0888 05 76 75

Сервиз за Samsung S20 Ultra

Сервиз за Samsung S20 Ultra

Ремонт и Сервиз за Samsung S20 Ultra

На 6-ти март 2020г. беше представен най-новият флагмански телефон на Samsung- Samsung S20 Ultra. Той е един от най-бързите и най-мощните смартфони през 2020г. Притежава впечатляваща камера, екран и снима 8к видео. При поява на повреда свързана с телефон Samsung s20 Ultra, можете да се свържете с нашият GSM сервиз Бургас. Ние предлагаме услугата ремонт и сервиз за Samsung S20 Ultra.

Samsung S20 Ultra смяна на дисплей

Всичко е докосване. Изживейте всеки момент с ярък 6.9 инча AMOLED дисплей от край до край, разполагащ с разделителна способност 3200 х 1440 пиксела. За смяна на дисплей Samsung S20 Ultra, за нас не е проблем. Ако случайно имате проблем с него, можете да ни потърсите веднага. Ние извършваме подмяна на счупен екран на Самсунг S20 Ултра.

Смяна на счупено стъкло на телефон Samsung S20 Ultra?

Всеки дисплей на Samsung S20 Ultra е създаден във фабриките, да бъде достатъчно здрав при експлоатация, но понякога се случва инцидентно да бъде изпуснат или да претърпи удар по корпуса, който да счупи стъклото на дисплея. В нашият gsm сервиз, това може да бъде поправено, но не всеки сервиз за мобилни телефони предлага такъв вид услуга. Ние от SN MOBILE разполагаме с нужното оборудване, технически умения и квалифициран екип, за да извършим такъв вид ремонт. Ние ще се погрижим за вашето устройство и ще го отремонтираме в най-кратък срок.

Смяна на батерия на Samsung S20 Ultra?

Вече няма да е нужно да сте зависими от зарядното, защото има мощна 5000mAh батерия и безжично зареждане. Ако Ви се изтощава бързо, това не трябва да ви притеснява,  ние сме в готовност да Ви помогнем в най-кратък срок. Предлагаме услугата смяна на батерия на Samsung S20 Ultra, в нашия сервиз за ремонт на телефони.

Ремонт на камерите на Samsung S20 Ultra?

Защо да не се превърнете в професионалист с новия смартфон Samsung S20 Galaxy Ultra 5G. Направете качествена галерия от снимки с камерата, която задминава всеки модел смартфон преди него. Благодарение на вдъхновяващата нова 108MP ултра широка камера, снимките са с изключителна чистота и детайлност. Вторият сензор е 48 MP телефото, следва 12MP ултраширок сензор и 0.3 MP сензор за измерване на разтоянието до обекта.

При наличие на проблем свързан с камерите на Samsung S20 Ultra, можете да се свържете с нашия сервиз за телефони.

Смяна на счупен заден панел на Samsung S20 Ultra

Задното стъкло на Samsung S20 Ultra е защитено с Corning Gorilla Glass 6. Ако не използвате защитен калъф е възможно при изпускане да се нароши целостта му. Ако се сблъскате с този проблем можете да се свържете с нас. Ние се стремим да предлагаме топ качество на приемлива цена. Поради тази причина много наши клиенти твърдят, че сме наистина добър GSM Сервиз за мобилни телефони.

Смяна на слушалка или микрофон на Samsung S20 Ultra?

Новият Samsung S20 Ultra е с последно поколение слушалка и микрофон с кристално качество. Ако случайно сте изпуснали вашия телефон Самсунг или по някакъв начин сте повредили тези компоненти, звъннете ни и ние ще Ви го отремонтираме за максимално кратко време.  GSM сервиз Бургас извършва всякакъв вид ремонти на Samsung Galaxy S20 Ultra.

Премахване на Google акаунт на Samsung S20 Ultra. Сервиз за Samsung S20 Ultra

При използването на толкова много пароли и потребителски имена в днешно време се случва след известно време да забравим някои от тях. Не се притеснявайте! Ние не сме гаранционен сервиз за Samsung в Бургас, но предлагаме премахване на всякакъв вид заключване. Без значение дали сте забравили паролата на екрана или на Google акаунта.

Без значение какъв е проблема с SAMSUNG S20 Ultra, ние от Сервиз за телефони в град Бургас ще Ви помогнем за да върнете блясъка на устройството си отново.

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Ремонт на таблети

Софтуерни ремонти

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!