Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75
Сервиз и ремонт на huawei nova 5t

Ремонт на Huawei Nova 5T в град Бургас

Huawei Nova 5T , това е най-новият смарфон пуснат на пазара от Huawei. Ослепителните цветове на HUAWEI nova 5T, невероятните текстури и огледалният дизайн създават потапящо усещане за безгранично пространство. Изисканият завършек и уникалната текстура подчертават контраста на светлината и сенките за сюрреалистичен и фантастичен многопластов 3D ефект върху равната повърхност. Huawei Nova 5T се предлага в три цвята : Crush Blue, Midsummer purple, и черен. Сензора за отключване с пръстов отпечатък е вграден в бутона за включване. Това е удобен и бърз начин за отключване на устройството.

Ние от SN MOBILE специализираме в ремонт на устройства от марката Huawei.

📱 Смяна на дисплей на Huawei Nova 5T

📱 Смяна на стъкло на Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T е оборудван с 6.26-инчов IPS дисплей с резолюция 1080 х 2340 пиксела. Дисплеят заема 84,2% процента от предната част на Huawei Nova 5T. При изпускане лесно може да бъде повреден. Ако имате проблем свързан с дисплея или стъклото на Вашият телефон не се колебайте да се свържете с нас.

🔋 Смяна на батерия на Huawei Nova 5T

Батерията на Huawei Nova 5T е с капацитет 3750 mAh. Благодарение на системата SuperCharge и зарядно с 22.5W Huawei Nova 5T може да се зареди до 50% само за 30 мин. При наличие на проблем свързан с батерията на Huawei Nova 5T можете да се свържете с нас специалист за консултация.

📸 Камери на Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T разполага с четворна задна камера съответно: 16MP ултраширокоъгълна камера, 48MP основна камера, 2MP боке камера и 2MP макро камера. Благодарение на четворната камера снимките с Huawei Nova 5T са зашеметяващи и с висока разделителна способност. При наличие на проблем свързан с правилната функция на камерите, без значение дали не фокусират или не се включват, можете да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем. Друг често срещан проблем с счъпването на стъклото на камерата. SN MOBILE Ви предлага смяна на стъкло на камера на Huawei Nova 5T.

Смяна на заден капак на Huawei Nova 5T

Дизайна на Huawei Nova 5T е изключително елегантен. Допълнителен акцент придава стъкленият заден капак. Той е и най-лесно да бъде счупен при изтърване. Ако това се случи ние от GSM Сервиз Бургас ще го подменим с нов и телефона ще върне бласъка си отново. Препоръчително е да се използва калъф за предпазване на капака на Huawei Nova 5T и стъклен протектор за защита на дисплея.

Смяна на слушалка на Huawei Nova 5T

Основната цел на мобилния телефон е да е провеждат разговори чрез
него.Затова е важно той да е в изправност и най-вече слушалката и микрофона.При проблем със слушалката на Huawei Nova 5T  можете да се свържете с нас.Най-честите проблеми свързани със слушалката са:

Слушалката е тиха Huawei Nova 5T и не се чува

Слушалката на Huawei Nova 5T пращи и прекъсва

Слушалката на Huawei Nova 5T не се чува въобще

 

Ремонт или смяна на микрофон на Huawei Nova 5T

В Huawei Nova 5T има няколко микрофона, които отговарят за различни видове разговори.Например ако използвате телефона за разговори по нормалния начин се използва микрофон, който е разположен в долната част на устройството.Ако използвате високоговорител се използва микрофон в горната част на телефона.При проблем с микрофона на Huawei Nova 5T без значение кой е не се колебайте да се свържете с нас.

🔌 Смяна на букса за зареждане на Huawei Nova 5T

При наличие на проблем с буксата за зареждане на Huawei Nova 5T заповядайте в сервиза ни за безплатна консултация.Нашият екип ще се погрижи телефона Ви да зарежда отново в максимално кратък срок.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

 

Вижте още:

Смяна на аудио чип на Iphone 7

Сервиз и ремонт на Xiaomi redmi note 8t

Позвъни сега!