Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Изкупуване на счупени и повредени телефони и таблети

SN MOBILE GSM сервиз за ремонт на телефони и таблети в Бургас > Блог > Blog > Изкупуване на счупени и повредени телефони и таблети
Изкупуване на счупени и повредени телефони и таблети

ИЗКУПУВАНЕ НА СЧУПЕНИ И ПОВРЕДЕНИ ТЕЛЕФОНИ И ТАБЛЕТИ

Имате счупен телефон или таблет , който стои в шкафа ви и събира само прах, не е рентабилно да се ремонтира или сте питали в сервиз за телефони и не ви устройва цената за ремонт? Ние от GSM SERVICE BURGAS можем да се погрижим за него като ви го изкупим на подобаваща цена.

Какви телефони и таблети изкупуваме?

Изкупуваме всякакви модели мобилни телефони  и таблети без значение от повредената част.Без значение дали е Samsung j7 2017 със счупен дисплей , iPhone със изгоряла платка или Nokia 5 която не зарежда.

Колко пари ще струва счупеният ми телефон или таблет?

След като донесете устройството си в нашият сервиз за телефони в Бургас , телефона или таблета ви ще бъде приет за диагностика за да се установи до каква степен и какво части са повредени или счупени.След преключване на диагностиката наш служител ще се свърже с вас за да ви даде цена за устройството ви.

Ако не сте от град Бургас можете да ни изпратите Вашите устройства по Еконт или Speedy. Когато пратката е при нас наш колега ще се свърже с Вас. След преключване на диагностика ще се свържем с Вас за да Ви дадем цена.

Забележка: Имайте в предвид , че в диагностика влиза и проверка на устройството дали е обявено за откраднато или изгубено.

Къде можете да ни намерите?

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Comments

 1. Людмила Дойчинова

  Здравейте имам таблет Samsung galaxi стар модел от по големите.има проблем и не се зарежда.може ли да ви го пратя по еконт и да ми кажете после колко може да ми пратите за него.аз съм от софия.

 2. Milena Stoeva

  ИМАМ СТАР ТЕЛЕФОН SAMSUNG S8 PLUS I TABLET SAMSUNG MODEL OT 2017

 3. Ioni

  Zdraveite imam dosta telefoni i tableti moje li da mi kajete nai niskata cena koqto izplashtete za telefon v okaano sustoqnie

 4. Десислава Георгиева

  Здравейте, имам телефон Honor 10, който е мокрен и не работи. Няма забележки по външната част на телефона. Има ли смисъл да изпращам такъв телефон?

Вашият коментар

Позвъни сега!