Телефон: 0888 05 76 75

Смяна на дисплей на iphone 7

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Сервиз и ремонт на iphone 7 > Смяна на дисплей на iphone 7
Смяна на дисплей на iphone 7

Счупен дисплей iphone 7

Как да разберем, че дисплеят на iphone 7 е счупен и е за смяна?

Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на дисплей на iphone 7. Ремонта най-често се извършва в рамките на няколко часа, защото резервните части са налични. Клиентите имат опция да избират дали дисплейният модул да е оригинален или високо качество копие.

Ако телефона Ви е включен и на дисплея има черни петна, ивици или черти, изгорели пиксели или изобщо не светва- това означава, че е счупен дисплея. Ако стъклото на Iphone 7 е счупено и горе споменатите симптоми ги няма означава, че Ви е счупено само стъклото на телефона. Но това е друг вид услуга. Вижте графа „ Смяна на стъкло на iphone 7”.

 Вижте тук – Смяна на стъкло на iPhone 7

Ако вашият екран е  изцяло счупен или е повреден поради изпускане или друга причина, в никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на дисплея на iPhone 7 изисква професионална намеса, специализирана техника и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди. Както и нарушения на компоненти, които да засегнат и други детайли и части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да НЕ предприемате ремонтни дейности сами в домашни условия.Това може да доведе до огромен риск да увредите вашият мобилен телефон допълнително.

⚙ Други услуги, свързани със сервиз за iPhone 7

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Сервиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на iPhone 7 към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител и други.

Най-честите модели телефони iPhone, на които извършваме диагностика, ремонт и профилактика в нашия сервиз са:

iPhone 4/4s, iPhone 5/5c/5s/SE, iPhone 6/6s, iPhone 6 Plus/6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

📢 Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно iPhone 7 мобилни телефони

🕘 Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / стъкло, смяна на батерия /други ремонти на iPhone 7?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за конкретния модел на Apple, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  [email protected]
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на дисплей на iphone 5

Сервиз за iPhone XS

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

bg Български
X
Call Now ButtonПозвъни сега!