0888 05 76 75

Смяна на стъкло на телефон

SN MOBILE > Смяна на стъкло на телефон
Смяна на стъкло на телефон

Смяна на стъкло на телефон

Мобилните телефоните SAMSUNG и iPhone са оборудвани с едни от най-добрите дисплеи  на пазара, които се монтират на мобилни устройства. Те се характеризират с изключителни параметри и дизайн. Технологията по която се изработват е изключително скъпа. Поради тази причина и оригиналните дисплеи са с по-висока цена от другите модели телефони. Ето защо в нашият сервиз за телефони в Бургас SN MOBILE предлагаме смяна на стъкло на телефон SAMSUNG и на iPhone.

Смяна на стъкло на Samsung 

Смяна на стъкло на iPhone

Как да разберем дали е счупено само стъкло или целият дисплей?

  • Дисплеят работи и има картина, тъчскрийна работи, няма петна и изгорели пиксели по дисплея- това означава, че е счупено само стъклото.
  • Дисплеят не работи и не свети, не работи тъчскрийна, има наличие на петна и ивици, дисплея свети в зелено и други- дисплеят ви е за смяна.

Предимства при смяна само на стъкло на дисплей?

Смяната на стъкло на дисплей има 2 много важни преимущества:

  • Цената за смяна на стъкло е по-евтина от тази на цял оригинален дисплей.
  • Сменя се само стъклото и се запазва оригиналният дисплей, което е изкл/чително важно при Samsung и iPhone.

Смяната на стъклото е сложен процес, който се извършва с нужното професионално оборудване и изключително квалифициран екип, с който ние от сервиз за телефони SN MOBILE разполагаме. Не се опитвайте да извършвате този вид ремонт в домашни условия или ако не сте професионалист. Има сериозен риск да повредите устройството си допълнително.

На кои модели Samsung и iPhone сменяте стъкло?

Ако искате да разберете дали на вашия телефон може да се смени само стъклото или целият дисплей не се колебайте да се свържете с нашия екип за безплатна консултация.

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на батерия на телефон

Смяна на заден капак/панел на телефон

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!