0888 05 76 75

Смяна на дисплей на Huawei p20 pro

SN MOBILE > Блог > Блог > Смяна на дисплей на Huawei p20 pro
Смяна на дисплей на Huawei p20 pro
Оригинален дисплей(в ляво) и неоригинален(в дясно).

Смяна на дисплей на Huawei p20 pro

Днес в сервиза ни пристигна телефон за смяна на дисплей на Huawei p20 pro с резервна част закупена от клиента. След разглобяване от наш техник станаха ясни няколко неща:

1. Дисплеят не е оригинален без значение, че е с рамка.

2. Корпуса не е изработен качествено и някои компоненти не пасват на местата на които трябва да бъдат поставени.

3. Сензора за близост е вграден между екрана и панела/ както трябва да е/, но не е фиксиран правилно и няма да работи коректно.

4. Оригиналния дисплей на Huawei p20 pro е OLED, а неоригиналните са TFT. Качеството на TFT дисплея е изключително ниско и при силна слънчева светлина трудно се вижда екрана. Понякога се случва и тъчскрийна да не работи коректно.

5. И най-важното – липсват компоненти, които трябва да са част от корпуса и не могат да бъдат прехвърлени от стария корпус на новия. Без тях телефона ще има много слаб сигнал със сим карта и на някои места няма да има обхват.

Поради тези 5 причини не предлагаме неоригинален дисплей за Huawei p20 pro. Също не извършваме и монтаж на дисплей на този модел, ако дисплея не е оригинал.

Специално за Huawei p20 pro съветваме нашите клиенти да използват само оригинални дисплеи. Да те са малко по-скъпи, но ще си спестите страшно много проблеми занапред.

Ако имате проблем с вашия телефон не се колебайте да се свържете с нас за безплатна консултация, която може да ви спести куп главоболия.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 

КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на стъкло на телефон

Ремонт на Playstation 4

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!