0888 05 76 75

Новата операционна система на Huawei

SN MOBILE > Блог > Блог > Новата операционна система на Huawei
Новата операционна система на Huawei
Новата операционна система на Huawei

Новата операционна система на Huawei

Втората по продажби на смартфони компания Huawei форсира дебюта на собствената си опрационна система. След като Google отказа да поднови лиценза им под натиска на Американското Правителство. С новата операционна система на Huawei ще бъдат оборудвани 225 милиона смартфона до края на 2019 г.

Huawei има за цел да продаде 225 милиона смартфона с операционна си система „Hongmeng” до края на 2019г.

Компанията ще насочи усилията си да вгради операционната си система първо в бюджетните си смартфони и след това във топ моделите си. Huawei работи усилено в това да привлече разработчиците на най-известните приложения да създадат своите версии за Hongmeng. Софтуера ще бъде съвместим с Android устройствата и ще е достатъчно надежден за да защити данните и информацията на клиентите. Компанията работи с много интернет доставчици и производители на мобилни телефони в Китай, които тестват новата операционна система на техните устройства. Компании като VIVO и OPPO споделят, че Hongmeng работи с около 60% по-бързо отколкото операционната система на Google. Huawei показа, че не се страхува от санкциите наложени от Американското Правителство и започна регистрирането на Hongmeng като запазена марка в няколко страни. Huawei тества и операционната система Aurora, която се използва в Русия.

Наскоро изтекоха снимки на новата операционна система и има шанс скоро да я видим в новата серия Huawei mate 30.

При наличие на софтуерен проблем с вашият телефон или таблет Huawei, не се колебайте да се свържете с нашият сервиз SN MOBILE. Ние специализираме в ремонт на Huawei. Без значение дали е софтуерен или хардуерен проблема, нашите опитни техници ще се погрижат за да работи отново както преди.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

КОНТАКТИ

Вижте още:

Сервиз за Huawei Honor 20 lite

Сервиз за Huawei Nova 5T

Позвъни сега!