Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Счупен дисплей iphone 7

Как да разберен, че дисплеят на iphone 7 е счупен и е за смяна?

Ако телефона Ви е включен и на дисплея има черни петна, ивици или черти, изгорели пиксели или изобщо не светва-това означава, че е счупен дисплея.Ако стъклото на Iphone 7 е счупено и горе споменатите симптоми ги няма означава, че Ви е счупено само стъклото на телефона, но това е друг вид услуга.Вижте графа „ Смяна на стъкло на iphone 7”.

Нашият екип от специалисти извършват услугата смяна на дисплей на iphone 7.Това най-често става в рамките на няколко часа, защото резервните части са налични.Клиентите имат опция да избират дали дисплейният модул да е оригинален или високо качество копие.

Ако вашият екран е  изцяло счупен, изобщо не свети или е повреден поради изпускане или друга причина, в никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на дисплея на iPhone 7 изисква професионална намеса, специализирана техника и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди и нарушения на компоненти, които да засегнат и други детайли и части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да НЕ предприемате ремонтни дейности сами в домашни условия, защото съществува огромен риск да увредите вашият мобилен телефон допълнително.

В GSM Сервиз Бургас SN MOBILE  получавате един месец гаранция за качество за смяната на дисплей на iPhone 7.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на дисплей на iphone 5

Сервиз за iPhone XS

Позвъни сега!