0888 05 76 75

Разкодиране на телефон

разкодиране на телефон в Бургас

Какво означава заключен телефон и разкодиране на телефон?

Разкодиране на телефон (SIM unlock) или т.нар. отключване на телефон към мобилен оператор се начина процесът, в който специалистите настройват телефона ви да работи безпроблемно с всички мобилни оператори. Това обикновено се налага, когато апаратът е бил закупен от определен мобилен оператор в България или чужбина. Заключването на телефоните става чрез уникален код, поставен в телефона от производителя по поръчка на GSM операторите. Потребителите все по-често търсят начин да отключат своите устройства и да ги използват безпрепятствено със SIM карти на всички оператори.

⏳ Бързина и качество

Стремим се да изпълняваме всеки ремонт на мобилен телефон или таблет качествено и в максимално кратък срок.

???? БЕЗПЛАТНА консултация

Предлагаме БЕЗПЛАТНА консултация от специалист, който ще ви насочи относно ремонта на вашия телефон!

???? 100% конфиденциалност

Сигурността на личната информация е наш приоритет! Ние се грижим вашата информация да остане на сигурно място.

Как се случва „кодирането“ на телефона?

Заключването на телефоните се случва чрез специфичен код, поставен в телефона от конкретния производител, по поръчка на GSM операторите. По този начин те са сигурни ,че смартфоните, които те продават, ще бъдат използвани само с тяхна мобилна мрежа. Така те ще се опитат да задържат клиентите си възможно по-дълго време поради това своеобразно ограничение. Ако искате да използвате вашето устройство без ограничения, обърнете се към нашите специалисти в GSM Сервиз Бургас.

Кои са най-големите предимства при разкодиране на телефон?

  1. Веднъж разкодиран, вашият телефон ще остане отключен ЗАВИНАГИ.
  2. Можете да използвате телефония си апарат с ВСИЧКИ мобилни оператори.
  3. Телефонът няма да се заключи отново при update на софтуера
  4. При разкодиране на телефон, гаранцията му НЕ ОТПАДА.
  5. При пътувания в чужбина, можете да го използвате със SIM карти на чуждестранни мобилни оператори без проблем.

Бонус предимство: Ако решите да продавате разкодирания си телефон на вторичния пазар, то цената му би била по-висока в сравнение със същия модел телефон закодиран.

Често Задавани Въпроси

???? Разкодирате ли телефони, които са закодирани към мобилен оператор?


GSM Service Бургас
извършва услугата разкодиране от мобилен оператор за всички чуждестранни такива, както и за всички български мобилни оператори.
Забележка: GSMservice Бургас НЕ извършва разкодиране на телефони iPhone, заключени от български мобилни оператори, но ИЗВЪРШВА услугата за всички станали модели gsm-и.

???? Извършвате ли разкодиране на таблети?

В някои случаи, ако таблетите разполагат със SIM карта, също могат да бъдат заключени от мобилен оператор. Заповядайте в нашия сервиз, за да разкодираме вашето смарт устройство!

???? Колко струва разкодиране на телефон?


Цената за разкодиране към мобилен оператор се определя след преглед и консултация от наш специалист, тъй като различните модели телефони имат различни специфики при отключване. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

???? Колко време отнема разкодиране и отключване на телефон ?

Това е строго индивидуално за всеки мобилен телефон, тъй като някои защити поставени от мобилните оператори, са по-устойчиви от други. Свържете се с нашия екип, за да ви консултираме конкретно за вашето устройство.

???? Давате ли гаранция при разкодирането на мобилни телефони и таблети?

В GSM Сервиз Бургас получавате един месец гаранция за качество за смяната на дисплей, както и за множество други ремонти за всички модели мобилни телефони.

???????? Слагате ли български език на телефон?

Да, извършваме тази услуга, но това зависи много от спецификацията на мобилният телефон. На телефони Iphone и таблети ipad не може да се сложи Българско меню!!! 

Свържете се с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на аудио чип на Iphone 7

Смяна на батерия Huawei p20 lite

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!