0888 05 76 75

Смяна на дисплей на Huawei Nova 8i

SN MOBILE > Блог > Блог > Смяна на дисплей на Huawei Nova 8i
Смяна на дисплей на Huawei Nova 8i

Смяна на дисплей на Huawei Nova 8i

Днес още един телефон от марката Huawei беше подновен и готов за използване отново след извършена смяна на дисплей.

 Клиента пристигна в нашия сервизен център със видимо счупен екран на телефона. След като проверихме модела на телефона стана ясно, че той е Huawei nova 8i. Нов модел телефон с четворна камера с основен 64MP сензор и 6.67- инчов дисплей.

Предложихме дисплей с рамка за този модел, защото на дисплеите без рамка липсва уплътнение около него, което след монтаж се получава разстояние, неприятно както за клиента, така и за нас като техници. Клиента се съгласи с нашия съвет.

Дисплеят беше доставен на другия ден от нашите доставчици в София и след няколко часа беше тестван и монтиран от наш техник с повече от 6 години опит в сервизирането на мобилни телефони. След пълна диагностика на мобилното устройство клиента беше уведомен, че телефона е готов. Получи се резултата, който търсихме. Клиента беше доволен. Може да използва устройството си отново пълноценно.

Благодарим за доверието!!

При проблем с вашия телефон, не се колебайте да ни се доверите. Ние ще възстановим вашия телефон в максимален кратък срок с нужното качество и внимание.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 

КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на стъкло на телефон

Ремонт на Playstation 4

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!