0888 05 76 75

Почистване на PlayStation

SN MOBILE > Ремонт на Playstation > Почистване на PlayStation
Почистване на PlayStation

Почистване на PlayStation

PlayStation е една от най-популярните и обичани игрови конзоли на пазара, която ви предоставя часове на забавление и удоволствие. Но за да се наслаждавате на вашата конзола в пълноценно, трябва да се грижите за нея и да я почиствате редовно. Защо и как да почиствате вашата PlayStation? В тази статия ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете.

Защо да почиствате вашата PlayStation конзола?

– Подобрява производителността и продължителността на живота на конзолата – като почиствате вашата PlayStation, вие премахвате праха, мръсотията и другите замърсители, които могат да се натрупат във вентилатора, дисковото устройство, портовете и другите части на конзолата. Това предотвратява прегряване, забавяне, замръзване или повреда на конзолата. Освен това ние използваме специализирана термопаста за PlayStation конзоли. За моделите като PS5 тя е течен метал.

– Подобрява качеството на звука и картината – като почиствате вашата PlayStation, вие също така поддържате чисти и свободни от замърсяване HDMI кабела, оптичния кабел, аудио-видео кабела и другите кабели, които свързват конзолата с телевизора, звуковата система или други устройства. Това гарантира, че ще имате кристално чиста и безпроблемна картина и звук, когато играете.

– Подобрява хигиената и здравето – като почиствате вашата PlayStation, вие не само я предпазвате от повреда, но и се предпазвате себе си и вашето семейство от бактерии, гъбички, алергени и други вредни микроорганизми, които могат да се развиват върху или вътре в конзолата. Това е особено важно, ако имате деца, домашни любимци или алергии.

Колко често се прави профилактика?

В зависимост от интензивността на използването е желателно профилактика да се извършва през 6 до 9 месеца. Качествената профилактика удължава живота на вашата конзола, както и нормалното й функциониране.

Колко време отнема профилактиката?

Средно е около 2 работни дни. В повечето случаи отнема 1 работен ден. В зависимост от натовареността на сервиза ни. За профилактика не е нужно да носите захранващи кабели, джойстици или HDMI кабели. Само конзолата.

Как да се свържете с нас

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, лаптопи, компютри и игрови конзоли, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Обучение

Ремонт на смартчасовници

Ремонт на лаптопи

Позвъни сега!