0888 05 76 75

Изкупуване на телефони

SN MOBILE > Изкупуване на телефони

Изкупуване на телефони

Имате устройство, което е счупено или просто не използвате? Ние от SN MOBILE предлагаме услугата изкупуване на телефони. Имаме офиси в град Бургас и град София.

Изкупуване на неработещи телефони, счупени, както и работещи!

Ние изкупуваме сравнително нови модели телефони. Желателно е да са произведени през последните 2-3 години. Без значение дали са счупени, повредени или работят без проблем. Свържете се с нас за повече информация.

Какво да правим със старите телефони?

Техниката се развива толкова бързо, че в един момент се оказва, че в рамките на 4 години сме закупили 3 нови телефона. Използвайки само един, другите стоят в шкафовете. Ние можем да се погрижим за тях, а вие да получите допълнителен приход от това. Изкупуваме телефони произведени през последните 2 години.

Колко пари ще струва счупеният ми телефон?

Цената се формира на база на това колко е стар телефона, какви повреди има и цялостното му състояние. След приемане на телефона в нашите сервизи на устройството се извършва пълен тест, както и проверка дали е обявен за откраднат или изгубен. След извършване на диагностиката се дава точна цена на клиента за изкупуване. При съгласие от страна на клиента се изготвя портокол за изкупуване.

Важно!!! Без извършена диагностика от нашите специалисти няма как да се даде цена за изкупуване !!! Дори и ориентировъчна!!!

Не сте от Бургас или София?

Ние изкупуване телефони от цяла България. Без значение дали сте от Варна, Стара Загора, Пловдив или Плевен. Работим с куриерски фирми. Ако решите да изберете нас, изпращате устройството за диагностика. На база на извършената диагностика Ви се дава цена за изкупуване. Ако сте съгласни с цената ние го изкупуваме. Всички куриерски такси са за сметка на продавача!!

Какви марки телефони изкупуваме?

Тук сме изброили част от марките телефони, които изкупуваме:

  • iPhone
  • Samsung
  • Huawei
  • Xiaomi
  • Motorola
  • Nokia
  • и други.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 

КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на Samsung

Ремонт на iPhone

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!