Работно време:  Понеделник‑Петък  09:00‑19:00  Събота10:00‑17:00
За връзка с нас:  0888 05 76 75

serviz-samsung-burgas

Ремонт на Samsung

Samsung A Серия  Samsung J Серия  Samsung S Серия  Samsung NOTE Серия

Samsung е дългогодишен лидер и един от най-големите производители на мобилни технологии в света. Като една от водещите компании в бранша, тя разполага с голямо разнообразие от всички класове смартфони. В последните няколко години, гигантът успя с бърз ход да настигне своя пряк конкурент и да докаже, че не му отсъпва по нищо. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици именно на Samsung телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари,и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Samsung. . Ето някои от най-честите ремонти, които извършваме, както и причини за поправка и посещение в сервиз, свързани с вашия Самсунг телефон:

📱 Смяна на дисплей на Samsung

Ако вашият екран е с частично напукано стъкло, изцяло счупен, изобщо не свети или е повреден поради изпускане, в никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на дисплей на Samsung изисква специализирана техника, познания в областта и професионална намеса, както и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или друг механичен удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди, освен видимите такива, които да засегнат и други части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да НЕ предприемате ремонтни дейности сами вкъщи, защото съществува огромен риск да увредите мобилния си телефон допълнително.

☑ Когато ни донесете телефона си в GSM сервиз Бургас, първото нещо, което се извършва като дейсност е диагностиката, за да установим точния проблем, свързан с дисплея на вашия Samsung, след това преглеждаме и другите компоненти, и ако е необходимо, отстраняваме и поправяме всички дефектирали части.

🔋Смяна на батерия на Samsung

Някои от по-старите модели на Samsung Galaxy имат „привилегията“ да разполагат с батерия, която лесно може да бъде сменена с нова, само с няколко движения при наличние на резервна. При по-новите модели обаче, те вече се капсуловат и подмяната им може да бъде извършена само с помощта на специалист. Без значение с какъв модел Самсунг телефон разползгате, сигналите за дефектирала батерия са идентични. Ето някои от най-честите:

– Телефонът не се зарежда изобщо
– Телефонът не се включва след зареждане в кола
– Батерията на телефона пада много бързо
– Батерията на телефона пада от 80% директно на 20%
– Батерията на телефона пада до 70% и направо се изключва
– Батерията на телефона е подута
– Телефонът не се включва

‼ Важно: Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!

Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена.

Повредена батерия на Samsung не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова!

💧 Ремонт на намокрен Samsung

Съветваме ви, ако телефона ви е попаднал във вода или друга течност, да НЕ се опитвате да го поправяте сами, ако не сте професионалист и не разполагате с подходящата техника, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите, ако намокрите вашия Самсунг?

  1. Изключете устройството напълно.
  2. Извадете SIM карта. (ако има такава)
  3. Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно.
  4. НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно.
  5. Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на течност по платките и детайлите на устройството.

📸 Смяна на камера на Samsung

Най-новите технологии позволяват на Самсунг да използват висококачествени компоненти при камерите на най-новите си модели телефони, но дори и тогава се случва те да дефектират поради различни причини. Ето някои от най-често срещаните проблеми, свързани с предна и задна камера на телеофни Samsung Galaxy:

-Телефонът е изпускан и при удъра е натъпило нарушение на компонентите на камерата
-Камерата не може да фокусира образа
-Когато отворите камерата, за да я използвате, на дисплея е само черен екран
-Когато сте направили снимки с камерата, на тях се виждат черни петна

🔌 Смяна на букса за зареждане на Samsung

Неведнъж сме получавали телефони Самсунг за ремонт на батерията, а в последствие се оказва, че проблемът не е в нея, а в самата букса за зареждане. Причините за този проблем биха могли да бъдат различни: поради неправилна употреба, дефект или просто дългогодишното използване на телефона. Най-честите оплаквания, свързани с буксата, за които имаме запитвания от притежатели на Самсунг са:

– Телефонът не се зарежда
– Телефонът не се включва след зареждане в кола
– Устройството отчита, че е включено към зарядно, но не зарежда батерията
– Батерията се зарежда много бавно
– Не може да направи връзка с компютър

🔧 Профилактика на Samsung мобилни телефони

Профилактиката често бива подценявана, но тя би могла да помогне на устройството ви да функционира бързо и безпроблемно, както в деня, когато сте го купили. След  дълги години на употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в замърсена среда, се налага да освежавате вида на телефона си, както хардуерно, така и с софтуерно. В GSM сервиз Бургас можем да ви помогнем с БЕЗПЛАТНА консултация, както и да извършим качествена и бърза диагностика, и профилактика на вашия Самсунг мобилен телефон. Услугата за почистване и профилактика на устройството се извършва изключително бързо от нашите специалисти, така че телефона ви да бъде готов за използване до няколко часа, в рамките на същия ден.

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони Samsung

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Севиз Бургас можем да ви помогнем също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на телефон Samsung към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител и други.

Най-честите модели телефони Samsung, на които извършваме диагностика, ремонт и профилактика в нашия сервиз са:

Samsung s3/s4, Samsung s5, Samsung Note 3/4, Samsung s6/s6 edge, Samsung s7/s7 edge, Samsung s8/s8 plus, Samsung Note 8, Samsung J3/J5/J7, Samsung A3/A5/A7/A8, Samsung S9

Можем да ви съдействаме с поправката и на всички останали мобилни телефони, произведени от Samsung, без значение от година на производство и модел.

📢 Често Задавани Въпроси от нашите клиенти относно сервизните дейности на Samsung

🕘 Колко време отнемат ремонтите по смяна на дисплей / смяна на батерия /други ремонти на Samsung?

При наличност на необходимите части (дисплей, батерия, букса и др.) за вашия конкретен модел на Самсунг, ремонтът се извършва на същия ден. В случай, че трябва да бъдат поръчани компоненти, поправката отнема не повече от 2 дни.

💵 Колко струва ремонт на Samsung (смяната на батерия, смяна на дисплей, ремонт след намокряне и др.)?

Цената за конкретен ремонт се определя след диагностика на устройството и тя зависи от модела му и от това какво трябва да бъде поправено и ремонтирано. За да получите точна цена, може да направите запитване в контактната форма, позвънете ни или ни посетете на място в сервиза.

👍 Давате ли гаранция за извършените ремонтни дейности на телефони Samsung?

В GSM Сервиз Бургас получавате един месец гаранция за качество за смяната на дисплей, смяна на батерия, както и за множество други ремонти за всички модели на Самсунг.

Не се колебайте и ни потърсете!

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Без значение дали става дума за смяна на дисплей на iOS телефон или поправка на Android таблет, НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ!

Позвъни сега!