0888 05 76 75

Преинсталиране на андроид телефон

SN MOBILE > Услуги > Преинсталиране на андроид телефон
Преинсталиране на андроид телефон

Преинсталиране на андроид телефон

Както при компютрите и лаптопите, така и при телефоните е нужен софтуер за да работи устройството. Приложенията и софтуерите заемат все повече памет от телефоните, изисквайки и по-бързи процесори. Изпълнението на толкова много задачи за една секунда време изисква всичко да работи перфектно. Понякога се случва софтуера да изведе грешка при обработване на процесите. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата преинсталиране на андроид телефон. Разбира се можем да преинсталираме и телефони работещи и с други операционни системи – като операционната система на iPhone. Разполагаме със сервизна база в град Бургас и в град София. Ако сте от друго населено място работим с куриерски фирми за цялата страна.

Колко струва преинсталиране на телефон?

Цената за преинсталиране на телефон се различава в зависимост от марката, модела и спецификацията на софтуера, който трябва да бъде инсталиран. За актуална цена можете да се свържете с нас.

Актуализация на фърмуер на телефон. Надграждане на Андроид.

Имате телефон работещ с операционна система Андроид и искате да инсталирате по-нова версия, но все още нямате известие за налична актуализация? Ние можем да Ви помогнем! При наличие на стабилна  официална версия на софтуера, който желаете, ние можем да го инсталираме на вашия телефон.

Каква програма за преинсталиране използваме?

Ние разполагаме със специално разработени софтуерни програми, който са изцяло платени и лицензирани. Чрез тях се извършва инсталация на Андроид, като за тази цел не се използват програми, които не са стабилни, нямат нужния лиценз или има риск за устройството. Важно!!! В интернет има много клипове и сайтове, който показват как да се инсталира софтуер, да се направи така наречения Root и още куп неща. Много от тях не са правилни и най-малката грешка може да увреди устройството ви и то да не може да се включи въобще вече. Ние разполагаме с нужното професионално оборудване и обучен екип в тази сфера. Не е нужно да поемате този риск.

Преинсталиране на телефон Huawei или софтуер на Samsung?

 Без значение от модела на телефона – дали става дума за iPhone, Huawei, Xiaomi, Nokia или Samsung – както и всички останали – ние от SN MOBILE Сервиз за телефони ще Ви помогнем.

Други услуги

Ние от GSM сервиз SN MOBILE предлагаме всички услуги свързани с ремонт и поддръжка на мобилни телефони. Някои от тях са: Смяна на дисплей, смяна на стъкло, смяна на батерия, смяна на задно стъкло/панел/капак, смяна на букса за зареждане, профилактика и почистване на мокрен телефон, премахване на акаунти, смяна на камера, смяна на стъкло на камера, ремонт на слушалка, смяна на лентов кабел, ремонт на дънна платка и многоо други.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на батерия на телефон

Разкодиране на телефон

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!