0888 05 76 75

Смяна на панел/задно стъкло

SN MOBILE > Смяна на панел/задно стъкло
Смяна на панели и корпуси

Смяна на панел/задно стъкло

Смяна на счупен панел

Смяната на външния вид на телефона е не само прищявка, а понякога и нужда, когато той е счупен, надраскан или цялостта му е нарушена. В последно време новите модели телефони, които излизат на пазара са със стъклен гръб или панел.  Без значение дали става дума за преден, заден или страничен панел, нашите специалисти ще ви съдействат! Не ви препоръчваме да извършвате тази процедура сами, ако нямате нужните познания, тъй като някои модели телефони имат доста специфично разположени компоненти, които могат да пострадат при неправилно отделяне на различни панелни части. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на панел/задно стъкло на мобилен телефон. По-долу сме изброили най-честите модели, на които извършваме тази услуга:

 iPhone
 Samsung
 Huawei
 HTC
 Lenovo
 Sony
 Nokia
 Xiaomi
 Motorola

 

Колко време отнема смяната на задният капак/панел?

В нашият сервиз за телефони в град Бургас разполагаме с широка гама налични части. Голям процент от ремонтите на телефон се извършват или в рамките на деня или на другият. В зависимост от спецификата на ремонта и натовареността на сервиза се определя и срока за ремонт на телефона. Можете да се свържите с наш сътрудник и той ще Ви консултира, кой вариант е най-добър във вашият случай.

Колко струва ремонт смяна на задно стъкло/панел на телефон?

Цената за ремонт на задно стъкло или панел на телефон варира спрямо цената на резервната част и процеса, който се изисква за да се извърши тази услуга. За точна цена можете да се свържите с нашият сервиз за телефони в град Бургас и наш сътрудник ще Ви даде точна цена.

Ако от естетическа гледна точка решите, че искате да промените външния вид на своя телефон, винаги можете да го направите с помощта на специалист. Разполагаме с различни цветови решения за голям набор от модели, както и можем да поръчаме вашето конкретно предпочитание.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)

Skype: gsmserviceburgas

Email:  sn.burgas@gmail.com

Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas

На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на стъкло на iphone XS MAX

Сервиз и ремонт на Samsung A20e

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!