0888 05 76 75

Изкупуване на iPhone

SN MOBILE > Изкупуване на телефони > Изкупуване на iPhone
Изкупуване на iPhone

Изкупуване на iPhone

Ние от Сервизен център SN MOBILE предлагаме услугата изкупуване на iPhone. Изкупуваме телефони от тази марка, които са произведени през последните 3 години. Ако имате телефон за продаване можете да се свържете с нас за да Ви дадем информация дали можем да го изкупим.

Колко ще струва телефона ми?

Цената на всеки един телефон е индивидуална и е на базата на извършена диагностика от нашите специалисти. Тества се абсолютно всичко на телефона. След приключване на диагностиката се дава цена за изкупуване.

ЦЕНА ПРЕДВАРИТЕЛНО НЯМА КАК ДА БЪДЕ ДАДЕНА, ДОРИ И ОРИЕНТИРОВЪЧНА!!!

Дисплея ми е счупен, как ще го тествате?

При устройства с такъв проблем се свързва нов дисплей и се извършва пълна диагностика на iPhone. При наличие на парола на екрана  е задължително да бъде предоставена за да може да се извърши правилната диагностика.

Може ли да ми изкарате информацията?

В повечето случаи можем да изкараме информацията от телефона. Това е услуга, която се заплаща. Времето за извличане на информацията зависи от проблема на телефона, както и обема на файловете.

Колко време отнема диагностиката?

В повечето случаи това отнема от няколко часа до 1-2 работни дни. Разбира се това зависи от натовареността на сервиза ни.

Издавате ли документ за изкупуване на iPhone?

Да, разбира се! При съгласие от страна на клиента да закупим телефона се издава документ с детайлно описание на телефона/имей,състояние,цена и т.н./. Документа се подписва от двете страни.

Как да ни намерите?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на iPhone

Ремонт на PlayStation

Позвъни сега!