0888 05 76 75

Преинсталиране на Андроид

SN MOBILE > Преинсталиране на Андроид
Преинсталиране на Андроид

Преинсталиране на Андроид телефон и таблет

 В днешно време телефоните се използват изключително много в нашето ежедневие. Всеки ден инсталираме нови приложения, игри или сърфираме в интернет. Това налага и честата им профилактика и преинсталиране. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата преинсталиране на Андроид телефон и таблет. Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми за цяла България.


Преинсталиране на Андроид цена?

Цената за преинсталиране на Андроид телефон зависи от модела телефон, версията на софтуера, който ще бъде инсталиран, както и състоянието на телефона. За точна цена за тази услуга можете да се свържете с нас. Ние ще Ви консултираме напълно безплатно за най-добрия вариант за Вас.


Програма за преинсталиране на Андроид телефон

Ние разполагаме с платени специализирани софтуери за всички модели мобилни телефони. Това ни помага да преинсталираме едно устройство бързо, качествено и с оригинален софтуер. Разполагаме и със специализира програмата за сканиране на вируси в телефона.


Как да си сменя Андроида на телефона?

Преинсталирането на Андроид при новите модели мобилни телефони не е така лесно. Тук не говорим за възстановяване на фабрични настройки, а за пълна подмяна на софтуера. Има много клипчета в интернет как да направите това, но повечето са за рейтинг, а не как да ви помогнат. При нас са пристигали много устройства, които не се включват след такъв вид преинсталиране. Понякога се случва след опит за преинсталиране телефона да не може да се оправи и да се наложи смяна на дънна платка. Ние можем да преинсталиране телефона за вас без излишно главоболие.


Как да ни намерите?

Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми за цяла България. За повече информация можете да откриете на графа Контакти.

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Смяна на стъкло на телефон

Смяна на батерия на телефон

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!