0888 05 76 75

Ремонт на Face ID

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Ремонт на Face ID
Ремонт на Face ID

Ремонт на Face ID

Това е система за разпознаване на лица проектирана и разработена от Apple. Моделите на iPhone оборудвани с тази система са: iPhone X, iPhone XS, iPhone XS MAX, XR, 11,11 PRO, 11 PRO MAX, 12 Mini, 12, 12 PRO, 12 PRO MAX. Apple замени използването на пръстов отпечатък за индентифизиране на самоличността на собственика на iPhone. Бутона, който се използваше за пръстов отпечатък беше свързан с платката. Когато една от двете части се смени с нова пръстовия отпечатък преставаше да работи. В модели с Face ID системата за свързаност е на същия принцип. Тоест ако има повреден или сменен модул от Face ID системата, то функцията няма да работи. Тази система се състои от няколко датчика. Dot projector/Точков проектор/, Flood illuminator/осветява лицето със инфрачервена светлина/, Infrred Camera/Инфрачервена камера/.  Ние от SN MOBILE предлагаме ремонт на Face ID на iPhone.

Проблеми с Face ID

Най-честите проблеми с Face ID се получават при изтърване на устройството, при мокрене или при отваряне на устройството от неспециалист и нарушаване цялостта на системата. На телефона получавате съобщение, което гласи > “unable to activate Face ID on this iPhone”. Понякога е възможно при активиране на Face ID да покаже съобщение „ преместете малко надолу, нагоре или по-близо“. Това също е проблем свързан със системата за разпознаване на лица.

Ние от GSM Сервиз SN MOBILE специализираме в сервизирането и ремонта на iPhone. Разполагаме с нужното професионално оборудване и технически опит за да отстраним проблем свързан с Face ID. При наличие на проблем, не се колебайте да се свържете с нас. Ние можем да сменим Dot Projector на системата Face ID и тя отново да заработи както преди. Този метод е сложен и изиска прецизност и препрограмиране на управлението на Face ID.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Ремонт на Аудио чип

Смяна на задно стъкло/панел на iPhone

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!