телефон:

Смяна на дисплей на Samsung

 

Ако вашият екран е с частично напукано стъкло, изцяло счупен, изобщо не свети или е повреден поради изпускане, в никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на дисплей на Samsung изисква специализирана техника, познания в областта и професионална намеса, както и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или друг механичен удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди. Освен видимите такива, може да има и такива, които да засегнат и други части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да НЕ предприемате ремонтни дейности сами вкъщи, защото съществува огромен риск да увредите мобилния си телефон допълнително.

☑ При постъпване на телефона ви в GSM сервиз Бургас, първото нещо, което се извършва като дейсност е диагностиката, за да установим точния проблем, свързан с дисплея на вашия Samsung, след това преглеждаме и другите компоненти, и ако е необходимо, отстраняваме и поправяме всички дефектирали части.

Смяна на батерия на Samsung

 

Някои от по-старите модели на Samsung Galaxy имат „привилегията“ да разполагат с батерия, която лесно може да бъде сменена с нова, само с няколко движения при наличние на резервна. При по-новите модели обаче, те вече се капсуловат и подмяната им може да бъде извършена само с помощта на специалист. Без значение с какъв модел Самсунг телефон разползгате, сигналите за дефектирала батерия са идентични. Ето някои от най-честите:

 •  Телефонът не се зарежда изобщо
 •  Телефонът не се включва след зареждане в кола
 •  Батерията на телефона пада много бързо
 •  Батерията на телефона пада от 80% директно на 20%
 •  Телефонът не се включва
 •  Батерията на телефона пада до 70% и направо се изключва
 •  Батерията на телефона е подута

‼ Важно: Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!

Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена.

Повредена батерия на Samsung не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова!

Ремонт на намокрен Samsung

 

Съветваме ви, ако телефона ви е попаднал във вода или друга течност, да НЕ се опитвате да го поправяте сами, ако не сте професионалист и не разполагате с подходящата техника, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите, ако намокрите вашия Самсунг?

 1. Изключете устройството напълно.
 2. Извадете SIM карта. (ако има такава)
 3. Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
 4. НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
 5. Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на течност по платките и детайлите на устройството.

Смяна на заден капак на Samsung. Сервиз и ремонт на Samsung

 

Задната част на новите модели Samsung е изработена от стъкло. Тя няма същата защита и подсиленост като предното стъкло и при лек удар или натиск на устройството лесно може да бъде счупено стъклото. Ако това се случи не се притеснявайте. Ние от Сервиз за телефони SN MOBILE поддържаме налични части за Samsung и ще сменим задният капак в изключително кратки срокове. Това се извършва на специализирани машини и по-добре е да не се опитвате да го правите сами, защото има голям шанс да повредите устройството.

Смяна на камера на Samsung

 

Най-новите технологии позволяват на Самсунг да използват висококачествени компоненти при камерите на най-новите си модели телефони, но дори и тогава се случва те да дефектират поради различни причини. Ето някои от най-често срещаните проблеми, свързани с предна и задна камера на телефони Samsung Galaxy:

-Телефонът е изпускан и при удъра е натъпило нарушение на компонентите на камерата
-Камерата не може да фокусира образа
-Когато отворите камерата, за да я използвате, на дисплея е само черен екран
-Когато сте направили снимки с камерата, на тях се виждат черни петна

Смяна на букса за зареждане на Samsung

 

Неведнъж сме получавали телефони Самсунг за ремонт на батерията, а в последствие се оказва, че проблемът не е в нея, а в самата букса за зареждане. Причините за този проблем биха могли да бъдат различни: поради неправилна употреба, дефект или просто дългогодишното използване на телефона. Най-честите оплаквания, свързани с буксата, за които имаме запитвания от притежатели на Самсунг са:

– Телефонът не се зарежда
– Телефонът не се включва след зареждане в кола
– Устройството отчита, че е включено към зарядно, но не зарежда батерията
– Батерията се зарежда много бавно
– Не може да направи връзка с компютър

Колко струва ремонт на Samsung (смяната на батерия, смяна на дисплей, ремонт след намокряне и др.)?

Цената за конкретен ремонт се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и от това какво трябва да бъде поправено и ремонтирано. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

 

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16    КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Без значение дали става дума за смяна на дисплей на iOS телефон или поправка на Android таблет, НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ!

Вижте още:

Сервиз и ремонт на huawei p30 Pro
сервизи ремонт на Samsung A50

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!