0888 05 76 75

Смяна на дисплей на iphone 7

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Сервиз и ремонт на iphone 7 > Смяна на дисплей на iphone 7
Смяна на дисплей на iphone 7

Счупен дисплей iphone 7

Как да разберем, че дисплеят на iphone 7 е счупен и е за смяна?

Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на дисплей на iphone 7. Ремонта най-често се извършва в рамките на няколко часа, защото резервните части са налични. Клиентите имат опция да избират дали дисплейният модул да е оригинален или високо качество копие.

Ако телефона Ви е включен и на дисплея има черни петна, ивици или черти, изгорели пиксели или изобщо не светва- това означава, че е счупен дисплея. Ако стъклото на Iphone 7 е счупено и горе споменатите симптоми ги няма означава, че Ви е счупено само стъклото на телефона. Но това е друг вид услуга. Вижте графа „ Смяна на стъкло на iphone 7”.

 Вижте тук – Смяна на стъкло на iPhone 7

Ако вашият екран е  изцяло счупен или е повреден поради изпускане или друга причина, в никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на дисплея на iPhone 7 изисква професионална намеса, специализирана техника и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди. Както и нарушения на компоненти, които да засегнат и други детайли и части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да НЕ предприемате ремонтни дейности сами в домашни условия.Това може да доведе до огромен риск да увредите вашият мобилен телефон допълнително.

⚙ Други услуги, свързани със сервиз за iPhone 7

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Сервиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на iPhone 7 към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител и други.

Най-честите модели телефони iPhone, на които извършваме диагностика, ремонт и профилактика в нашия сервиз са:

iPhone 4/4s, iPhone 5/5c/5s/SE, iPhone 6/6s, iPhone 6 Plus/6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

???? Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно iPhone 7 мобилни телефони

???? Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / стъкло, смяна на батерия /други ремонти на iPhone 7?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за конкретния модел на Apple, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

Как да се свържете с нас:

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на дисплей на iphone 5

Сервиз за iPhone XS

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!