0888 05 76 75

Сервиз за Samsung S9

Сервиз за Samsung S9

Ремонт на Samsung S9

Samsung е дългогодишен лидер и един от най-големите производители на мобилни технологии в света. Като една от водещите компании в бранша, тя разполага с голямо разнообразие от всички класове смартфони. В последните няколко години, гигантът успя с бърз ход да настигне своя пряк конкурент и да докаже, че не му отсъпва по нищо. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици именно на Samsung телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари, и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Samsung. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз за Samsung S9 в град Бургас.

Ето някои от най-честите ремонти, които извършваме, както и причини за поправка и посещение в сервиз, свързани с вашия Самсунг телефон:

???? Смяна на дисплей на Samsung S9

Дисплеят на Samsung s9 5.8- инчов super AMOLED. Той заема 83.6% от предната част на устройството. Дисплеят е защитен със стъкло от Gorilla Glass клас 5. Въпреки това, се случва дисплея на Samsung s9 да се счупи. Ако това се случи не се притеснявайте. Ние можем да сменим дисплея на Samsung s9 и да върнем блясъка на Вашето устройство отново.

Смяна на стъкло на Samsung S9

При наличие на пукнатини по най-горният слой /стъклото/ ние можем да сменим само стъклото на Samsung s9. Разполагаме с нужното оборудване, което позволява смяна само на стъклото и по този начин се запазва оригиналния дисплей на Samsung s9, което е изключително важно.

Смяна на батерия на Samsung S9

Батерията на Samsung s9 е с капацитет 3000 mAh. Тя е вградена и за да се смени е нужно професионално оборудване и технически умения. Ние от SN MOBILE разполагаме с всичко нужно за да сменим батерията на Samsung s9. Ще Ви дадем и гаранция за извършеният ремонт.

Ремонт на намокрен телефон Samsung S9. Сервиз за Samsung S9

Моделите на Samsung от серията „S“ се славят, че са водоустойчиви. Това не е точно така. Има разлика от влагоустойчиви и водоустойчиви. Съвет от нашият екип е да избягвате да мокрите Samsung s9. След мокрене на телефона винаги има последствия, въпреки че проблемите не се появяват веднага след мокренето. Ако по някаква причина се е случило това, можете да донесете телефона си за да му се направи профилактика със специализирана ултразвукова вана. Тя помага за премахване на окислението по платката.

Смяна на камера на Samsung S9

Най-голямата иновация е камерата на телефона. Основната камера на Samsung s9 е 12MP. Селфи камерата е 8MP с автофокус. Без значение дали снимате през деня или вечерта, снимките са с достатъчна яркост и осветеност. При наличие на проблем свързан с камерите на Samsung s9 можете да се свържете с нас. Ние ще отремонтираме Вашето устройство в максимално кратък срок.

Смяна на букса за зареждане на Samsung S9

Буксата на Samsung s9 е запоена на лентов кабел, който се свързва към платката посредством конектор. При нужда от смяна на букса за зареждане на Samsung s9 се сменя целият лентов кабел. Ние от SN MOBILE разполагаме с широка гама части, както оригинални, така и заместители с високо качество. Ще сменим буксата за зареждане и телефона Ви отново ще се зарежда и работи нормално както преди.

Смяна на заден капак на Samsung S9

Задната част на Samsung S9 е изработена от стъкло. Тя няма същата защита и подсиленост като предното стъкло и при лек удар или натиск на устройството лесно може да бъде счупено стъклото. Ако това се случи не се притеснявайте. Ние от Сервиз за телефони SN MOBILE поддържаме налични части за Samsung s9 и ще сменим задният капак в изключително кратки срокове. Това се извършва на специализирани машини и по-добре е да не се опитвате да го правите сами, защото има голям шанс да повредите устройството.

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони Samsung S9

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Севиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на телефон Samsung s9 към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител и други.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на Samsung A20e

Ремонт на Samsung A71

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!