Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75
Featured post
Изкупуване на счупени и повредени телефони и таблети

Изкупуване на счупени и повредени телефони и таблети

изкупуване на счупени телефони

Изкупуване на счупени телефони

Важно!!!  Поради обявеното извънредно положение, ние от SN MOBILE преустановяваме услугата изкупуване на счупени телефони!!!  Услугата ще бъде активна след премахването на извънредното положение.

Имате счупен телефон или таблет , който стои в шкафа ви и събира само прах, не е рентабилно да се ремонтира или сте питали в сервиз за телефони и не ви устройва цената за ремонт? Ние от GSM SERVICE BURGAS можем да се погрижим за него като ви го изкупим на подобаваща цена. Предлагаме услугата изкупуване на счупени телефони и таблети.

Какви телефони и таблети изкупуваме?

Изкупуваме всякакви модели мобилни телефони  и таблети без значение от повредената част. Без значение дали е Samsung j7 2017 със счупен дисплей , iPhone със изгоряла платка или Nokia 5 която не зарежда.

Колко пари ще струва счупеният ми телефон или таблет?

След като донесете устройството си в нашият сервиз за телефони в Бургас, телефона или таблета ви ще бъде приет за диагностика за да се установи до каква степен и какво части са повредени или счупени. След преключване на диагностиката наш служител ще се свърже с вас за да ви даде цена за устройството ви.

Ако не сте от град Бургас можете да ни изпратите Вашите устройства по Еконт или Speedy. Когато пратката е при нас наш служител ще се свърже с Вас. След преключване на диагностика ще се свържем с Вас за да Ви дадем цена.

Предварително цена няма как да Ви бъде дадена!!!

Забележка: Имайте в предвид , че в диагностика влиза и проверка на устройството дали е обявено за откраднато или изгубено.

Къде можете да ни намерите?

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  [email protected]
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още: 

Сервиз за iPhone X

Сервиз за Xiaomi redmi note 8t

Еволюцията на iPhone

Еволюцията на iPhone

Еволюцията на iPhone

Еволюцията на iPhone.

Когато съоснователя на Apple Стив Джобс представи пърият iPhone през 2007г., той го нарича “iPod, iPhone и устройство за интернет връзка”. 3 устройства в едно. Въпреки че, Стив Джобс е знаел, че iPhone ще промени света на комуникацията и достъпа до интернет, никой не е считал че това ще се случи с такъв замах. Първият iPhone поставя основите на модерните смарфони. Това е време, в което разполагаме с компютри в джобовете ни и с едно натискане на бутона можем да разберем отговора на всеки въпрос. Днес всичко което вършим, от начина по който работим, комуникираме, пазаруваме, пътуваме или управляваме финансите си, се осъществява благодарение на смарфона. Това е свързано и с еволюцията на iPhone.

Според Агенцията GSMA, повече от 5 милиарда души използват мобилни услуги. През 2019г., потребителите в САЩ прекарват повече време с мобилните устройства, отколкото гледайки телевизия. В следващите няколко параграфа ще Ви запознаем с еволюцията на iphone от 2007г. до днес. Оригиналният iPhone [2007] Първият iPhone им 3.5 инчов дисплей, 2MP камера и 16gb свободно пространство. Докато тези характеристики изглеждат бледи пред днешните супермощни смарфони, оригиналния iPhone поставя основите на стандартите на мобилните телефони.

 iPhone 3G[2008]

С новият iPhone 3G С пускането на пазара на новият iPhone 3G Apple въвежда нови функции и стандарти като GPS сензор за локация, поддръжка на 3G мрежа, и по-добра производителност. Но най-важното нововъведение е стартирането на Apple Store. Днес магазина на Епъл[Apple Store] приютява над 2 милиона приложения променяйки света и помагайки на компании да станат мултимилионни.

iPhone 3GS[2009]

 Подобрената версия на iPhone се нарича iPhone 3GS. Той излиза на пазара през 2009г. Првдлага както старите функции познати от iPhone 3G, така и подобрена камера, гласов контрол, и по-дълъг живот на батерията. Въвежда стандарти като cut, copy, paste и поддържането на мултимедийни съобщения.

iPhone 4 [2010]

 iPhone 4 има най-големата промяна във външния вид на устройството от както iphone излезе на пазара през 2007г. Телефона е по тънък, с по остри ръбове, в сравнвние със своите предшественици. Задния панел е изработен от стъкло, а рамката от алуминий. Првдлага също Retina дисплей, както и FaceTime обаждания. Това, че iphone 4 е бил добре приет не означава, че е имунизиран. Най-честите оплаквания са били от “разпадане” на на обаждане по време на разговор.

iPhone 4S [2011]

iPhone 4S е представен през 2011г. Най-запомнящата функция, която въвежда Apple е гласовият асистент Siri. В днешно време Siri може да бъде открито във почти всички продукти на Apple, като се започне от чавовниците iWatch и се стигне до iMac.

iPhone 5 [2012]

iPhone 5 представлява още една голяма крачка в дизайна на iPhone. Apple увеличава размера на екрана и той вече е 4-инчов, за разлика от предшествениците си, които са 3.5-инчови. Тази стъпка е изключително важна, защото конкурентите като Samsung вече са с по-големи дисплеи. iPhone 5 е и първият смарфон, който има Lightning зарядна букса, която все още се използва в моделите на iPhone. Ако, имате въпроси или проблеми с вашият телефон можете да се свържете с нас. Ние предлагаме всякакъв вид сервиз и ремонт на iPhone 5.

iPhone 5s [2013]

iPhone 5s е първият мобилен телефон на Apple, който използва пръстов отпечатък вграден в Home бутона. Това остава запазена марка до въвеждане то на лицево отключване, по-изветно като Face ID, в моделите iPhone X през 2017г. Този начин за отключване на мобилния телефон е много по-удобен от конвенционалните начини като вписване на пик код. При наличие на проблем свързан с вашият мобилен телефон, не се колебайте да се свържете с нас. Ние предлагаме ремонт и сервиз за iPhone 5s.

 iPhone 5C [2013]

 От Apple рвшиха да пуснат на пазара същата година цветния iPhone 5C, който се позиционира като по-евтиният вариант на флагмана iPhone 5S. Идва в цветове като синьо, зелено, жълто, розово и е 100$ по-евтин от iPhone 5S. В сравнение iPhone 5C няма пръстов отпечатък, използва предното поколение процесор и има пластмасов корпус.

 iPhone 6 и iPhone 6 Plus [2014]

 Двата модела бележат още един значителен момент в историята на iPhone. Благодарение на iPhone 6 Plus компанията дава опция на клиентите да избират между по-малък екран [iPhone 6] и по-големият [iPhone 6 Plus]. Това е изключително важно поради факта, че конкурентните Android смарфони отдавна предлагат разнообразие от мобилни телефони с големи екрани.

 iPhone 6S и iPhone 6S Plus [2015]

Модела iPhone 6S основно е обновена версия на предшественика си iPhone 6. Добавени са нови функции като 3D Touch. Тя позволява по-бърз достъп до функции чрез натискане малко по-силно върху екрана на iPhone. В допълнение телефона е оборудван с по-бърз процесор и 12 MP камера. Ние от SN MOBILE извършваме ремонт на iPhone 6S и iPhone 6S Plus.

iPhone SE [2016]

 iPhone SE беше пуснат на пазара през 2016г. По-евтин вариант за потребителите, които търсят по-малък и бюджетен телефон, но с много добри характеристики. Разполага с 4-инчов дисплей, като по-старите модели iPhone 5 и iPhone 5s, но работи с по-добре от тях благодарение на процесора, който се ползва в iPhone 6s. Ние от Сервиз за мобилни телефони Бургас предлагаме ремонт и сервиз за iPhone SE.

iPhone 7 и iPhone 7 Plus [2016]

 В новите модели iPhone 7 и iPhone 7 Plus не се използва жак за слушалки. Разбира се свързването със старите модели слушалки, може да се използва порта за зареждане чрез преходник. Apple въвежда и новите безжични слушалки AirPods. iPhone не е първият производител на смартфони, който премахва жака за слушалките, но след премахването му в iPhone 7 то става стандарт. iPhone 7 Plus e и първият iPhone, в който се използват две камери отзад. Включен е и портретен режим на заснемане, благодарение на който фона зад обекта остава не фокусиран или с “боке” ефект. Това е и първата серия на Apple, който предлагат защита от влага. Ние от Сервиз за телефони разполагаме с нужното оборудване и технически опит за да извършим 99% от проблемите с iPhone 7 и iPhone 7 Plus.

 iPhone 8 и iPhone 8 Plus [2017]

iPhone 8 и iPhone 8 Plus са едни ог първите телефони на пазара, които предлагаха безжично зареждане. Те също предлагат нов стъклен дизайн и заменят алуминиевия корпус, който Apple използва от iPhone 5.  Ние от GSM Сервиз Бургас предлагаме ремонт на тези два модела.

 iPhone X [2017]

 iPhone X беше пуснат на пазара заедно с iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Това е първият модел на Apple, който предлага от край до край Oled дисплей. Липсва и бутона в предната част на телефона. Използва се отключване с разпознаване на лицето – Face iD. Често се случва в нашият сервиз да идват за ремонт на Face iD телефони iPhone X. Ние се справяме и с този проблем.

iPhone XS и iPhone XS MAX [2018]

 iPhone XS и iPhone XS MAX са наследниците на iPhone X, но с по-добър процесор, по-добра влагозащита и подобрена версия на портретен режим на камерата. Телвфоните не се различавам много видимо от предшественика си, но това ни насочва към посоката, която ще следва занапред Apple. В нашият сервиз предлагаме всякакъв вид ремонт на iPhone.

iPhone XR [2018]

 Apple пусна iPhone XR през същата година, през която бяха пуснати и iPhone XS и iPhone XS MAX. Телефона се предлага в няколко ярки цветове и е 250$ по-евтин от iPhone XS. По този начин iPhone XR се позиционира в средният клас телефони. Но липсват OLED дисплеят и двойната камера като при iPhone XS.

iPhone 11 [2019]

 iPhone 11 е новият наследник на iPhone XR с подобна цена и различни цветове. Разполага с нова двойна задна камера с ултра-широкоъгълен сензор. Поддържа също нощен режим на заснемане и висока резолюция селфи камера.

 iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max [2019]

Това са първите модели на Apple, които са оборудвани с тройна задна камера. Широкоъгълен сензор, ултра-широкоъгълен сензор и телефото лента. По време на презентацията на новият модел през Септември, той беше представен като най-добрият телвфон за мобилна фотография и видеозаснемане.

Еволюцията на IPhone.

При наличие на някакъв проблем с вашият iPhone, не се колебайте да се свържете с нашият екип. Ние разполагаме с нужното оборудване и опит да отстраним 99% от проблемите свързани с мобилни телефони iPhone.

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  [email protected]
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на iPhone 8

Смяна на батерия на iPhone X

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Сервиз за телефони

Сервиз за телефони

Сервиз за телефони

Сервиз за телефони

Ние от SN MOBILE сме екип от специалисти, който не се ограничава само в сервиз за телефони в Бургас. Специализираме също и в ремонт и сервиз за таблети, лаптопи и компютри.

Имате проблем с вашия мобилен телефон? Имате счупен телефон?

Не се колебайте да се свържете с нас!!!

Защо да изберете нашият GSM сервиз?

В нашият сервиз за мобилни телефони разполагаме с нужното оборудване за извършване на 99% от всички видове ремонти за телефони.

Притежаваме нужният опит и квалификация за висококачествени ремонти на телефони.

Партнираме си с най-големите вносители на резервни части за мобилни телефони. Това ни позволява да селектираме най-доброто съотношение цена-качество на резервните части. Голямото разнообразие от части ни позволява да обхванем по-широк спектър от ремонти на различни марки телефони.

Сигурност на личната ви информация!!!

В нашият сервиз за ремонт на смартфони строго спазваме правилото за пълна конфиденциалност на личната информация в мобилните телефони. За нас е важно ремонта да е в максимално кратък срок и на ТОП качество. 

Широка гама от поддържани марки и видове телефони

Без значение дали вашия модел телефон е Cat, Asus, Nokia, Xiaomi, Huawei, Samsung или iPhone. Ние подхождаме отговорно към всеки един ремонт на мобилни телефони без значение от марката. За нашият екип това е задача, с която се справя отлично. За това свидетелства и обратната връзка с клиентите, които споделят, че сме наистина добър gsm сервиз.

Тук са част от моделите телефони, които сервизираме:

Как да направите ремонт на gsm ако не сте близо до GSM Service Burgas?

Ако не можете да посетите нашия GSM сервиз Бургас, можете да изпратите вашият мобилен телефон с куриер. Без значение от коя част на България сте – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Хасково, Видин, Плевен, Димитровград, Шумен, Русе, Благоевград, Силистра, Ямбол, Пазарджик, Сливен, Нова Загора, Казанлък, Ихтиман, Елхово, Смолян и други.

Ние си партнираме с много сервизи за поправка на телефони в цяла България – Ремонт на телефони Варна, Ремонт на телефони София, Ремонт на телефони Пловдив, Ремонт на телефони Стара Загора, Ремонт на телефони Плевен, Ремонт на телефони Русе, Ремонт на телефони Ямбол и много други.

Какви услуги предлагаме в нашият сервиз за телефони?

Тук са част от услугите, които предлагаме за ремонт и сервиз на телефони:

 • Смяна на стъкло на телефон
 • Ремонт на счупен екран или счупен дисплей
 • Смяна на букса за зареждане
 • Смяна на дисплей на телефон
 • Премахване на Google акаунт
 • Отключване на телефон заключен към оператор
 • Смяна на батерия на капсолован телефон
 • Смяна на стъкло на камера
 • Смяна на батерия на телефон
 • Смяна на заден панел на телефон
 • Отстраняване на заседнала сим карта
 • Ремонт на слушалка
 • Смяна на дисплей
 • Ремонт на микрофон
 • ремонт на аудио чип
 • изрязване на сим карта
 • и много други

Как да се свържете с нас – SN MOBILE  телефонен сервиз?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  [email protected]
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на дисплей/стъкло на мобилен телефон

Ремонт на намокрен телефон

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Извънредно работно време

Извънредно работно време

Тук можете да намерите актуална информация за работното време на SN MOBILE сервиз град Бургас!!!

Във връзка с обявеното извънредно положение в България срещу разпространението на COVID-19, Ви информираме, че сервиза ще работи само по спешност от понеделник до петък от 10ч. до 17ч. с обедна почивка от 12ч. до 13ч. Ще бъдат взети всички защитни мерки, като вентилация и проветряване, хигиенизация и почистване на всеки 2 часа, ще бъдат осигурени дезинфектанти за ръце, ръкавици. Ще направим организация за да няма струпване на хора на едно място. Ще използваме и термална камера за измерване на температурата на всеки един клиент при влизане в обекта. При наличие на симптоми или повишена температура, клиентите няма да бъдат допускани в търговският обект!!! Всички устройства за ремонт ще бъдат дезинфекцирани. Ще се използват предпазни маски и ръкавици. Извън това работно време на сервиза от 11ч. до 17ч. ще можете да се свържете с нас на телефон 0888 05 76 75 от понеделник до петък от 9ч. до 19ч.

Благодарим за разбирането!

Премахване на Google акаунт Samsung A30s

Премахване на Google акаунт Samsung A30s

Премахване на Google акаунт  Samsung A30s

Премахване на Google акаунт  Samsung A30s

В нашият сервиз за телефони беше оставен Samsung A30s за премахване на Google акаунт. Клиента е забравил паролата на екрана. В опит да си спомни паролата въвежда прекалено много пъти, грешна парола и в следствие на това телефона се блокира. Това е с цел сигурност. Клиента ни връща фабрични настройки на устройството. След опит за активация на телефона стига до стъпка, в която се изисква въвеждане на Google акаунт. Клиента не го помни.

Оттук поемаме ние.

След диагностика от страна на нашите техници преминаваме към премахване на Google акаунт. След няколко часа телефона е с премахнат Google акаунт и активиран.

Вече може да се впише всякакъв Google акаунт. Клиента си получи телефона готов за използване и отново ще може да го ползва както преди.

Колко би струвало премахване на Google акаунт на Samsung A30s?

Цената се определя спрямо модела на телефона, версията на операционната система, както и дали е имало неуспешни опити за премахване, които биха усложнили ремонта.

Колко време отнема премахването на Google акаунта?

Срока за премахването на Google акаунта е строго индивидуално спрямо мобилното устройство. Най-често срока е от няколко часа до 1 работен ден. Когато устройството Ви бъде готово веднага наш сътрудник ще се свърже с Вас.

Ако имате подобен проблем с вашият телефон, не се колебайте да се свържете с нас.

Как да ни намерите?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  [email protected]
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung A20e

Сервиз за Samsung A40

Новата операционна система на Huawei

Новата операционна система на Huawei

Новата операционна система на Huawei

Новата операционна система на Huawei

Втората по продажби на смартфони компания Huawei форсира дебюта на собствената си опрационна система. След като Google отказа да поднови лиценза им под натиска на Американското Правителство. С новата операционна система на Huawei ще бъдат оборудвани 225 милиона смартфона до края на 2019 г.

Huawei има за цел да продаде 225 милиона смартфона с операционна си система „Hongmeng” до края на 2019г.

Компанията ще насочи усилията си да вгради операционната си система първо в бюджетните си смартфони и след това във топ моделите си. Huawei работи усилено в това да привлече разработчиците на най-известните приложения да създадат своите версии за Hongmeng. Софтуера ще бъде съвместим с Android устройствата и ще е достатъчно надежден за да защити данните и информацията на клиентите. Компанията работи с много интернет доставчици и производители на мобилни телефони в Китай, които тестват новата операционна система на техните устройства. Компании като VIVO и OPPO споделят, че Hongmeng работи с около 60% по-бързо отколкото операционната система на Google. Huawei показа, че не се страхува от санкциите наложени от Американското Правителство и започна регистрирането на Hongmeng като запазена марка в няколко страни. Huawei тества и операционната система Aurora, която се използва в Русия.

Наскоро изтекоха снимки на новата операционна система и има шанс скоро да я видим в новата серия Huawei mate 30.

При наличие на софтуерен проблем с вашият телефон или таблет Huawei, не се колебайте да се свържете с нашият сервиз SN MOBILE. Ние специализираме в ремонт на Huawei. Без значение дали е софтуерен или хардуерен проблема, нашите опитни техници ще се погрижат за да работи отново както преди.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  [email protected]
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Сервиз за Huawei Honor 20 lite

Сервиз за Huawei Nova 5T

Nokia 6.1 plus

Nokia 6.1 plus

nokia 6.1 plus

Nokia 6.1 plus-елегантен дизайн и добра камера

Nokia се завърна с това, в което е най-добра: Производството на страхотно изглеждащи и здрави телефони на добра цена. Nokia 6.1 Plus е един от най-изгодните мобилни телефони пуснати на пазара от HMD Global. Той предлага достатъчно добри параметри за цената си.

На Китайският пазар е по-известен като Nokia X6. След големият успех в Китай, компанията реши да го пусне на световния пазар в средният клас смартфони.

Дизайн

Спомняме си дните, в които Nokia правеше най-модерните мобилни телефони. Задава се нов подем за марката. Nokia 6.1 plus не е само изключително здрав телефон, но и добре изглеждащ. Отпред и отзад е направен от стъкло, а средата е алуминиева. Телефона се предлага в няколко цвята, като между синият и черният няма голяма разлика като се сравняват на закрито. Предната и задната част са защитени с CORNING GORILLA GLASS 3, което означава, че трудно можете да надраскате стъклото.

От задната част се намира сензора за пръстов отпечатък, двойната вертикална камера поставена в горната част и логото на Nokia и Android One. Сензора за пръстов отпечатък е разположен малко по-надолу отколкото трябва. Ринга на задната камера е изпъкнал над задния капак и това лесно може да доведе до надраскване на стъклото на камерата ако не се носи с предпазен калъф.

От дясната страна са разположени бутона за включване и бутоните за увеличаване и намаляне на звука. Бутоните лесно се достигат с една ръка и е изкючително удобно да се борави с тях. От ляво е разположен сим държача, който е хибриден-можете да ползвате една сим карта – и на втори слот за друга сим карта или карта памет. Отгоре на мобилното устройство е разположен 3.5 мм жак за слушалки и втори микрофон, който се използва при разговор на високоговорител.

Nokia 6.1 plus един от малкото телефони в класа си, който разполага с Type-c порт за зареждане, разположен от долната страна на телефона до полифонията.

Дисплей

Дисплеят на Nokia 6.1 plus e 5.8 инчов FULL HD+  със съотношение 19:9. Дисплеят заена 81.5% от предната част на телефона. Със своята IPS матрица цветовете са добри, не много наситени. В слънчево време е малко трудно да се борави с телефона и трябва да се увеличи яркостта на максимум за да има видимост .

Софтуер

Nokia 6.1 plus е Android One телефон и идва с вграден такъв софтуер. Интерфейса е изчистен, лесен за работа и добре организиран. Основно приложенията, които можете да откриете на началният екран са основните на Google. Единственото приложение на Nokia, което можете да откриете е това за Помощ при проблем с телефона. Софтуера е може би най-силната черта на телефона. Най-голямото предимство на телефоните с вграден Android е, че при пускане на нови файлове за сигурност от Google първо се инсталиран на тези устройства.

Производителност и батерия

Процесора на Nokia 6.1 plus e Qualcomm Snapdragon 636 с честота 1.86GHz. На разположение са 4GB оперативна памет и 64GB вградена памет. Телефона остваря приложенията лесно и бързо. Добре се справя и с извършването на няколко задачи по едно и също време. Основните задачи като сърфиране в интернет или социални мрежи не са проблем за телефона. Пръстовият отпечатък работи малко по-бавно от други модели в своя ценови диапазон. При игрите се усеща забавяне при отварянето и преминаването от една игра на друга. След 30 минути интензивно ползване телефона започва да загрява.

Nokia 6.1 plus има батерия с капацитет 3060 mAh. Позволява бързо зареждане 3.0 с type-c, което означава, че може да бъде зареждана доста по-бързо от традиционалните зарядни системи. При нормалма употреба-като сърфиране в интернет и социални мрежи батерията пада с 14% за час, при по-усилено използване батерията пада с 25% на час.

Камера

Камерата на Nokia 6.1 plus е комбинация от два сензора с 16MP и 5 MP. Снимките направени на дневна светлина са с добро качество, с добри цветове, но не са достатъчно наситени. Въпреки, че HDR спомага за наситеността на снимките. Затова когато използвате камерата на Nokia 6.1 plus през деня по-добре включете функцията HDR. На закрито Nokia 6.1 plus прави доста добри снимки при силна светлина и с опцията „Боке ефект“ предметите които снимате изпъкват в снимката.

СЕРВИЗ НА NOKIA 6.1 PLUS В ГРАД БУРГАС

Ние от SN MOBILE – Сервиз за Телефони и Таблети Бургас разполагаме с нужните знания и умения, професионална техника и апаратура за ремонт на Nokia 6.1 plus.

Ето и част от ремонтите, които извършваме:

Смяна на дисплей/стъкло

Смяна на батерия

Смяна на букса за зареждане

Ремонт и смяна на камера

Почистване/смяна на слушалка или микрофон

Преинсталиране

Смяна на платка

Както и всички хардуерни и софтуерни ремонти

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  [email protected]
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз и ремонт на Huawei Mate 10 Lite
Смяна на дисплей/стъкло на SAMSUNG
Huawei y7 prime 2018

Huawei y7 prime 2018

huawei y7 prime 2018

Huawei y7 prime 2018

Когато става въпрос за имена на телефони изглежда, че Huawei следва стъпките на Nokia и кръщава своите модели на годината, в която са пуснати на пазара.Става дума за Huawei y7 prime 2018.Телефона се предлага в три различни цвята- черен, син и златен.

Новият модел трябва да бъде стъпка напред от предшественика си, но явно не е точно така.Защо? Huawei реши да свали цената на новият модел, с което се спестяват някои опции и функции, с които разполагаше предният модел.

Първата версия на Huawei y7 prime имаше процесор Snapdragon 435, докато новият модел е с по-слаб процесор – Snapdragon 430.RAM паметта и в двата модела остава една и съща, но използването на по-слаб процесор може да забави работата на новата версия.

Huawei y7 prime има 5.5 инчов дисплей с резолюция 720 х 1280 пиксела, докато новата версия идва с fullview дисплей с резолюция 720 х 1440 пиксела.Но подобрения дисплей не означава кой знае какво.

Huawei y7 prime 2018 има двойна задна камера.Комбинираната 13 МP + 2 МP камера прави сравнително добри снимки при дневна светлина.Телефона разполага със сим държач за 2 сим карти+ едно гнездо за карта памет.

Телефона работи с операционна система Android и EMUI версия 8.0.

Най-притеснителното е, че батерията на предшественика е с капацитет от 4000 mAh, която може да издържи до ден с постоянно използване на телефона.Батерията на Huawei y7 prime 2018 e с капацитет 3000 mAh. и с помощта на по-големият екран може да доведе до много по-често зареждане.

Най-честите проблеми свързани с Huawei y7 prime 2018, които ние от Сервиз за телефони Бургас SN MOBILE  остраняваме са:

– Смяна на дисплей

– Смяна на стъкло

– Ремонт на букса за зареждане

– Смяна на батерия

– Ремонт на камера

– Смяна на панел

– Ремонт на платка

– Преинсталиране

– и много други.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  [email protected]
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз и ремонт на Samsung Galaxy A10

Изкупуване на телефони и таблети
Samsung Galaxy A10

Samsung Galaxy A10

samsung a10 repair

SAMSUNG Galaxy A10

Samsung непрестанно залива пазара с нови модели от серия А/среден клас телефони с добри параметри на добра цена/. Телефона се предлага в три налични цветове-червен, черен и син. Този модел е оборудван с процесор Exynos 7884 с 2 GB RAM и 32GB вътрешна памет. Отзад е разположена единична 13-Мегапикселова камера, а отпред 5 –Мегапикселова камера. Батерията е с капацитет от 3400 mAh. Наскоро пуснатия модел Huawei Y6 2019 разполага със същите параметри на една и съща цена с Samsung A10. С разликата, че Huawei предлага тройна задна камера за сметка на единичната на Samsung.

1. Дизайн на Samsung A10

Телефона е направен изцяло от пластмаса и има завършен полиран ефект. Задният капак покрива и страните на телефона като няма нужда от среден борд, който да разделя предната от задната част. Усещането е, че е изключително конфортен и лесен за работа с една ръка. Отзад както споменахме е разположена камера, до нея е светкавицата, а долу се намира отвора за високоговорителя. Това създава лек проблем когато телефона е оставен по гръб, защото когато звъни се чува доста по-слабо отколкото трябва.

От дясната страна са разпиложени бутоните за увеличаване и намаляне на звука и копчето за включване на телефона. Бутона за увеличаване на звука е малко по-нагоре и трудно се достига с една ръка. Отляво в горната част е слота за сим картата, в която има 3 гнезда. 2-те са за сим картите и едно има за карта памет, която максимум може да бъде 256 GB. В долната част е разположен micro usb порт за зареждане, а до него има 3.5мм жак за слушалки.

Samsung A10 стои доста добре в ръката, но лесно се замърсява и зацапва поради пластмасовият заден капак.

2. Дисплей

Samsung A10 e екипиран с 6.2 инчов TFT IPS дисплей с резолюция 720х1520 пиксела. Благодарение на големият дисплей, който обхваща 81.6 % от предната част, телефона изглежда удължен и не толкова широк. От Samsung наричат този дисплей „V”, защото в горната част има прорез, който прилича на латинската буква “V”. Благодарение на яркият дисплей можете да пишете или сърфирате дори и при директна слънчева светлина.

3. Софтуер

Samsung A10 работи с операционна система Android Pie. Taзи версия на Android се характеризира с бял фон в повечето менюта на телефона. Също така има инсталирана и опция за игри. Неприятното е, че се показват много реклами при стартиране на игри, което е дразнещо.

4. Камера

Телефона е оборудван с единична 13-мегапикселова камера отзад и 5-мегапикселова селфи камера отпред. В автоматичен режим снимките са добре цветово балансирани и нямат прекалено острота. HDR режима не предлага кой знае каква промяна от автоматичния режим на снимане. Задната камера позволява и двукратно оптично приближение.

Ако имате някакви проблеми с Вашето устройство можете да се свържете с нас- КОНТАКТИ

Ето и някои от ремонтите, които извършваме:

– Смяна на дисплей

– Смяна на стъкло

– Ремонт на букса за зареждане

– Смяна на батерия

– Ремонт на камера

– Смяна на панел

– Ремонт на платка

– Преинсталиране

– и много други.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  [email protected]
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung S10

Сервиз за Samsung S9

Нови санкции срещу Huawei

Нови санкции срещу Huawei

Още компании оттеглиха доверието си от Huawei

Великобританските и Японските мобилни оператори поставиха на пауза анонсирането на новите модели мобилни телефони Huawei

Великобританският мобилен оператор ЕЕ и Vodafone са свалили мобилните устройства на Huawei от листата с 5G телефони.Това е поредния случай, в който мобилни оператори оттеглят доверието си от мобилният Гигант Huawei.това по-рано този месец направи Google като прекрати споразумението за използване на техните продукти от Huawei.

Двата Английски оператори бяха готови да анонсират новият Huawei mate 20X 5G, един от първите 5G смартфони.Но на този етап ще задържат предварителните заявки за новите модели.

Мобилният оператор ЕЕ, който е собственост на BT Group, една от най-големите телекомуникационни компании в Европа . Марк Алера , изпълнителен директор на ЕЕ даде пресконференция по този повод, като наблегна на това, че ще анонсира новият смартфон на Huawei когато се увери, че компанията има сигурно бъдеще.

Това са първите рестрикции от страна на Европейски компании.Въпреки, че Huawei така и не успя да навлезе на Американския пазар,то в Европа мобилните устройства се пласираха изключително добре.До Април 2019г. Huawei е продал повече от 59 милиона смартфона, от които повечето от половината са продадени в Европа.

Без лиценза, който беше отнет от Google, Huawei няма да има достъп до Google Play Store: ключови приложения, като Facebook, Instagram и Google Maps.Както и до ъпдейтите от Google.Huawei има временен лиценз за съществуващите мобилни устройства, който изтича на 19 Август.След това не се знае бъдещето на компанията.Не се знае и дали устройствата ще имат официални упдейти след тази дата.

Японските мобилни оператори по-рано тази седмица излезе с изявление, че ще забави анонсирането на новите мобилни телефони на Huawei.Те намекнаха, че е важно техните клиенти да имат сигурност за техните устройства.

Ако Сащ не свали ограниченията си спрямо Huawei още мобилни компании ще свалят доверието си от най-големият производител на телекомикационна техника в света.

вижте още:

HUAWEI P SMART

Смяна на стъкло на Samsung

5G мрежите могат да доведат до смущения

5G мрежите могат да доведат до смущения

5G мрежите


5G мрежите могат да доведат до смущения в прогнозирането на времето.

Новите мобилни технологии, които ще бъдат пуснати тази година могат да предизвикат определени смущения.Това включва и прогнозирането на времето.Метеоролозите се опасяват, че новите системи могат да повредят деликатните сателитни инструменти, които се използват за наблюдаване на промените в атмосферата.Това може да наруши прогнозирането и невъзможността от своевременно предупреждаване за идващи бури.

Световната организация на метеоролозите счита, че честотите на новите 5G мрежи смущават техниката, която се използва за наблюдение на промените във климата.

Пример за това е честотата от 23.8 GHz.Водната пара излъчва сигнал на тази честота и това се наблюдава и изследва от мотеорологичните сателити.След това метеоролозите използват тази информация за да открият как метеорологичното време се променя.

Проблема е, че някои честоти на 5G мрежите могат да предават много близко до честотите излъчвани от водните пари и по този начин да обърка метеоролгичните сателити и да не се отчете тази информация като важна .

Другите честоти, които се използват от метеоролозите са 36-37 GHz за изследване на дъждовете и снеговалежите; 50 GHz която се използва за изследване на атмосферното налягане ; 86-92 GHz които се използват за изследване и анализиране на облачната покривка и ледовете.

Този проблем ще бъде поставен на Глобалната Конференция в Египет тази година.

Източник :
https://www.theguardian.com/world/2019/may/04/5g-mobile-networks-threat-to-world-weather-forecasting

Иската да разберете какво означава voLTE ? Прочетете тук

Какво означава voLTE

Call Now ButtonПозвъни сега!