0888 05 76 75

Ремонт на Samsung Серия Z

SN MOBILE > Ремонт на Samsung > Ремонт на Samsung Серия Z

Ремонт на Samsung Серия Z

В нашият сервиз за телефони Бургас- SN MOBILE – предлагаме услугата сервиз и ремонт на Samsung серия Z. Тук са част от моделите серия “ Z “ на Samsung, които ремонтираме и сервизираме:

Samsung Z Flip, Samsung Z Flip 5G, Samsung Z Flip3 5G, Samsung Z Flip4 5G, Samsung Z Fold2, Samsung Z fold3 5G, Samsung Z fold4 5G, Samsung Z Flip 5, Samsung Z fold5.

Ето и най-честите ремонти, който извършваме на тези модели:

Смяна на дисплей

Това е един от най-честите ремонти, който извършваме на телефони Samsung, в това число и от серията „Z“. Ние предлагаме само оригинални дисплеи за Samsung без компромис с качеството. Смяната се извършва в рамките на 1-2 работни дни, в зависимост от натовареността на сервиза ни. Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми на територията на цяла България.

Смяна на батерия

Това е втория по честота ремонт, който извършваме на тези модели. Всички използваме телефоните си изключително много, както за работа, така и за развлечение. Това ежедневно натоварване оказва влияние и на батерията на телефона. Ние предлагаме смяна на батерия на Samsung серия „Z“. Разполагаме с оригинални батерии на склад. Ремонта се извършва от няколко часа до 1-2 работни дни. След ремонта отново ще се наслаждавате на устройството си както и преди без да се притеснявате, че можете да останете без батерия, когато Ви е най-необходим.

Ремонт на букса за зареждане

Това е още един от честите ремонти на тези модели. Както и батерията, така и буксата за зареждане се износват с времето. Тук нещата са свързани. Колкото по-бързо се изтощава батерията, толкова по-често ще го зареждате. Понякога проблема не е само в модула за зареждане, а и в батерията. Ние извършваме точна диагностика на устройството и ви информираме кое е за смяна и кое не. След потвърждение от ваша страна извършваме ремонта. Работим само с оригинални батерии.

Смяна на счупен заден панел

Задните панели на тези модели са изработени от стъкло и при изпускане е възможно да се счупи, въпреки че използвате предпазен калъф. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата подмяна на заден капак на Samsung Z серия. За конкретна цена можете да се свържете с нас.

Ремонт на Samsung Серия Z. Смяна на стъкло на камера

Камерите на телефоните Samsung винаги са били притегателна сили за клиентите на марката. Те са иновативни и все по-усъвършенствани през годините. Случва се обаче при изпускане да се повредят както лещите, така и защитните им стъкла. Ние предлагаме услугата смяна на стъкло на камера на Samsung. При повредено защитно стъкло на камерата е възможно лещата да се повреди от наличието на прах, влага или парченца от стъклото. Ако имате такъв проблем е добре по-бързо да бъде отстранен. Ние можем да ви помогнем с това.

Тук изброихме само част от ремонтите, който извършваме за тези модели телефони. Това, че проблема не е споменат тук, не означава, че не го извършваме. При наличие на проблем с вашия телефон, не се колебайте да се свържете с нас. Ние разполагаме с нужното оборудване, обучен екип и сервизна база в град Бургас и София, за да отстраним всякакви проблеми с телефона Ви.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на заден капак на samsung

Смяна на батерия на Samsung

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!