Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

Ремонт на Samsung

serviz-samsung-burgasSamsung е дългогодишен лидер и един от най-големите производители на мобилни технологии в света. Като една от водещите компании в бранша, тя разполага с голямо разнообразие от всички класове смартфони. В последните няколко години, гигантът успя с бърз ход да настигне своя пряк конкурент и да докаже, че не му отсъпва по нищо. Достъпността на Samsung телефоните, бързия темп на развитие и все по-иновативни екстри, са само част от нещата, които привличат феновете на бранда. Поради тази причина, това е и марката телефони, с която често се сблъскват нашият екип от специалисти в GSM сервиз Бургас. Това от своя страна е добра новина, тъй като разполагаме с голям асортимент от резервни части на склад за нашия сервиз на Самсунг.

 

Извършваме различни видове ремонти и сме готови да върнем живота на вашето устройсвто. Без значение дали търсите сервиз Самсунг в София или друга точка на страната, винаги можете да ни изпратите своя телефон по куриер, за да бъде ремонтиран и върнат функциониращ отново.

Какви услуги и ремонти предлагаме в нашия gsm сервиз

  • Смяна на дисплей / Смяна на стъкло
  • Разкодиране на заключен към оператор телефон
  • Ремонт на осветлението
  • Проблеми със зареждането и буксата за зареждане
  • Проблеми с слушалката и звука
  • Проблеми с микрофона
  • Ремонт след намокряне и попадане на течност в устройството
  • Смяна на панел и корпус
  • Прехвърляне на информация от gsm на друг носител

И още много други софтуерни и хардуерни проблеми, с които всеки може да се сблъска. Специалистите ни ще ви консултират БЕЗПЛАТНО и ще ви дадат надежден съвет за отстраняване на проблема. За повечето услуги, предлагани от нашия сервиз за телефони, вие получавате гаранция и винаги сте добре дошли при нас!

 

В нашия сервиз за телефони, предлагаме диагностика, ремонт и следгаранционно обслужване на всички модели мобилни телефони Samsung. Ето някои от най-популярните модели, които получаваме при нас:

Samsung s3/s4, Samsung s5, Samsung Note 3/4, Samsung s6/s6 edge, Samsung s7/s7 edge, Samsung s8/s8 plus, Samsung Note 8, Samsung J3/J5/J7, Samsung A3/A5/A7/A8, Samsung S9

Можем да ви съдействаме с поправката и на всички останали мобилни телефони, произведени от Samsung, без значение от година на производство и модел.

 

Нашият висококвалифициран екип от специалисти на GSM Сервиз Бургас, ще направи всичко възможно вашият телефон да бъде диагностициран правилно с помощта на последен модел оборудване, ремонтиран в максимално кратки срокове и на конкурентни цени.

Не се колебайте и ни потърсете!

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)

Skype: gsmserviceburgas

Email:  sn.burgas@gmail.com

Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas

На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Без значение дали става дума за смяна на дисплей на iOS телефон или поправка на Android таблет, НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ!

Позвъни сега!