0888 05 76 75

Ремонт Huawei Nova 5T

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Ремонт Huawei Nova 5T
 Ремонт huawei nova 5t

Ремонт на Huawei Nova 5T в град Бургас

Huawei Nova 5T , това е най-новият смарфон пуснат на пазара от Huawei. Ослепителните цветове на HUAWEI nova 5T, невероятните текстури и огледалният дизайн създават потапящо усещане за безгранично пространство. Изисканият завършек и уникалната текстура подчертават контраста на светлината и сенките за сюрреалистичен и фантастичен многопластов 3D ефект върху равната повърхност. Huawei Nova 5T се предлага в три цвята : Crush Blue, Midsummer purple, и черен. Сензора за отключване с пръстов отпечатък е вграден в бутона за включване. Това е удобен и бърз начин за отключване на устройството. Ние от SN MOBILE специализираме в ремонт на Huawei Nova 5T.

Смяна на дисплей на Huawei Nova 5t

Huawei Nova 5T е оборудван с 6.26-инчов ITPS дисплей с резолюция 1080 х 2340 пиксела. Дисплеят заема 84,2% процента от предната част на Huawei Nova 5T. При изпускане лесно може да бъде повреден. Ако имате проблем свързан с дисплея или стъклото на Вашият телефон не се колебайте да се свържете с нас.

???? Смяна на батерия на Huawei Nova 5T

Батерията на Huawei Nova 5T е с капацитет 3750 mAh. Благодарение на системата SuperCharge и зарядно с 22.5W Huawei Nova 5T може да се зареди до 50% само за 30 мин. При наличие на проблем свързан с батерията на Huawei Nova 5T можете да се свържете с нас специалист за консултация.

???? Камери на Huawei Nova 5T

Huawei Nova 5T разполага с четворна задна камера съответно: 16MP ултраширокоъгълна камера, 48MP основна камера, 2MP боке камера и 2MP макро камера. Благодарение на четворната камера снимките с Huawei Nova 5T са зашеметяващи и с висока разделителна способност. При наличие на проблем свързан с правилната функция на камерите, без значение дали не фокусират или не се включват, можете да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем. Друг често срещан проблем с счъпването на стъклото на камерата. SN MOBILE Ви предлага смяна на стъкло на камера на Huawei Nova 5T.

Смяна на заден капак

Дизайна на Huawei Nova 5T е изключително елегантен. Допълнителен акцент придава стъкленият заден капак. Той е и най-лесно да бъде счупен при изтърване. Ако това се случи ние от GSM Сервиз Бургас ще го подменим с нов и телефона ще върне блясъка си отново. Препоръчително е да се използва калъф за предпазване на капака на Huawei Nova 5T и стъклен протектор за защита на дисплея.

Ремонт на Huawei Nova 5T. Смяна на слушалка.

Основната цел на мобилния телефон е да е провеждат разговори чрез
него.Затова е важно той да е в изправност и най-вече слушалката и микрофона.При проблем със слушалката на Huawei Nova 5T  можете да се свържете с нас.Най-честите проблеми свързани със слушалката са:

Тиха е слушалката на  Huawei Nova 5T и не се чува

Слушалката на Huawei Nova 5T пращи и прекъсва

Слушалката на Huawei Nova 5T не се чува въобще

 

Ремонт или смяна на микрофон 

В Huawei Nova 5T има няколко микрофона, които отговарят за различни видове разговори.Например ако използвате телефона за разговори по нормалния начин се използва микрофон, който е разположен в долната част на устройството.Ако използвате високоговорител се използва микрофон в горната част на телефона.При проблем с микрофона на Huawei Nova 5T без значение кой е не се колебайте да се свържете с нас.

???? Смяна на букса за зареждане

При наличие на проблем с буксата за зареждане на Huawei Nova 5T заповядайте в сервиза ни за безплатна консултация.Нашият екип ще се погрижи телефона Ви да зарежда отново в максимално кратък срок.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на аудио чип на Iphone 7

Сервиз и ремонт на Xiaomi redmi note 8t

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!