0888 05 76 75

Сервиз на Huawei P20 LITE

SN MOBILE > Ремонт на Huawei > Сервиз на Huawei P20 LITE
Сервиз на Huawei P20 LITE

Сервиз за Huawei p20 lite

Телефоните от марката Huawei са достатъчно известни вече в целият свят. Не само около скандалите и напрежението между технологичният гигант и САЩ, но и заради изключителните си мобилни устройства с уникален дизайн, параметри и разбира се конкурентни цени. Особено внимание ще обърнем на модела Huawei p20 lite и проблемите свързани с него. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата ремонт и сервиз на Huawei p20 lite в град Бургас.

Смяна на дисплей на Huawei p20 lite

Huawei p20 lite има TFT дисплей (IPS) FHD+ 2280 x 1080 пиксела 432 PPI. Дисплея заема голяма част от предната част като прави телефона изключително елегантен. Това е обаче и най-слабото място на телефона, а именно лесно дисплеят може да се счупи при изтърване. Ние от Сервиз За Телефони Бургас SN MOBILE предлагаме смяна на дисплей на Huawei p20 lite както с висококачествени копия дисплеи, така и с оригинални дисплеи. Това е избор на клиента. Срока в който се извършва ремонта е от няколко часа до 1-2 работни дни, според това дали модула е наличен и натовареността на сервиза.

Как да разберете дали дисплеят ви е за смяна на Huawei p20 lite?

Ако има пукнатини по дисплея, черни петка, цветни петна и ивици или изобщо не свети.

Ремонт или смяна на камера на Huawei p20 lite

Друг компонент, с който ще ви запознаем е изключителната камера на Huawei p20 lite. Задната камера е 16M+2M F/2.2. . Някои от наличните настройки за камерата са професионален режим на снимане, HDR, нощни снимки/препоръчително е да използвате статив/, панорама, хубава храна и други. Изключително често идват Huawei p20 lite за смяна на стъкло на камерата. Тя е издадена от задният корпус и това прави лесно счупването на стъклото на камерата. Поддържаме налични стъкла за камерата на Huawei p20 lite в нашият сервиз в град Бургас.

Смяна на заден капак на Huawei p20 lite/Ремонт на заден капак на Huawei p20 lite

Смяна на задно стъкло на Huawei p20 lite

Като става дума за задният панел той е изработен от стъкло, което го прави  изключително лесно да бъде счупен. Затова препоръчване да носите силиконов гръб, който да го предпазва при евентуално изтърване. Ако все пак се стигне до счупване ние можем да извършим подмяната на задния капак на вашия Huawei p20 lite без значение какъв цвят е.

Ремонт и смяна на батерия Huawei p20 lite

Батерията на Huawei p20 lite е с капацитет от 3000 mAh. Батерията е вградена в телефона и е залепена на задната част на дисплея. За да бъде сменена батерията е нужно да се разлепи задният капак. Ние в Сервиз за Телефони Бургас SN MOBILE държим налични батерии за Huawei p20 lite и смяната отнема няколко часа според натовареността на сервиза.

Ремонт или смяна на букса за зареждане

Буксата за зареждане на Huawei p20 lite е type-c. Най-често за сервиз идват телефони Huawei p20 lite с проблем в зареждането. Това се дължи или на счупена букса за зареждане, на наличие на влага в порта за зареждане или на изгоряла платка, на която е запоена буксата за зареждане на Huawei p20 lite. След диагностика извършена от нашите специалисти ще се установи къде точно е проблема със зареждането на вашия телефон. В максимално кратки срокове ще бъде отстранена повредата след съгласие от ваша страна.

Ремонт или смяна на слушалка

Ако Вие не чувате събеседника си по време на разговор означава в повечето случаи, че имате проблем със слушалката на Huawei p20 lite. Смяната на слушалката може да отстрани този проблем.

Ремонт или смяна на микрофона

В този случай Вие чувате нормално, но събеседника Ви не Ви чува. Тук става въпрос за проблем с микрофона на Huawei p20 lite. В 90% от случаите смяната на микрофона решава проблема и нормалното функциониране на устройството.

Намокрен Huawei. Сервиз за Huawei p20 lite

В летните месеци доста често се случва да влезем в басейна или морето с телефона. В такъв случай това, което можете да направите е да изключите устройството. НЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ УСТРОЙСТВОТО В КОНТАКТНАТА МРЕЖА!!! ТОВА МОЖЕ ДА НАВРЕДИ МНОГО НА ТЕЛЕФОНА ВИ. Следващата стъпка е да изкарате сим картата и да го подсушите външно. Занесете го до най-близкия сервиз за телефони за да му бъде направена профилактика на мокрен телефон. В нашият сервиз ние разполагаме с немска ултрамодерна звукова вана, която е специално проектирана за работа с мокрени мобилни устройства. След почистването на устройството Ви се прави пълен тест за да се установи дали има някакви други повреди в следствие на мокренето.

Проблем с wi fi /слаб сигнал на wi fi /не намира wi fi мрежа Huawei p20 lite

Ако имате проблем с wi fi мрежата без значение какъв е той, елате в www.gsmservice-burgas.com Нашите техници ще направят диагностика на устройството и ще се свържат с Вас.

Ние от GSM Сервиз Бургас извършваме профисионална диагностика, профилактика и всички видове ремонти за вашия мобилен телефон с марката Huawei. Поради засиления интерес на клиентите към тези ремонтни дейсности, сервизът ни подържа в наличност оригинални части, дисплеи и аксесоари за голям набор от марки и модели телефони, в това число и Хуауей.

Как да се свържете с нас?

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз и ремонт на Huawei p20 Pro

Сервиз и ремонт на Huawei p10 Lite

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!