Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75
Nokia 6.1 plus

Nokia 6.1 plus-елегантен дизайн и добра камера

Nokia се завърна с това, в което е най-добра: Производството на страхотно изглеждащи и здрави телефони на добра цена.Nokia 6.1 Plus е един от най-изгодните мобилни телефони пуснати на пазара от HMD Global, който предлага достатъчно добри параметри за цената си.

На Китайският пазар е по-известен като Nokia X6.След големият успех в Китай, компанията реши да го пусне на световния пазар в средният клас смартфони.

Дизайн на Nokia 6.1 plus

Спомняме си дните, в които Nokia правеше най-модерните мобилни телефони.Задава се нов подем за марката.Nokia 6.1 plus не е само изключително здрав телефон, но и добре изглеждащ.Отпред и отзад е направен от стъкло, а средата е алуминиева.Телефона се предлага в няколко цвята, като между синият и черният няма голяма разлика като се сравняват на закрито.Предната и задната част са защитени с CORNING GORILLA GLASS 3, което означава, че трудно можете да надраскате стъклото.

От задната част се намира сензора за пръстов отпечатък, двойната вертикална камера поставена в горната част и логото на Nokia и Android One.Сензора за пръстов отпечатък е разположен малко по-надолу отколкото трябва.Ринга на задната камера е изпъкнал над задния капак и това лесно може да доведе до надраскване на стъклото на камерата ако не се носи с предпазен калъф.

От дясната страна са разположени бутона за включване и бутоните за увеличаване и намаляне на звука.Бутоните лесно се достигат с една ръка и е изкючително удобно да се борави с тях.От ляво е разположен сим държача, който е хибриден-можете да ползвате една сим карта – и на втори слот за друга сим карта или карта памет.Отгоре на мобилното устройство е разположен 3.5 мм жак за слушалки и втори микрофон, който се използва при разговор на високоговорител.

Nokia 6.1 plus един от малкото телефони в класа си, който разполага с Type-c порт за зареждане, разположен от долната страна на телефона до полифонията.

Дисплей на Nokia 6.1 plus

Дисплеят на Nokia 6.1 plus e 5.8 инчов FULL HD+  със съотношение 19:9. Дисплеят заена 81.5% от предната част на телефона.Със своята IPS матрица цветовете са добри, не много наситени.В слънчево време е малко трудно да се борави с телефона и трябва да се увеличи яркостта на максимум за да има видимост .

Софтуер на Nokia 6.1 plus

Nokia 6.1 plus е Android One телефон и идва с вграден такъв софтуер.Интерфейса е изчистен, лесен за работа и добре организиран.Основно приложенията, които можете да откриете на началният екран са основните на Google.Единственото приложение на Nokia, което можете да откриете е това за Помощ при проблем с телефона.Софтуера е може би най-силната черта на телефона.Най-голямото предимство на телефоните с вграден Android е, че при пускане на нови файлове за сигурност от Google първо се инсталиран на тези устройства.

Производителност и батерия на Nokia 6.1 plus

Процесора на Nokia 6.1 plus e Qualcomm Snapdragon 636 с честота 1.86GHz.На разположение са 4GB оперативна памет и 64GB вградена памет.Телефона остваря приложенията лесно и бързо.Добре се справя и с извършването на няколко задачи по едно и също време.Основните задачи като сърфиране в интернет или социални мрежи не са проблем за телефона.Пръстовият отпечатък работи малко по-бавно от други модели в своя ценови диапазон.При игрите се усеща забавяне при отварянето и преминаването от една игра на друга.След 30 минути интензивно ползване телефона започва да загрява.

Nokia 6.1 plus има батерия с капацитет 3060 mAh.Позволява бързо зареждане 3.0 с type-c, което означава, че може да бъде зареждана доста по-бързо от традиционалните зарядни системи.При нормалма употреба-като сърфиране в интернет и социални мрежи батерията пада с 14% за час, при по-усилено използване батерията пада с 25% на час.

Камера на Nokia 6.1 plus

Камерата на Nokia 6.1 plus е комбинация от два сензора с 16MP и 5 MP.Снимките направени на дневна светлина са с добро качество, с добри цветове, но не са достатъчно наситени.Въпреки, че HDR спомага за наситеността на снимките.Затова когато използвате камерата на Nokia 6.1 plus през деня по-добре включете функцията HDR.На закрито Nokia 6.1 plus прави доста добри снимки при силна светлина и с опцията „Боке ефект“ предметите които снимате изпъкват в снимката.

СЕРВИЗ НА NOKIA 6.1 PLUS В ГРАД БУРГАС

Ние от SN MOBILE – Сервиз за Телефони и Таблети Бургас разполагаме с нужните знания и умения, професионална техника и апаратура за ремонт на Nokia 6.1 plus.

Ето и част от ремонтите, които извършваме:

Смяна на дисплей/стъкло на Nokia 6.1 plus

Смяна на батерия на Nokia 6.1 plus

Смяна на букса за зареждане на Nokia 6.1 plus

Ремонт и смяна на камера на Nokia 6.1 plus

Почистване/смяна на слушалка или микрофон на Nokia 6.1 plus

Преинсталиране на Nokia 6.1 plus

Смяна на платка на Nokia 6.1 plus

Както и всички хардуерни и софтуерни ремонти на Nokia 6.1 plus

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз и ремонт на Huawei Mate 10 Lite
Смяна на дисплей/стъкло на SAMSUNG

Вашият коментар

Позвъни сега!