0888 05 76 75

 Курс за сервизен техник на мобилни телефони

SN MOBILE >  Курс за сервизен техник на мобилни телефони

Курс за сервизен техник на мобилни телефони

Курс за сервизен техник на мобилни телефони

Мобилните телефони са част от ежедневието на милиони хора по света. Те ни свързват с нашите близки, дават ни достъп до информация, забавление и много други. Но какво се случва, когато мобилният ни телефон се повреди или не работи правилно? Към кого да се обърнем за помощ? Един от възможните отговори е – към човек завършил курс за сервизен техник на мобилни телефони. Това е специалист, който се занимава с ремонта, поддръжката и настройката на мобилни устройства. Сервизният техник на мобилни телефони трябва да има знания за хардуера и софтуера на различните модели и марки, да може да открива и отстранява проблеми, да подменя дефектни части и да извършва профилактика.

Ако ви интересува тази професия и искате да научите повече за нея, то вие сте на правилното място. В тази статия ще ви представим един курс за сервизен техник на мобилни телефони, който ще ви даде необходимите умения и знания за да станете успешен в тази област.

Защо да изберете курс за сервизен техник на мобилни телефони?

Курсът за сервизен техник на мобилни телефони е подходящ за всички, които имат интерес към технологиите и искат да развият своите практически умения. Курсът е създаден от опитни и квалифицирани преподаватели с повече от 10 години опит в тази сфера, които ще ви научат на всичко, което трябва да знаете за ремонта на мобилни устройства. Курсът е съобразен с най-новите тенденции и стандарти в областта и ви гарантира актуални и полезни знания.

Курсът за сервизен техник на мобилни телефони има много предимства, като например:

Теоритична част – ще се запознаете с основните параметри и спецификации за ремонта на мобилни телефони, оборудване и работа с него и ще бъдете подготвени за практическата част.

Практически опит – курсът ви предоставя възможността да работите с реални мобилни устройства, които са предоставени от курса или можете да донесете свои. Така ще можете да приложите теоретичните си знания в практиката и да решавате реални проблеми.

Сертификат – след успешно завършване на курса, ще получите сертификат, който ще потвърди вашите умения и знания като сервизен техник на мобилни телефони. Сертификатът е признат от много работодатели и ви отваря врати за кариерно развитие в тази област.

Какво ще научите в курса за сервизен техник на мобилни телефони?

Курсът за сервизен техник на мобилни телефони е разделен на няколко модула, които обхващат различни аспекти на ремонта на мобилни устройства. Всеки модул се състои от теоретични лекции и практически упражнения, които ще ви помогнат да усвоите материала и да го превърнете в умения. Ето някои от темите, които ще научите в курса:

Оборудване и инструменти – Ще се запознаем с оборудването и иструментите, които са ни нужни за да можем да извършваме качествени ремонти на мобилни телефони.

Основи на хардуера – ще научите как са построени мобилните устройства, какви са техните основни части и функции, как да ги разглобявате и сглобявате, как да подменяте дефектни части и как да използвате специализирани инструменти и оборудване за ремонт.

Основи на софтуера – ще научите как работят операционните системи на мобилните устройства, как да инсталирате и обновявате софтуера, как да извършвате бекъп и рестор на данни, как да отключвате и заключвате мобилните устройства, как да прехвърляте най-бързо и лесно информация от едно устройство на друго с различни операционни системи и как да решавате софтуерни проблеми.

Специфики на различните марки и модели – ще научите как се различават мобилните устройства от различни марки и модели, какви са техните предимства и недостатъци, как да ги разпознавате и идентифицирате, как да избягвате фалшиви  устройства и как да се справяте със специфични проблеми и ситуации.

Описание на курса

Сервизен техник на мобилни телефони. Нашия курс е първия по рода си в България. Ако имате интерес към мобилните устройства, искате да научите основните им компоненти, как работят те, видовете операционни системи, както и начините им за ремонт и сервизиране, това е курса за Вас! Това е курса за да станете успешен сервизен техник на мобилни телефони и таблети.

КУРСЪТ Е ПОДХОДЯЩ ЗА НАПЪЛНО НАЧИНАЕЩИ!

НОВИ ДАТИ НА КУРСА:

Курсът се провежда 4 дни/две съботи и две недели/ – 21-22.09.2024 г. и 28-29.09.2024 г.

Място на провеждане на курса: град Бургас

ЦЕНА: 1300 лв. 1000 лв.

Курса включва:

 • Детайлно запознаване с основните компоненти на мобилните телефони и таблети.
 • Видове операционни системи и тяхното използване.
 • Техническо оборудване за диагностика и ремонт на мобилни телефони и таблети.
 • Основни техники при диагностиката и ремонта.
 • Видове ремонти на телефони и таблети.
 • Практика в сервизен център за ремонт на мобилни телефони.

Резултати от обучението!

 • Техническа грамотност.
 • Детайлно познаване на мобилните телефони и таблети.
 • Бързо и лесно диагностициране на проблемите и тяхното отстраняване.
 • Ниво, което можете да надградите и да станете професионалист в тази област.
 • Първото в България обучение за сервизни техници на мобилни телефони.
 • 6 месеца подкрепа от вашия учител.
 • Ще Ви предадем технически опит и знания, които сме натрупали повече от 10 години.
 • Увереност в ремонта на мобилни телефони и таблети.
 • Възможност за допълнително практическо обучение.
 • Достъп, регистрация и преференциални цени на резервни части за мобилни телефони в нашия онлайн магазин.

Как да се запишете в курса за сервизен техник на мобилни телефони?

Ако сте решили, че курсът за сервизен техник е за вас, можете много лесно да се запишете. Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас. Това е първият по рода си курс в България. За въпроси, можете да се свържете с нас на телефон: 0888 05 76 75

Позвъни сега!