Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75
Сервиз за Samsung S серия

Сервиз и ремонт на Samsung S серия в град Бургас

Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз за Samsung S серия в град Бургас. Тук са част от моделите, които сервизираме и поддържаме:

Сервиз и ремонт на Samsung S3

Сервиз и ремонт на Samsung S4

Сервиз и ремонт на Samsung S4 mini

Сервиз и ремонт на Samsung S5

Сервиз и ремонт на Samsung S5 mini

Сервиз и ремонт на Samsung S6

Сервиз и ремонт на Samsung S6 edge

Сервиз и ремонт на Samsung S6 edge Plus

Сервиз и ремонт на Samsung S7

Сервиз и ремонт на Samsung S7 edge

Сервиз и ремонт на Samsung S8

Сервиз и ремонт на Samsung S8 Plus

Сервиз и ремонт на Samsung S8 Active

Сервиз и ремонт на Samsung S9

Сервиз и ремонт на Samsung S9 Plus

Сервиз и ремонт на Samsung S10

Сервиз и ремонт на Samsung S10e

Сервиз и ремонт на Samsung S10 Plus

Samsung е дългогодишен лидер и един от най-големите производители на мобилни технологии в света. Като една от водещите компании в бранша, тя разполага с голямо разнообразие от всички класове смартфони. В последните няколко години, гигантът успя с бърз ход да настигне своя пряк конкурент и да докаже, че не му отсъпва по нищо. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици именно на Samsung телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари,и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Samsung. Ето някои от най-честите ремонти, които извършваме, както и причини за поправка и посещение в сервиз, свързани с вашия Самсунг телефон:

📱 Смяна на дисплей на Samsung S серия

📱 Смяна на стъкло на Samsung S серия

Ако вашият екран е с частично напукано стъкло, изцяло счупен, изобщо не свети или е повреден поради изпускане, в никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на дисплей на Samsung изисква специализирана техника, познания в областта и професионална намеса, както и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или друг механичен удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди, освен видимите такива, които да засегнат и други части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да <strong>НЕ предприемате ремонтни дейности сами вкъщи, защото съществува огромен риск да увредите мобилния си телефон допълнително.

☑ Когато ни донесете телефона си в GSM сервиз Бургас, първото нещо, което се извършва като дейсност е диагностиката, за да установим точния проблем, свързан с дисплея на вашия след това преглеждаме и другите компоненти, и ако е необходимо, отстраняваме и поправяме всички дефектирали части.

🔋Смяна на батерия на Samsung S серия

Някои от по-старите модели на Samsung Galaxy имат „привилегията“ да разполагат с батерия, която лесно може да бъде сменена с нова, само с няколко движения при наличние на резервна. При по-новите модели обаче, те вече се капсуловат и подмяната им може да бъде извършена само с помощта на специалист. Без значение с какъв модел Самсунг телефон разползгате, сигналите за дефектирала батерия са идентични. Ето някои от най-честите:

– Телефонът не се зарежда изобщо
– Телефонът не се включва след зареждане в кола
– Батерията на телефона пада много бързо
– Батерията на телефона пада от 80% директно на 20%
– Батерията на телефона пада до 70% и направо се изключва
– Батерията на телефона е подута
– Телефонът не се включва

‼ Важно: Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!

Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена.

Повредена батерия на Samsung не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова!


💧 Ремонт на намокрен Samsung S серия. Сервиз за Samsung S серия

Съветваме ви, ако телефона ви е попаднал във вода или друга течност, да НЕ се опитвате да го поправяте сами, ако не сте професионалист и не разполагате с подходящата техника, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите, ако намокрите вашия Самсунг?

 • Изключете устройството напълно
 • Извадете SIM карта. (ако има такава)
 • Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно
 • НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно
 • Не губете време и го занесете в сервиз за Samsung S серия, защото всяка минута е важна при наличието на течност по платките и детайлите на устройството

📸 Смяна на камера на Samsung S серия

Най-новите технологии позволяват на Самсунг да използват висококачествени компоненти при камерите на най-новите си модели телефони, но дори и тогава се случва те да дефектират поради различни причини. Ето някои от най-често срещаните проблеми, свързани с предна и задна камера на телеофни Samsung Galaxy:

 • Телефонът е изпускан и при удъра е натъпило нарушение на компонентите на камерата
 • Камерата не може да фокусира образа
 • Когато отворите камерата, за да я използвате, на дисплея е само черен екран
 • Когато сте направили снимки с камерата, на тях се виждат черни петна

🔌 Смяна на букса за зареждане на Samsung S серия

Неведнъж сме получавали телефони Самсунг за ремонт на батерията, а в последствие се оказва, че проблемът не е в нея, а в самата букса за зареждане. Причините за този проблем биха могли да бъдат различни: поради неправилна употреба, дефект или просто дългогодишното използване на телефона. Най-честите оплаквания, свързани с буксата, за които имаме запитвания от притежатели на Самсунг са:

 • Телефонът не се зарежда
 • Телефонът не се включва след зареждане в кола
 • Устройството отчита, че е включено към зарядно, но не зарежда батерията
 • Батерията се зарежда много бавно
 • Не може да направи връзка с компютър

🔧 Профилактика на Samsung S серия мобилни телефони

Профилактиката често бива подценявана, но тя би могла да помогне на устройството ви да функционира бързо и безпроблемно, както в деня, когато сте го купили. След  дълги години на употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в замърсена среда, се налага да освежавате вида на телефона си, както хардуерно, така и с софтуерно. В GSM сервиз Бургас можем да ви помогнем с БЕЗПЛАТНА консултация, както и да извършим качествена и бърза диагностика, и профилактика на вашия Самсунг мобилен телефон. Услугата за почистване и профилактика на устройството се извършва изключително бързо от нашите специалисти, така че телефона ви да бъде готов за използване до няколко часа, в рамките на същия ден.

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони Samsung S серия

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Севиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на телефон Samsung към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител, премахване на Google акаунт и други.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung S10

Ремонт на Samsung A10

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!