0888 05 76 75

Ремонт на Huawei Honor 20 lite

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Ремонт на Huawei Honor 20 lite
ремонт на huawei honor 20 lite

Ремонт на Huawei Honor 20 lite

Honor още веднъж направи атака в пазара на среден клас мобилни телефони. С модела Huawei honor 20 lite получавате тройна задна камера и 32MP селфи камера, много място за съхранение и много добри параметри и производителност. Устройството беше пуснато на пазара през април 2019 година. Захранван е от процесор Hisilicon Kirin 710, благодарение на който телефона работи изключително гладко без лагване. Операционната система е Android 9.
Ние от SN MOBILE-Сервиз за телефони в град Бургас специализираме в ремонт на устройства от марката Huawei Honor.

Смяна на дисплей на Huawei Honor 20 lite

Смяна на стъкло

Huawei Honor 20 lite е оборудван с 6.21 инчов дисплей с резолюция 1080х2340 пиксела с 16 милиона цвята. Дисплеят на Huawei Honor 20 lite заема 83.1% от предната част на устройството. При изпускане лесно може да бъде повреден. Ако имате проблем свързан с дисплея или стъклото на Вашият телефон не се колебайте да се свържете с нас. Ние извършваме смяна на дисплей на Huawei Honor 20 lite.

Смяна на батерия

Батерията на Huawei Honor 20 lite е с капацитет 3400 mAh. Батерията се зарежда изключително бързо благодарение на мощното 10w зарядно на HUAWEI. При наличие на проблем с батерията на Huawei Honor 20 lite, без значение дали батерията ви е надута, бързо пада, изключва се или не се зарежда, ние от SN MOBILE ще ви помогнем и ще извършим смяна на батерия на Huawei Honor 20 lite.

Смяна или ремонт на камера

Huawei Honor 20 lite разполага с три камери разположени отзад на телефона. Основната е 24MP, втората е 8MP широкоъгълна камера и третата е 2MP сензор за дълбочина. Силата на телефона е в предната селфи камера, която е 32MP. Тя успява да улови и най-малките детайли с добър баланс на цветовете.
Нашият екип от SN MOBILE може да извърши смяна или ремонт на камера на Huawei Honor 20 lite, без значение дали камерата на Huawei Honor 20 lite не фокусира, има черни петна и ленти или просто не се включва.

Смяна на заден капак на Huawei Honor 20 lite

Задният капак на Huawei Honor 20 lite е пластмасов и той лесно може да бъде надраскан. Ако се случи това не се притеснявайте, ние можем да сменим капак на Huawei Honor 20 lite с нов.

Ремонт и смяна на слушалка на Huawei Honor 20 lite

Основната цел на мобилния телефон е да е провеждат разговори чрез него. Затова е важно той да е в изправност и най-вече слушалката и микрофона. При проблем със слушалката на Huawei Honor 20 lite можете да се свържете с нас. Най-честите проблеми свързани със слушалката са:
Слушалката е тиха и не се чува
Пращи и прекъсва
Слушалката на Huawei Honor 20 lite не се чува въобще

Смяна на микрофон

В Huawei Honor 20 lite има няколко микрофона, отговарящи за различен вид разговори – тоест дали говорим на високоговорител, нормално или чрез приложения като вайбър и други. При наличие на проблеми свързани с микрофона на Huawei Honor 20 lite, като пръщене или изцяло липсва чуваемост отсреща, не се колебайте да се свържете с нас за да отстраним проблема в максимално кратък срок за да може да си ползвате устройството отново.

Смяна на букса за зареждане

Буксата за зареждане на Huawei Honor 20 lite е micro usb. При дълга употреба или използване на телефона докато е свързано в зарядно лесно може да се повреди. При наличие на такъв проблем донесете устройството в нашият сервиз и техниците ни ще отремонтират буксата на Huawei Honor 20 lite в максимално кратък срок.

Профилактика на намокрен Huawei Honor 20 lite

Ако сте намокрили телефона си, ви съветваме да НЕ опитвате да го поправяте сами вкъщи, ако не сте професионалист, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите ако намокрите Huawei Honor 20 lite?
– Изключете устройството и извадете батерията, ако не е капсулована.
– Извадете SIM/micro SD карти. (ако има такива)
– Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
– НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
– Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на такъв проблем.

Профилактика на телефон Huawei Honor 20 lite

В GSM сервиз Бургас можем да извършим както качествена и бърза диагностика, така и профилактика на вашия мобилен телефон с марката Huawei. След дълга употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в недостатъчно чиста среда, често се налага да освежавате вида на телефона си с периодична поддръжка, за да продължи да ви служи безпроблемно и в бъдеще. Услугата за почистване и профилактика на устройството се извършва до няколко часа, в рамките на същия ден.

Други услуги, свързани с мобилни телефони Huawei Honor 20 lite

Освен за гореизброените услуги, за които можем да ви асистираме, в GSM Сервиз Бургас можем да ви помогнем също и с:

Разкодиране на Honor 20 lite към мобилен оператор, смяна на протектор на стъкло на Honor 20 lite, смяна на корпус и панел на Хуауей, прехвърляне на информация, смяна на микрофони и говорители и други.

Най-честите модели телефони Huawei, на които извършваме диагностика, ремонт и профилактика в нашия сервиз са:

Huawei y6 II, Huawei p9, Huawei p9 lite, Huawei p10 lite, Huawei p10, Huawei p10 Plus, Huawei p20 lite, Huawei p20, Huawei y625, Huawei honor 8 lite, Huawei p8 lite, Huawei mate 10 lite, Huawei nova 5t, Huawei p smart 2019, Huawei p smart z, Huawei p30, Huawei p30 pro, Huawei p20 pro, Huawei p30 lite, Huawei mate 20 lite, Huawei mate 20 pro, Huawei y7 2019 и много други.

Колко струва ремонта на Huawei Honor 20 lite

Цената за конкретния ремонт се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и какво трябва да бъде извършено като поправка. За точна цена направете запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.
Давате ли гаранция за извършените ремонтни дейностви на телефони Huawei?

• Ние от GSM Сервиз Бургас ви даваме един месец гаранция за качество за смяната на дисплей, смяна на батерия, както и за редица други ремонти за всички модели телефони Хуауей.

В нашият сервиз можете да намерите и стъклен протектор за Huawei Honor 20 lite, както и зарядно за Huawei Honor 20 lite -без значение дали Ви трябва само кабел за зареждане или цяло зарядно.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber /
WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

Вижте още: 

 

Сервиз за Samsung A40

Смяна на стъкло на iphone XS MAX

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!