0888 05 76 75

Ремонт iPhone 12 Mini

SN MOBILE > Ремонт на iPhone > Ремонт iPhone 12 Mini
Ремонт iPhone 12 Mini

Ремонт iPhone 12 Mini

Това е най-новото попълнение на гамата iPhone 12. Оборудван е с 5.4-инчов OLED дисплей с резолюция 1080 х 2340 пиксела и заема около 85.1% от предната част на устройството. Това, че е по-малък на размери не означава, че отстъпва по производителност на другите модели от серията 12. Процесора е А14 Bionic, произведен по 5 нанометрова технология. Мястото за съхранение на информацията може да бъде 64GB, 128GB, 256GB. Ние от сервиз за телефони SN MOBILE предлагаме сервизиране и ремонт на iPhone 12 Mini.

 Тук са част от услугите, които предлагаме за този модел:

 Често задавани въпроси от нашите клиенти :

 Колко време отнема ремонта?

Най-често ремонтите отнемат от няколко часа до 1-2 работни дни. При нужда от поръчка на резервни части може да отнеме до 5 работни дни. В зависимост от натовареността на сервиза ни.

Какви части използваме?

Ние от SN MOBILE сервиз за телефони Бургас знаем колко е важно качеството. Предлагаме както високо качество копие, така и 100% оригинални части. Ние си партнираме с едни от най-големите доставчици на резервни части в България и Западна Европа. Това ни помага да селектираме най-доброто качество на конкурентна цена.

Ремонтираме ли други модели iPhone?

 Да! Ние специализираме в извънгаранционното обслужване и сервизиране на всички модели мобилни телефони, в това число и всички модели на iPhone. При наличие на проблем свързан с вашият телефон, не се колебайте да се свържетв с нас.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Смяна на дисплей на iPhone 12

Смяна на батерия на телефон

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!