0888 05 76 75

Изкупуване на счупени и повредени телефони и таблети

SN MOBILE > Блог > Блог > Изкупуване на счупени и повредени телефони и таблети
Изкупуване на счупени и повредени  телефони и таблети
изкупуване на счупени телефони

Изкупуване на счупени телефони

Имате счупен телефон или таблет , който стои в шкафа ви и събира само прах, не е рентабилно да се ремонтира или сте питали в сервиз за телефони и не ви устройва цената за ремонт? Ние от GSM SERVICE BURGAS можем да се погрижим за него като ви го изкупим на подобаваща цена. Предлагаме услугата изкупуване на счупени телефони и таблети.

Какви телефони и таблети изкупуваме?

Изкупуваме предимно по-нови модели мобилни телефони  и таблети без значение от повредената част. Без значение дали е Samsung j7 2017 със счупен дисплей , iPhone със изгоряла платка или Nokia 5 която не зарежда. За актуална информация можете да се свържете с нас.

Колко пари ще струва счупеният ми телефон или таблет?

След като донесете устройството си в нашият сервиз за телефони в Бургас или София, телефона или таблета ви ще бъде приет за диагностика за да се установи до каква степен и какво части са повредени или счупени. След преключване на диагностиката наш служител ще се свърже с вас за да ви даде цена за устройството ви.

Ако не сте от град Бургас или София можете да ни изпратите Вашите устройства по Еконт или Speedy. Когато пратката е при нас наш служител ще се свърже с Вас. След преключване на диагностика ще се свържем с Вас за да Ви дадем цена.

Предварително цена няма как да Ви бъде дадена!!!

Забележка: Имайте в предвид , че в диагностика влиза и проверка на устройството дали е обявено за откраднато или изгубено.

Къде можете да ни намерите?

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още: 

Сервиз за iPhone X

Сервиз за Xiaomi redmi note 8t

Comments

  1. Людмила Дойчинова

    Здравейте имам таблет Samsung galaxi стар модел от по големите.има проблем и не се зарежда.може ли да ви го пратя по еконт и да ми кажете после колко може да ми пратите за него.аз съм от софия.

  2. Milena Stoeva

    ИМАМ СТАР ТЕЛЕФОН SAMSUNG S8 PLUS I TABLET SAMSUNG MODEL OT 2017

Позвъни сега!