0888 05 76 75

Ремонт на Lenovo

SN MOBILE > Ремонт на Lenovo
Сервиз и ремонт на Lenovo

Сервиз и ремонт на Lenovo мобилни телефони в град Бургас

В началото на развитието си, Lenovo e един от най-големите производители на компютри и лаптопи, но през 2012г. навлиза и на пазара на смартфоните и таблетите. Под шапката на Lenovo са и още подразделението на IBM за преносими компютри, както и Motorola Mobility. Пекинският бранд бързо се налага сред българските потребители и предлага доста добро качество, параметри, иновативност и конкурентни цени. Нашият сервиз подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Lenovo. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата сервиз и ремонт на Lenovo в град Бургас.

Ето някои от най-честите ремонти, които извършваме, както и причини за поправка и посещение в сервиз, свързани с вашия Леново телефон:

???? Смяна на дисплей на Lenovo

Ако вашият екран е с нарушения в лицевата си част (частично напукано стъкло или изцяло счупено такова), изобщо не свети или е повреден поради изпускане върху твърда повърхност, се нуждаете от специализирана помощ в сервиз за Lenovo. Смяната на дисплей на Леново, както и на всички модели смартфони, изисква специална техника и познания в областта. Както и професионална намеса и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или друг механичен удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди, които да засегнат и други части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да НЕ предприемате ремонтни дейности сами вкъщи, защото съществува огромен риск да увредите мобилния си телефон допълнително.

☑ Когато ни донесете телефона си в GSM сервиз Бургас, първото нещо, което се извършва като дейсност е диагностиката, за да установим точния проблем, свързан с дисплея на вашия Lenovo, след това преглеждаме и другите компоненти, и ако е необходимо, отстраняваме и поправяме всички дефектирали части.

????Смяна на батерия на Lenovo

По данни от потребители, повечето телефони, произведени от Леново, могат да се похвалят с дълъг живот на батерията, което е един от основните плюсове на марката. Понякога обаче, дори и те имат нужда от посещение при специалисти, за да се разреши проблема. Без значение с какъв модел Lenovo телефон разползгате, сигналите за дефектирала батерия са идентични. Ето някои от най-честите:

 • Телефонът не се зарежда изобщо
 • Телефонът не се включва след зареждане в кола
 • Батерията на телефона пада много бързо
 • Батерията на телефона пада от 80% директно на 20%
 • Батерията на телефона пада до 70% и направо се изключва
 • Батерията на телефона е подута
 • Телефонът не се включва

Важно: Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!

Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена.

Повредена батерия на Lenovo не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова!

???? Намокрен  Lenovo. Сервиз и ремонт на Lenovo.

Съветваме ви, ако телефона ви е попаднал във вода или друга течност, да НЕ се опитвате да го поправяте сами, ако не сте професионалист и не разполагате с подходящата техника, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите, ако намокрите вашия телефон Lenovo?

 1. Изключете устройството напълно.
 2. Извадете SIM карта/ micro SD карта (ако има такива)
 3. Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
 4. НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
 5. Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на течност по платките и детайлите на устройството.

???? Смяна на камера на Lenovo

При телефони Леново, камерите са компнент, който не е усъвършенстван напълно и понякога на потребителите се налага да посетят сервиз, за да се отстрани повредата, която е настъпила. Причините за нея могат да бъдат както от мехаичен удър, така и от липса на подходящ софтуер. Ето някои от най-често срещаните проблеми, свързани с предна и задна камера на телеофни Lenovo:

 – Телефонът е изпускан и при удъра е натъпило нарушение на компонентите на камерата
–  Камерата не може да фокусира образа
–  Когато отворите камерата, за да я използвате, на дисплея е само черен екран
–  Когато сте направили снимки с камерата, на тях се виждат черни петна

???? Смяна на букса за зареждане на Lenovo

Неведнъж сме получавали телефони Леново за ремонт на батерията, а в последствие се оказва, че проблемът не е в нея, а в самата букса за зареждане. Причините за този проблем биха могли да бъдат различни: поради неправилна употреба, дефект или просто дългогодишното използване на телефона. Най-честите оплаквания, свързани с буксата, за които имаме запитвания от притежатели на Леново са:

– Телефонът не се зарежда
– Телефонът не се включва след зареждане в кола
– Устройството отчита, че е включено към зарядно, но не зарежда батерията
– Батерията се зарежда много бавно
– Не може да направи връзка с компютър

???? Профилактика на Lenovo мобилни телефони

Профилактиката често бива подценявана, но тя би могла да помогне на устройството ви да функционира бързо и безпроблемно, както в деня, когато сте го купили. След  дълги години на употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в замърсена среда, се налага да освежавате вида на телефона си, както хардуерно, така и с софтуерно. В GSM сервиз Бургас можем да ви помогнем с БЕЗПЛАТНА консултация, както и да извършим качествена и бърза диагностика, и профилактика на вашия Lenovo GSM. Услугата за почистване и профилактика на устройството се извършва изключително бързо от нашите специалисти, така че телефона ви да бъде готов за използване до няколко часа, в рамките на същия ден.

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони Lenovo

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Сервиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на телефон Lenovo към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител и други.

Най-честите модели телефони Lenovo, на които извършваме диагностика, ремонт и профилактика в нашия сервиз са:

Lenovo k5, Lenovo k6, Lenovo K6 Note, lenovo a536, Lenovo A1000, Lenovo Vibe P1, Lenovo P70

Можем да ви съдействаме с поправката и на всички останали мобилни телефони, произведени от Леново, без значение от година на производство и модел.

???? Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно сервизните дейности на Lenovo, които предлагаме:

???? Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / смяна на батерия /други ремонти на Lenovo?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за вашия конкретен модел на Леново, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

???? Колко струва ремонт на Lenovo (смяната на батерия, смяна на дисплей, ремонт след намокряне и др.)?

Цената за конкретен ремонт се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и от това какво трябва да бъде поправено и ремонтирано. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още :

Сервиз за Huawei Nova 5T

Ремонт на Huawei p10 Plus

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!