Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75
Featured post
Изкупуване на счупени и повредени  телефони и таблети

Изкупуване на счупени и повредени телефони и таблети

изкупуване на счупени телефони

Изкупуване на счупени телефони

Важно!!!  Поради обявеното извънредно положение, ние от SN MOBILE преустановяваме услугата изкупуване на счупени телефони!!!  Услугата ще бъде активна след премахването на извънредното положение.

Имате счупен телефон или таблет , който стои в шкафа ви и събира само прах, не е рентабилно да се ремонтира или сте питали в сервиз за телефони и не ви устройва цената за ремонт? Ние от GSM SERVICE BURGAS можем да се погрижим за него като ви го изкупим на подобаваща цена. Предлагаме услугата изкупуване на счупени телефони и таблети.

Какви телефони и таблети изкупуваме?

Изкупуваме всякакви модели мобилни телефони  и таблети без значение от повредената част. Без значение дали е Samsung j7 2017 със счупен дисплей , iPhone със изгоряла платка или Nokia 5 която не зарежда.

Колко пари ще струва счупеният ми телефон или таблет?

След като донесете устройството си в нашият сервиз за телефони в Бургас, телефона или таблета ви ще бъде приет за диагностика за да се установи до каква степен и какво части са повредени или счупени. След преключване на диагностиката наш служител ще се свърже с вас за да ви даде цена за устройството ви.

Ако не сте от град Бургас можете да ни изпратите Вашите устройства по Еконт или Speedy. Когато пратката е при нас наш служител ще се свърже с Вас. След преключване на диагностика ще се свържем с Вас за да Ви дадем цена.

Предварително цена няма как да Ви бъде дадена!!!

Забележка: Имайте в предвид , че в диагностика влиза и проверка на устройството дали е обявено за откраднато или изгубено.

Къде можете да ни намерите?

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още: 

Сервиз за iPhone X

Сервиз за Xiaomi redmi note 8t

Извънредно работно време

Извънредно работно време

Тук можете да намерите актуална информация за работното време на SN MOBILE сервиз град Бургас!!!

Във връзка с обявеното извънредно положение в България срещу разпространението на COVID-19, Ви информираме, че сервиза ще работи само по спешност от понеделник до петък от 10ч. до 17ч. с обедна почивка от 12ч. до 13ч. Ще бъдат взети всички защитни мерки, като вентилация и проветряване, хигиенизация и почистване на всеки 2 часа, ще бъдат осигурени дезинфектанти за ръце, ръкавици. Ще направим организация за да няма струпване на хора на едно място. Ще използваме и термална камера за измерване на температурата на всеки един клиент при влизане в обекта. При наличие на симптоми или повишена температура, клиентите няма да бъдат допускани в търговският обект!!! Всички устройства за ремонт ще бъдат дезинфекцирани. Ще се използват предпазни маски и ръкавици. Извън това работно време на сервиза от 11ч. до 17ч. ще можете да се свържете с нас на телефон 0888 05 76 75 от понеделник до петък от 9ч. до 19ч.

Благодарим за разбирането!

Премахване на Google акаунт Samsung A30s

Премахване на Google акаунт Samsung A30s

Премахване на Google акаунт  Samsung A30s

Премахване на Google акаунт  Samsung A30s

В нашият сервиз за телефони беше оставен Samsung A30s за премахване на Google акаунт. Клиента е забравил паролата на екрана. В опит да си спомни паролата въвежда прекалено много пъти, грешна парола и в следствие на това телефона се блокира. Това е с цел сигурност. Клиента ни връща фабрични настройки на устройството. След опит за активация на телефона стига до стъпка, в която се изисква въвеждане на Google акаунт. Клиента не го помни.

Оттук поемаме ние.

След диагностика от страна на нашите техници преминаваме към премахване на Google акаунт. След няколко часа телефона е с премахнат Google акаунт и активиран.

Вече може да се впише всякакъв Google акаунт. Клиента си получи телефона готов за използване и отново ще може да го ползва както преди.

Колко би струвало премахване на Google акаунт на Samsung A30s?

Цената се определя спрямо модела на телефона, версията на операционната система, както и дали е имало неуспешни опити за премахване, които биха усложнили ремонта.

Колко време отнема премахването на Google акаунта?

Срока за премахването на Google акаунта е строго индивидуално спрямо мобилното устройство. Най-често срока е от няколко часа до 1 работен ден. Когато устройството Ви бъде готово веднага наш сътрудник ще се свърже с Вас.

Ако имате подобен проблем с вашият телефон, не се колебайте да се свържете с нас.

Как да ни намерите?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung A20e

Сервиз за Samsung A40

Новата операционна система на Huawei

Новата операционна система на Huawei

Новата операционна система на Huawei

Новата операционна система на Huawei

Втората по продажби на смартфони компания Huawei форсира дебюта на собствената си опрационна система. След като Google отказа да поднови лиценза им под натиска на Американското Правителство. С новата операционна система на Huawei ще бъдат оборудвани 225 милиона смартфона до края на 2019 г.

Huawei има за цел да продаде 225 милиона смартфона с операционна си система „Hongmeng” до края на 2019г.

Компанията ще насочи усилията си да вгради операционната си система първо в бюджетните си смартфони и след това във топ моделите си. Huawei работи усилено в това да привлече разработчиците на най-известните приложения да създадат своите версии за Hongmeng. Софтуера ще бъде съвместим с Android устройствата и ще е достатъчно надежден за да защити данните и информацията на клиентите. Компанията работи с много интернет доставчици и производители на мобилни телефони в Китай, които тестват новата операционна система на техните устройства. Компании като VIVO и OPPO споделят, че Hongmeng работи с около 60% по-бързо отколкото операционната система на Google. Huawei показа, че не се страхува от санкциите наложени от Американското Правителство и започна регистрирането на Hongmeng като запазена марка в няколко страни. Huawei тества и операционната система Aurora, която се използва в Русия.

Наскоро изтекоха снимки на новата операционна система и има шанс скоро да я видим в новата серия Huawei mate 30.

При наличие на софтуерен проблем с вашият телефон или таблет Huawei, не се колебайте да се свържете с нашият сервиз SN MOBILE. Ние специализираме в ремонт на Huawei. Без значение дали е софтуерен или хардуерен проблема, нашите опитни техници ще се погрижат за да работи отново както преди.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Сервиз за Huawei Honor 20 lite

Сервиз за Huawei Nova 5T

Nokia 6.1 plus

Nokia 6.1 plus

nokia 6.1 plus

Nokia 6.1 plus-елегантен дизайн и добра камера

Nokia се завърна с това, в което е най-добра: Производството на страхотно изглеждащи и здрави телефони на добра цена. Nokia 6.1 Plus е един от най-изгодните мобилни телефони пуснати на пазара от HMD Global. Той предлага достатъчно добри параметри за цената си.

На Китайският пазар е по-известен като Nokia X6. След големият успех в Китай, компанията реши да го пусне на световния пазар в средният клас смартфони.

Дизайн

Спомняме си дните, в които Nokia правеше най-модерните мобилни телефони. Задава се нов подем за марката. Nokia 6.1 plus не е само изключително здрав телефон, но и добре изглеждащ. Отпред и отзад е направен от стъкло, а средата е алуминиева. Телефона се предлага в няколко цвята, като между синият и черният няма голяма разлика като се сравняват на закрито. Предната и задната част са защитени с CORNING GORILLA GLASS 3, което означава, че трудно можете да надраскате стъклото.

От задната част се намира сензора за пръстов отпечатък, двойната вертикална камера поставена в горната част и логото на Nokia и Android One. Сензора за пръстов отпечатък е разположен малко по-надолу отколкото трябва. Ринга на задната камера е изпъкнал над задния капак и това лесно може да доведе до надраскване на стъклото на камерата ако не се носи с предпазен калъф.

От дясната страна са разположени бутона за включване и бутоните за увеличаване и намаляне на звука. Бутоните лесно се достигат с една ръка и е изкючително удобно да се борави с тях. От ляво е разположен сим държача, който е хибриден-можете да ползвате една сим карта – и на втори слот за друга сим карта или карта памет. Отгоре на мобилното устройство е разположен 3.5 мм жак за слушалки и втори микрофон, който се използва при разговор на високоговорител.

Nokia 6.1 plus един от малкото телефони в класа си, който разполага с Type-c порт за зареждане, разположен от долната страна на телефона до полифонията.

Дисплей

Дисплеят на Nokia 6.1 plus e 5.8 инчов FULL HD+  със съотношение 19:9. Дисплеят заена 81.5% от предната част на телефона. Със своята IPS матрица цветовете са добри, не много наситени. В слънчево време е малко трудно да се борави с телефона и трябва да се увеличи яркостта на максимум за да има видимост .

Софтуер

Nokia 6.1 plus е Android One телефон и идва с вграден такъв софтуер. Интерфейса е изчистен, лесен за работа и добре организиран. Основно приложенията, които можете да откриете на началният екран са основните на Google. Единственото приложение на Nokia, което можете да откриете е това за Помощ при проблем с телефона. Софтуера е може би най-силната черта на телефона. Най-голямото предимство на телефоните с вграден Android е, че при пускане на нови файлове за сигурност от Google първо се инсталиран на тези устройства.

Производителност и батерия

Процесора на Nokia 6.1 plus e Qualcomm Snapdragon 636 с честота 1.86GHz. На разположение са 4GB оперативна памет и 64GB вградена памет. Телефона остваря приложенията лесно и бързо. Добре се справя и с извършването на няколко задачи по едно и също време. Основните задачи като сърфиране в интернет или социални мрежи не са проблем за телефона. Пръстовият отпечатък работи малко по-бавно от други модели в своя ценови диапазон. При игрите се усеща забавяне при отварянето и преминаването от една игра на друга. След 30 минути интензивно ползване телефона започва да загрява.

Nokia 6.1 plus има батерия с капацитет 3060 mAh. Позволява бързо зареждане 3.0 с type-c, което означава, че може да бъде зареждана доста по-бързо от традиционалните зарядни системи. При нормалма употреба-като сърфиране в интернет и социални мрежи батерията пада с 14% за час, при по-усилено използване батерията пада с 25% на час.

Камера

Камерата на Nokia 6.1 plus е комбинация от два сензора с 16MP и 5 MP. Снимките направени на дневна светлина са с добро качество, с добри цветове, но не са достатъчно наситени. Въпреки, че HDR спомага за наситеността на снимките. Затова когато използвате камерата на Nokia 6.1 plus през деня по-добре включете функцията HDR. На закрито Nokia 6.1 plus прави доста добри снимки при силна светлина и с опцията „Боке ефект“ предметите които снимате изпъкват в снимката.

СЕРВИЗ НА NOKIA 6.1 PLUS В ГРАД БУРГАС

Ние от SN MOBILE – Сервиз за Телефони и Таблети Бургас разполагаме с нужните знания и умения, професионална техника и апаратура за ремонт на Nokia 6.1 plus.

Ето и част от ремонтите, които извършваме:

Смяна на дисплей/стъкло

Смяна на батерия

Смяна на букса за зареждане

Ремонт и смяна на камера

Почистване/смяна на слушалка или микрофон

Преинсталиране

Смяна на платка

Както и всички хардуерни и софтуерни ремонти

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз и ремонт на Huawei Mate 10 Lite
Смяна на дисплей/стъкло на SAMSUNG
Huawei y7 prime 2018

Huawei y7 prime 2018

huawei y7 prime 2018

Huawei y7 prime 2018

Когато става въпрос за имена на телефони изглежда, че Huawei следва стъпките на Nokia и кръщава своите модели на годината, в която са пуснати на пазара.Става дума за Huawei y7 prime 2018.Телефона се предлага в три различни цвята- черен, син и златен.

Новият модел трябва да бъде стъпка напред от предшественика си, но явно не е точно така.Защо? Huawei реши да свали цената на новият модел, с което се спестяват някои опции и функции, с които разполагаше предният модел.

Първата версия на Huawei y7 prime имаше процесор Snapdragon 435, докато новият модел е с по-слаб процесор – Snapdragon 430.RAM паметта и в двата модела остава една и съща, но използването на по-слаб процесор може да забави работата на новата версия.

Huawei y7 prime има 5.5 инчов дисплей с резолюция 720 х 1280 пиксела, докато новата версия идва с fullview дисплей с резолюция 720 х 1440 пиксела.Но подобрения дисплей не означава кой знае какво.

Huawei y7 prime 2018 има двойна задна камера.Комбинираната 13 МP + 2 МP камера прави сравнително добри снимки при дневна светлина.Телефона разполага със сим държач за 2 сим карти+ едно гнездо за карта памет.

Телефона работи с операционна система Android и EMUI версия 8.0.

Най-притеснителното е, че батерията на предшественика е с капацитет от 4000 mAh, която може да издържи до ден с постоянно използване на телефона.Батерията на Huawei y7 prime 2018 e с капацитет 3000 mAh. и с помощта на по-големият екран може да доведе до много по-често зареждане.

Най-честите проблеми свързани с Huawei y7 prime 2018, които ние от Сервиз за телефони Бургас SN MOBILE  остраняваме са:

– Смяна на дисплей

– Смяна на стъкло

– Ремонт на букса за зареждане

– Смяна на батерия

– Ремонт на камера

– Смяна на панел

– Ремонт на платка

– Преинсталиране

– и много други.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз и ремонт на Samsung Galaxy A10

Изкупуване на телефони и таблети
Samsung Galaxy A10

Samsung Galaxy A10

samsung a10 repair

SAMSUNG Galaxy A10

Samsung непрестанно залива пазара с нови модели от серия А/среден клас телефони с добри параметри на добра цена/. Телефона се предлага в три налични цветове-червен, черен и син. Този модел е оборудван с процесор Exynos 7884 с 2 GB RAM и 32GB вътрешна памет. Отзад е разположена единична 13-Мегапикселова камера, а отпред 5 –Мегапикселова камера. Батерията е с капацитет от 3400 mAh. Наскоро пуснатия модел Huawei Y6 2019 разполага със същите параметри на една и съща цена с Samsung A10. С разликата, че Huawei предлага тройна задна камера за сметка на единичната на Samsung.

1. Дизайн на Samsung A10

Телефона е направен изцяло от пластмаса и има завършен полиран ефект. Задният капак покрива и страните на телефона като няма нужда от среден борд, който да разделя предната от задната част. Усещането е, че е изключително конфортен и лесен за работа с една ръка. Отзад както споменахме е разположена камера, до нея е светкавицата, а долу се намира отвора за високоговорителя. Това създава лек проблем когато телефона е оставен по гръб, защото когато звъни се чува доста по-слабо отколкото трябва.

От дясната страна са разпиложени бутоните за увеличаване и намаляне на звука и копчето за включване на телефона. Бутона за увеличаване на звука е малко по-нагоре и трудно се достига с една ръка. Отляво в горната част е слота за сим картата, в която има 3 гнезда. 2-те са за сим картите и едно има за карта памет, която максимум може да бъде 256 GB. В долната част е разположен micro usb порт за зареждане, а до него има 3.5мм жак за слушалки.

Samsung A10 стои доста добре в ръката, но лесно се замърсява и зацапва поради пластмасовият заден капак.

2. Дисплей

Samsung A10 e екипиран с 6.2 инчов TFT IPS дисплей с резолюция 720х1520 пиксела. Благодарение на големият дисплей, който обхваща 81.6 % от предната част, телефона изглежда удължен и не толкова широк. От Samsung наричат този дисплей „V”, защото в горната част има прорез, който прилича на латинската буква „V“. Благодарение на яркият дисплей можете да пишете или сърфирате дори и при директна слънчева светлина.

3. Софтуер

Samsung A10 работи с операционна система Android Pie. Taзи версия на Android се характеризира с бял фон в повечето менюта на телефона. Също така има инсталирана и опция за игри. Неприятното е, че се показват много реклами при стартиране на игри, което е дразнещо.

4. Камера

Телефона е оборудван с единична 13-мегапикселова камера отзад и 5-мегапикселова селфи камера отпред. В автоматичен режим снимките са добре цветово балансирани и нямат прекалено острота. HDR режима не предлага кой знае каква промяна от автоматичния режим на снимане. Задната камера позволява и двукратно оптично приближение.

Ако имате някакви проблеми с Вашето устройство можете да се свържете с нас- КОНТАКТИ

Ето и някои от ремонтите, които извършваме:

– Смяна на дисплей

– Смяна на стъкло

– Ремонт на букса за зареждане

– Смяна на батерия

– Ремонт на камера

– Смяна на панел

– Ремонт на платка

– Преинсталиране

– и много други.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung S10

Сервиз за Samsung S9

Нови санкции срещу Huawei

Нови санкции срещу Huawei

Още компании оттеглиха доверието си от Huawei

Великобританските и Японските мобилни оператори поставиха на пауза анонсирането на новите модели мобилни телефони Huawei

Великобританският мобилен оператор ЕЕ и Vodafone са свалили мобилните устройства на Huawei от листата с 5G телефони.Това е поредния случай, в който мобилни оператори оттеглят доверието си от мобилният Гигант Huawei.това по-рано този месец направи Google като прекрати споразумението за използване на техните продукти от Huawei.

Двата Английски оператори бяха готови да анонсират новият Huawei mate 20X 5G, един от първите 5G смартфони.Но на този етап ще задържат предварителните заявки за новите модели.

Мобилният оператор ЕЕ, който е собственост на BT Group, една от най-големите телекомуникационни компании в Европа . Марк Алера , изпълнителен директор на ЕЕ даде пресконференция по този повод, като наблегна на това, че ще анонсира новият смартфон на Huawei когато се увери, че компанията има сигурно бъдеще.

Това са първите рестрикции от страна на Европейски компании.Въпреки, че Huawei така и не успя да навлезе на Американския пазар,то в Европа мобилните устройства се пласираха изключително добре.До Април 2019г. Huawei е продал повече от 59 милиона смартфона, от които повечето от половината са продадени в Европа.

Без лиценза, който беше отнет от Google, Huawei няма да има достъп до Google Play Store: ключови приложения, като Facebook, Instagram и Google Maps.Както и до ъпдейтите от Google.Huawei има временен лиценз за съществуващите мобилни устройства, който изтича на 19 Август.След това не се знае бъдещето на компанията.Не се знае и дали устройствата ще имат официални упдейти след тази дата.

Японските мобилни оператори по-рано тази седмица излезе с изявление, че ще забави анонсирането на новите мобилни телефони на Huawei.Те намекнаха, че е важно техните клиенти да имат сигурност за техните устройства.

Ако Сащ не свали ограниченията си спрямо Huawei още мобилни компании ще свалят доверието си от най-големият производител на телекомикационна техника в света.

вижте още:

HUAWEI P SMART

Смяна на стъкло на Samsung

5G мрежите могат да доведат до смущения

5G мрежите могат да доведат до смущения

5G мрежите


5G мрежите могат да доведат до смущения в прогнозирането на времето.

Новите мобилни технологии, които ще бъдат пуснати тази година могат да предизвикат определени смущения.Това включва и прогнозирането на времето.Метеоролозите се опасяват, че новите системи могат да повредят деликатните сателитни инструменти, които се използват за наблюдаване на промените в атмосферата.Това може да наруши прогнозирането и невъзможността от своевременно предупреждаване за идващи бури.

Световната организация на метеоролозите счита, че честотите на новите 5G мрежи смущават техниката, която се използва за наблюдение на промените във климата.

Пример за това е честотата от 23.8 GHz.Водната пара излъчва сигнал на тази честота и това се наблюдава и изследва от мотеорологичните сателити.След това метеоролозите използват тази информация за да открият как метеорологичното време се променя.

Проблема е, че някои честоти на 5G мрежите могат да предават много близко до честотите излъчвани от водните пари и по този начин да обърка метеоролгичните сателити и да не се отчете тази информация като важна .

Другите честоти, които се използват от метеоролозите са 36-37 GHz за изследване на дъждовете и снеговалежите; 50 GHz която се използва за изследване на атмосферното налягане ; 86-92 GHz които се използват за изследване и анализиране на облачната покривка и ледовете.

Този проблем ще бъде поставен на Глобалната Конференция в Египет тази година.

Източник :
https://www.theguardian.com/world/2019/may/04/5g-mobile-networks-threat-to-world-weather-forecasting

Иската да разберете какво означава voLTE ? Прочетете тук

Какво означава voLTE

Ремонт на HUAWEI P SMART 2019

Ремонт на HUAWEI P SMART 2019

Ремонт на huawei p smart 2019

Ремонт на HUAWEI P SMART 2019

Интересувате ли се от въпроса какво да направите, ако екранът на вашия телефон е счупен? Имате проблем с камерите? Или може би задният капак? Чудите се къде да сервизирате HUAWEI P SMART 2019 или искате да замените дисплея? Вие сте на точното място! Сервиз за телефони Бургас предлага ремонт на HUAWEI P SMART 2019 за кратко време с гаранция за качество!!!
Искаш ли да знаеш колко ще струва ремонта? Изпрати запитване, свържи се с нас на място в сервиза ни или на посоченият телефон за контакти.

КОНТАКТИ

Ето най-честите ремонти, които извършваме на Хуавей P Smart 2019 :

Смяна на счупен дисплей
Смяна на букса за зареждане
Смяна на батерията
Смяна на микрофон, високоговорител, слушалка
Ремонт на телефона, ако не се включва или забива
Ремонт на мокрен телефон
Оправяне на софтуерен проблем
Смяна на заден капак
Отключване/разкодиране

Ако имате някакъв проблем с Вашият телефон HUAWEI P SMART 2019 не се колебайте да се свържете с нас!!

Къде можете да намерите нашият сервиз за телефони и таблети?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на Huawei Nova 5T

Смяна на батерия на Huawei p20 Lite

КАМЕРИ ВГРАДЕНИ В ДИСПЛЕЯ НА ТЕЛЕФОНА

КАМЕРИ ВГРАДЕНИ В ДИСПЛЕЯ НА ТЕЛЕФОНА

От технологичния гигант SAMSUNG потвърдиха че работят върху разработка за вграждане на селфи камерата в дисплея.

През последните години производителите на смартфони търсят всякакви иновативни начини за да подобрят визията на телефоните и най-вече на дисплеите. За да постигнат по-голям дисплей, премахнаха бутоните и ги вградиха под дисплея.През последните няколко месеца наблюдаваме най-различни технически решения като слайдър камерите или изкачащите такива.Но това означава използването на повече механика в устройствата и увеличава риска от дефекти.

Според публикации в корейските медии Samsung разработват технология за вграждане на всички сензори и камери в самия дисплей.Тя ще се базира на принципа на вградените пръстови отпечатъци в екрана.

Не за първи път от Корейският концерн загатват за разработването на различни технологии.Все още има доста оскъдна информация за вграждането на сензорите в екрана.Очаква се скоро да има още информация отностно това.

Източник:
https://www.gizmochina.com/2019/05/03/samsung-confirmed-perfect-full-screen-development/

Call Now ButtonПозвъни сега!