0888 05 76 75

Смяна на стъкло на камера

SN MOBILE > Услуги > Смяна на стъкло на камера
Смяна на стъкло на камера

Смяна на стъкло на камера

Всички нови модели телефони разполагат с изключителни камери, които ни помагат да снимаме добре както през деня, така е през тъмната част на денонощието. Тези камери са защитени с прозрачни стъкла, които ги предпазват от външна намеса, като прах, влага и други фактори. При изпускане на телефона често се случва стъклото да се счупи. Не се притеснявайте, ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на стъкло на камера на телефон.

По-долу сме описали най-честите случаи от нашата практика:

Петна по камерата:

Много често след изпускане на телефона се поврежда стъклото на камерата. Появяват се петна на снимките. В този случай трябва да се премахне стъклото на камерата / препоръчително е да е от сервизен техник с опит, защото може да попаднат стъкла в лещата и това да я увреди/. След което се тества камерата. При липса на увреждания стъклото се сменя с ново. При наличие на петна се преминава към почистване със специални препарати или към смяна на камера.

Мога ли сам да си почистя камерата?

Не е желателно. Лещата на камерата е изключително фина и не трябва да се третира нито със спирт нито с въздух под налягане, защото ще се увреди и ще се наложи смяна с нова.

Колко време отнема смяната?

В повечето случай около 2 часа. В зависимост от натовареността на сервиза ни. Ние разполагаме с широка гама от налични части, което спомага за по-бързата подмяна.

Къде мога да се свържа с вас за смяна на стъкло на камера на телефон?

Ние разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Ако не сте от тези два града можете да ни изпратите вашето устройство по куриер. Работим със Спиди и Еконт за цяла България. На графа контакти можете да се информирате в детайли. Ако не желаете да извършите ремонт при нас можете да си закупите само частта.

При проблем с вашия телефон, не се колебайте да се свържете с нашите специалисти.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на мокрен телефон

Поставяне на протектор на телефон

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!