0888 05 76 75

Намокрен iphone в Бургас

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Намокрен iphone в Бургас
Ремонт на намокрен iphone в Бургас

Ремонт на намокрен iphone в Бургас

Доста често се случва в нашият сервиз за постъпват устройства за ремонт след намокряне. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата профилактика и ремонт на намокрен iphone в град Бургас.

Какво да правя ако си намокря iphone?

Ако си намокрите iphone е желателно първо ако е възможно да го изключите. НЕ ГО ВКЛЮЧВАЙТЕ В ЗАРЯДНО И В ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МРЕЖА!!! След като го изключите го занесете в сервиз за телефони за да му бъде направена профилактика на мокрен телефон и почистване чрез ултразвукова вана. В нашият сервиз за телефони в Бургас разполагаме с Професионална Ултразвукова вана.

Колко време отнема профилактиката и почистването на мокрен iphone?

Технологичното време за добре направена профилактика и почистване на iphone е в рамките на 1 до 2 работни дни. Следват се задължителни етапи за да бъде ефикасна профилактиката. След преключване се тества устройството.

Мога ли сам да си почистя Айфона? Намокрен iphone в Бургас.

Не е желателно! Има голям риск при отваряне на телефона от непрофесионалист да бъдат повредени други компоненти на телефона и по този начин ремонта да стане невъзможен. Препоръчваме профилактиката да се извърши в специализиран сервиз.

Поставянето в ориз на телефона по никакъв начин не помага да влагата да излезе навън. Тя остава на платката под формата на окисление.

Нашият екип от специалисти има нужния опит и техническо оборудване на поправи вашето устройство в максимално кратки срокове. Разполагаме и с широка гама налични части, което ни помага да отремонтираме вашето устройство в изключително кратки срокове, защото знаем колко е важен телефона в днешно време.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Вижте още:

Смяна на задно стъкло на iphone

Смяна на камера на iphone

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА:

Позвъни сега!