0888 05 76 75

Задно стъкло на Samsung

SN MOBILE > Ремонт на Samsung > Задно стъкло на Samsung
Задно стъкло на Samsung

Задно стъкло на Samsung

Почти всички нови мобилни телефони от марката Samsung се произвеждат със стъклени задни капаци. Това придава елегантност и стил благодарение и на разновидността на цветовете, които се използват. Ако не използвате предпазен калъф лесно може да изпуснете телефона. Случи ли се това ние сме насреща. В SN MOBILE предлагаме услугата смяна на задно стъкло на Samsung.

По-долу ще Ви запознаем с най-честите въпроси, които нашите клиенти ни задават:

Колко време отнема смяна на задно стъкло на Samsung?

Ние знаем колко е важен телефона в днешно време и полагаме усилия да намалим срока за ремонт максимално. В повечето случаи ремонта отнема от няколко часа до 1-2 работни дни. Ако е необходимо поръчка на резервните части може да отнеме и малко повече. Ние от SN MOBILE поддържаме широка гама от налични резервни части за мобилни телефони, в това число и за Samsung.

Какви резервни части използваме?

В нашия сервиз за телефони предлагаме 2 вида резервни части- 100% оригинал и най-високо качество копие. Частите, които не са оригинални не означава, че са с лошо качество. Има няколко степени на качество. Ние използваме най-високото, за да може нашите клиенти да имат избор, но заедно с това и да получат нужното качество.

Извършвате ли други ремонти на телефони Samsung?

Да, разбира се! Ние специализираме в извънгаранционното сервизиране и ремонт на всички модели телефони, в това число и на Samsung. Тук сме изброили част от услугите, които предлагаме:

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на Samsung A51

Ремонт на Samsung A71

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!