0888 05 76 75

Ремонт на OPPO

SN MOBILE > Ремонт на OPPO
Ремонт на OPPO

Ремонт на OPPO мобилни телефони

Китайската производител на смартфони OPPO бързо набира скорост в продажбите на смартфони през 2020г. Благодарение на качествените устройства, които произвеждат, както и слабите продажби на Huawei, марката се изстреля на първо място по продажби в Китай. Марката набира отскоро популярност и в България. Ние от SN MOBILE предлагаме сервиз и ремонт на OPPO в град Бургас и град София.


Какви услуги предлагаме?

Тук сме изброили част от услугите, които предлагаме:

  • Смяна на дисплей на OPPO
  • Смяна на батерия на OPPO
  • Премахване на акаунт и пароли
  • Смяна на камери на OPPO
  • Смяна на задно стъкло на OPPO
  • Ремонт на букса за зареждане на OPPO
  • Смяна на слушалка на OPPO
  • Ремонт на дънна платка на OPPO
  • Смяна на лентови кабели на OPPO

Ремонт на OPPO цена?

Цената за ремонта се определя на база повредата на устройството и точния модел. За актуална цена можете да се свържете с нашия екип. Ние ще Ви консултираме напълно безплатно.


Колко време отнема ремонта?

Срока на ремонта зависи от наличността на резервните части и натовареността на сервиза ни. В повечето случаи ремонта отнема от няколко часа до 1 – 2 работни дни. Ние се стремим да извършваме ремонтите в максимално кратки срокове. Сервиз за телефони OPPO в град Бургас и град София. Ние от SN MOBILE разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Ако не сте от тези два града можете да ни изпратите вашето устройство с куриер. Ние ще приемем устройството, ще се свържем с вас и ще извършим диагностика. След превключването й ще се свържем отново с вас за да Ви информираме за състоянието на телефона и точна цена за ремонт. След вашето съгласие преминаваме към извършването на ремонта.


Как да се свържете с нас ?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Ремонт на мобилни телефони Honor

Ремонт на мобилни телефони RealMe

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!