0888 05 76 75

Смяна на платка Samsung

SN MOBILE > Ремонт на Samsung > Смяна на платка Samsung
Смяна на платка Samsung

Смяна на платка Samsung

При наличие на проблем свързан с платката на Samsung, който не може да бъде отстранен, можете да се свържете с нашият екип. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на платка на Samsung.

Колко време отнема смяната?

При наличност на резервна част смяната се извършва в рамките на 1-2 работни дни. При неналичност на резервната част се прави поръчка и при наличност в нашите доставчици ремонта ще бъде извършен от 2 до 6 работни дни.

Често се случва клиенти да мислят, че телефона им е за смяна на платка, защото им е било казано в друг сервиз, но в крайна сметка след диагностика от нашите техници, платката да бъде отремонтирана без да се налага смяна.

Извършвате ли други ремонти на Samsung?

Да. Ние специализираме в извънгаранционното обслужване на мобилни телефони. Партнираме си с едни от най-големите доставчици на резервни части. Това ни помага да селектираме качествени части на разумна цена. За точна цена на ремонт, можете да се свържете с нашият екип.

Ето и най-честите ремонти, които извършваме на Samsung:

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung A10

Сервиз за Samsung A20e

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!