0888 05 76 75

Смяна дисплей iphone 5

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > СЕРВИЗ ЗА IPHONE 5 > Смяна дисплей iphone 5
Смяна на дисплей iphone 5

Смяна на дисплей iphone 5

Дисплеят на iphone 5 е най-уязвимата част от телефона ви и при изтърване може лесно да счупи. Ако това се случи не се притеснявайте. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на дисплей на iphone 5 в град Бургас.

Видове повреди

???? Механични – счупен дисплей, спукано стъкло, развален тъчскрийн. Смяна на дисплей на iPhone 5.

Смяна на дисплей iphone 5

Неволното изпускане на телефона на земята, може да бъде съпроводено с нарушаване на цялостта на вашето мобилно устройство. Както при панела, така и при стъклото на дисплея. В зависимост от силата на удара, различни компоненти биха могли да бъдат разместени или повредени – както видимо, така и в сърцевината на устройството ви. При този тип щета на мобилните устройства, най-често може да пострада лицевата част на телефона. Тя е най-чувствителна при изпускане или натиск. В някои ситуации може да се наложи само смяна на счупено стъкло или смяна на тъчскрийн, докато в други е наложително да се замени целият дисплеен панел.

???? Намокрен телефон и дисплей – ремонт и почистване

Смяна на дисплей iphone 5

Ако се чудите какво да правите когато намокрите телефона си, то определено първото нещо, което трябва да знаете е как да реагирате бързо. Всяка секунда е важна, особено когато устройството е не просто залято с вода, а изпуснато и озовало се със замах в нея. Само забърсването външно няма да помогне, за това е добре да се обърнете към специалист възможно най-скоро. Окислителните процеси, настъпващи в устройството се засилват в зависимост от това колко време е престоял телефонът в тази среда. Водата може да влезе през множество процепи и отвори на телефона ви. Например през буксата за зареждане, буксата за слушалките, говорителя, микрофона, както и през други малки цепнатини. Дисплейният панел също може да пострада при поливане с вода или друга течност. Въпреки, че може да ви изглежда, че всичко с телефона ви е наред в даден момент, НЕ го включвайте в електрическата мрежа.

Ето какво трябва да направите, ако намокрите телефона си:

1. Изключете го напълно.
2. Попийте водата отвън със суха кърпа
3. Извадете наличните SIM/microSD карти, ако има такива
4. Дори след като сте подсушили телефона си, не се изкушавайте да го включвате в ел. системата

Не губете никакво време и го занесете в сервиз за телефони, за да се погрижат за него. Добре е да знаете, че в отделни случаи поради влагата, която настъпва в устройстото, може някои сензори да спрат да работят. Консултирайте се със специалист!

???? Ивици и маслени петна по екрана на телефона

Смяна на дисплей iphone 5

Ако забележите, че телефонът ви променя цветовете си или маслени петна се появят на екрана, то вероятно това се дължи на механична повреда на усторйство. Възможно е тя да не проличи веднага когато се е случила неприятната ситуация с вашия мобилен телефон, а в следствие и при честа употреба да забележите изменения на картината. При силен удър най-често се получават размествания и отлепвания на компоненти, които водят до неясен образ, ивици и петна по екрана.

Бонус съвет: Как да запазим телефона си като нов за по-дълго време?

  1. Носете предпазен калъф / кейс
  2. Използвайте стъклен протектор за екран
  3. Не оставяйте телефона си включен в електрическата мрежа дълго след като вече е зареден

Често Задавани Въпроси. Смяна на дисплей на iPhone 5

???? Колко струва смяна на дисплей на телефон?
Цената за ремонт на дисплей се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и от това какво трябва да бъде поправено. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

???? Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей, тъчскийн и смяна на стъкло?

При наличност на необходимите части (дисплеен панел, тъч скрийн, стъкло, лентов кабел и др.) за конкретния модел телефон, ремонтът се извършва на същия ден, в рамките на няколко часа (в зависимост от натоварването). В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

Забележка: При поправка на дисплей/ тъч скрийн на смарт устройство (мобилен телефон или таблет), GSMservice Бургас НЕ носи отговорност, ако по някаква причина бъде нарушена цялостта на лицевата част на телефона/таблета след като е напуснал сервиз и е предаден на клиента( например при изпускане, удряне и пр. веднага след като е бил одобрен и приет от клиента). Ако устройството ви дефектира след като вече ви е било върнато и без външна намеса, ви молим да се свържете допълнително с нас, за да установим проблема. Благодарим за разбирането!

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на букса за зареждане на iphone 6
Смяна на камера на Iphone 6

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!