0888 05 76 75

Сервиз и ремонт на iphone 7

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Сервиз и ремонт на iphone 7
Сервиз и ремонт на iphone 7

Сервиз и ремонт на iphone 7

В GSM Сервиз Бургас ще получите профисионална диагностика, профилактика и всички видове ремонти за вашия Apple мобилен телефон. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици на iPhone телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части. Както и аксесоари, дисплеи и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Айфон. Ние от SN MOBILE предлагаме сервиз и ремонт на iphone 7 в град Бургас.

Тук са част от ремонтите, който извършваме на iphone 7 :

 


???? При СПЕШНА нужда от ремонт на вашия iPhone 7, можете да се свържете с нас тук- КОНТАКТИ

В следващите редове ще Ви запознаем с най-честите проблеми свързани с iphone 7:

Смяна на микрофона на iphone 7

В iphone 7 има няколко микрофона. Първият е от долната част на устройството, близко до буксата за зареждане. Той отговаря за разговорите, които се извършват при нормален разговор. Вторият микрофон е позициониран в горната част на iphone 7 и отговаря за разговорите при пуснат високоговорител или разговори чрез някои приложения като viber,whats app и други. В моделите на iphone 7 и в двата случая микрофоните са на лентови кабели, които се свързват към основната платка.

Смяна на панел на iphone 7

Ако не използвате предпазно калъфче панела на iphone 7 може да се надраска. Това най-често се наблюдава при модела с цвят JET BLACK. Корпуса на iphone 7 е направен от специална сплав, който обаче при силен натиск може да бъде деформиран. Което от своя страна довежда до неправилна работа на устройството особено на тъчскрийна и дисплея и правилната им функционалност. Ние в сервиз за телефони Бургас SN MOBILE разполагаме с налични панели за Вашият iphone 7 и в рамките на няколко часа ще го сменим.

???? Ремонт и сервиз на iphone 7 след намокряне.

Колкото и да сме чували, че iphone 7 е водоустройчив, от нашия опит става ясно, че това не е точно така. Ако сте намокрили вашият iphone 7 е важно да направите следните неща:

Изключете устройството, изкарайте вашата сим карта и го занесете в най-близкия сервиз за мобилни устройства за да му бъде направена профилактика на мокрен телефон, която се състои в следното:

 • разглобяване на устройството
 • сваляне на всички защитни метални компонента
 • поставяне във високотехнологична ултразвукова вана със специален разтвор и натройването й спрямо това дали iphone 7 е морен в солена или сладка вода.
 • изваждане от ултразвъковата вана и поставянето в друга вана с разтвор, която допринася за пълното премахване на окислението от платката.
 • следва изсушаване на компонентите
 • сглобаване на устройството и тест на компонентите и периферията

смяна на слушалка на iphone 7

След продължително използване на телефона, особено когато средата на ползване на устройството е замърсена, често се случва слушалката на iphone 7 да започне да се чува слабо. Появяват се смущения или нацяло да спре. Не се опитвайте да я продухвате с въздух и още по-малко със силен компресор. Слушалката е разположена под дисплея и дъната платка и може да нанесете щети по тях, които да затруднят последващ ремонт. Ние предлагаме сервиз и ремонт на iphone 7 слушалка.

Смяна на дисплей на Iphone 7

Ако вашият екран е с напукано стъкло, изцяло счупен, изобщо не свети или е повреден поради изпускане или друга причина, в никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на тъчскрийна на iPhone изисква професионална намеса, специализирана техника и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди и нарушения на компоненти, които да засегнат и други детайли и части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да НЕ предприемате ремонтни дейности сами в домашни условия, защото съществува огромен риск да увредите вашият мобилен телефон допълнително. Ние предлагаме сервиз и ремонт на iphone 7 дисплей.

Смяна на стъкло на iphone 7

☑ Първото нещо, което се прави, когато донесете телефона си в GSM сервиз Бургас, е да извършим диагностика, за да установим точния проблем, свързан с дисплея на вашия iPhone. За нас е важно да тестваме дали има някакви повреди по екрана, защото ако няма такива то тогава ние можем да сменим само стъклото на Вашия екран.При iphone 7 стъклото на екрана има само и единствено защитна функция. При премахването на защитното стъкло чрез специално оборудване, тъчскрийна и дисплея на iphone 7 трябва да работят, защото те са едно цяло. В сервиз за телефони Бургас SN MOBILE извършваме услугата смяна на стъкло на Iphone 7. Това е препоръчително, защото при смяната на стъклото се запазва оригиналният дисплей на iphone 7 и се сменя само защитното стъкло. Ние извършваме сервиз и ремонт на Iphone 7 стъкло.

????Смяна на батерия на iPhone 7

Някои от най-срещаните проблеми, които могат да ви сигнализират за дефект и често водят до смяна на батерията на iphone 7 могат да бъдат сред изброените:

 • Телефонът не се зарежда изобщо
 • Телефонът не се включва след зареждане в кола
 • Батерията на телефона пада много бързо
 • Батерията на телефона пада от 80% директно на 20%
 • Батерията на телефона пада до 70% и направо се изключва
 • Батерията на телефона е подута
 • Телефонът не се включва

Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!

Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена.
‼ Важно: Повредена батерия на iPhone не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова!

???? Смяна на камера на iPhone 7

Понякога се случва камерите на iPhone 7 да дефектират поради множество и различни причини. Ето някои от най-често срещаните проблеми, свързани с предна и задна камера на Apple телефони:

 • Телефонът е изпускан и при удъра е настъпило нарушение на компонентите на камерата
 • Камерата не може да фокусира образа
 • Когато отворите камерата, за да я използвате, на дисплея е само черен екран
 • Когато сте направили снимки с камерата, на тях се виждат черни петна

???? Смяна на букса за зареждане на iPhone 7

Често при телефоните, които получаваме за ремонт на батерията се оказва, че проблемът не е в нея, а в самата букса за зареждане поради неправилна употреба, дефект или просто дългогодишно използване на телефона. Най-често срещаните проблеми при iPhone 7, свързани с буксата за зареждане могат да бъдат:

 • Телефонът не се зарежда
 • Телефонът не се включва след зареждане в кола
 • Устройството отчита, че е включено към зарядно, но не зарежда батерията
 • Батерията се зарежда много бавно
 • Не може да направи връзка с компютър

Има вариант, когато на iphone 7 е сменена батерията и буксата за зареждане и пак не се зарежда. Затова е най-добре на телефона да му се направи диагностика, която да установи има ли проблем и точно къде е той. При моделите iphone 7 се случва проблема да е в захранващият чип на платката. Смяната на този чип изисква нужният технически опит и специализирано оборудване, с който ние в сервиз за телефони Бургас SN MOBILE разполагаме. Ние можем да извършим сервиз и ремонт на Iphone 7 букса за зареждане.

???? Профилактика на iPhone 7 телефони

В GSM сервиз Бургас можем да ви помогнем с БЕЗПЛАТНА консултация, както и да извършим качествена и бърза диагностика, и профилактика на вашия Apple iphone 7 мобилен телефон. Често, след дълга употреба или функциониране в замърсена среда, се налага да освежавате вида на телефона си с периодична поддръжка. Това допринася телефона да продължи да ви служи безпроблемно и в бъдеще. Услугата за почистване и профилактика на устройството се извършва изключително бързо от нашите специалисти.Телефона ви да бъде готов за използване до няколко часа, в рамките на същия ден.

Смяна на платка на Iphone 7

Платката на устройство Ви не подлежи на ремонт!? Ние можем да Ви предложим услугата смяна на платка на Iphone 7. Разполагаме с широка гама от доставчици, които са едни от най-големите в този сектор.

upgrade на паметта на iphone 7

Ние от SN MOBILE предлагаме на нашите клиенти една много специална услуга, която малко сервизи предлагат , а именно upgrade на паметта на Iphone.Това означава, че можем вашият iphone 7 с 32GB памет да го направим ако желаете с 126GB вградена памет.

Смяна на wi fi модул на iphone 7

През дългогодишният ни опит в сверата на мобилните технологии сме срещали не един или два проблема свързани с wi fi модула на Iphone 7. Нашият екип е специализиран в тежки хардуерни ремонти на iphone 7 и смяната на wi fi модула влиза в тази графа. Ако имате проблем с wi fi на iphone 7 не се колебайте да се свържете с нас.

Ремонт и смяна на аудио чип на iphone 7 в град Бургас

Някои модели на iPhone 7 имат фабричен дефект в чипа, който отговаря за аудиото на телефона. Ако при разговор не чувате нищо и отсреща също не ви чуват това означава, че едновременно не работят микрофона и слушалката. На 99% това е проблем в аудио чипа на iPhone 7. Ако по време на разговор не можете да включите на високоговорител и иконата е неактивна това също означава, че има проблем с аудио чипа на iPhone 7.

Ние разполагаме с нужното оборудване, професионален опит и екип за да отстраним този проблем. Ако имате проблем с аудио чипа на iPhone 7 не се колебайте да се свържете с нас.

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони iPhone 7

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Сервиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на iPhone 7 към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител и други.

Най-честите модели телефони iPhone, на които извършваме диагностика, ремонт и профилактика в нашия сервиз са:

iPhone 4/4s, iPhone 5/5c/5s/SE, iPhone 6/6s, iPhone 6 Plus/6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone Pro, iPhone Pro MAX

???? Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно iPhone 7 мобилни телефони


???? Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / смяна на батерия /други ремонти на iPhone 7?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за конкретния модел на Apple, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.


???? Колко струва ремонт на iPhone 7 (смяната на батерия, смяна на дисплей, ремонт след намокряне и др.)?

Цената за конкретния ремонт се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и от това какво трябва да бъде поправено. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

???? Отклчювате ли iCloud акаунти?

Едно от предимствата на iPhone устройствата е, че при пробив в сигурността, личните ви данни и информация не могат да бъдат достъпени, дори и чрез специален софтуер. От компанията са се погрижили за своите потребители, като са усигурили недежден начин да предпазят персоналните им детайли. Ние в GSM сервиз Бургас неведнъж сме получавали запитвания за отключване на icloud акаунти, но бихме искали да ви информираме, че ние в GSM сервиз Бургас НЕ извършваме тази услугa!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

вижте още:

Сервиз за iPhone 6

Сервиз за iPhone 8 plus

Сервиз за iPhone XS

изкупуване на телефони и таблети

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!