0888 05 76 75

Ремонт Samsung A серия

SN MOBILE > Ремонт на Samsung > Ремонт Samsung A серия
Сервиз за Samsung A Серия

Ремонт на Samsung A серия

В нашият сервиз за телефони Бургас- SN MOBILE – предлагаме услугата сервиз и ремонт на Samsung A серия. Тук са част от моделите серия “ A “ на Samsung, която ремонтираме и сервизираме:

Samsung A3 2015, Samsung A3 2016, Samsung A3 2017, Samsung A5 2015, Samsung A5 2016, Samsung A5 2017, Samsung A6 2018 , Samsung A6 Plus 2018, Samsung A7 2015, Samsung A7 2017, Samsung A7 2018, Samsung A8 2015, Samsung A8 2016, Samsung A8 2018, Samsung A8 Plus 2018, Samsung A9 2018, Samsung A9 Plus 2018, Samsung A10, SamsungA10s, Samsung A01, Samsung A02, Samsung A02S, Samsung A03s, Samsung A11, Samsung A12, Samsung A13, Samsung A14, Samsung A20e, Samsung A20s, Samsung A21s, Samsung A22, Samsung A22 5G, Samsung A23, Samsung A30s, Samsung A31, Samsung A32, Samsung A33, Samsung A34, Samsung A40, Samsung A41, Samsung A42 5G, Samsung A50, Samsung A50s, Samsung A51, Samsung A52, Samsung A52s 5G, Samsung A53, Samsung A54, Samsung A70, Samsung A71,Samsung A72, Samsung A73, Samsung A80.

Samsung е дългогодишен лидер и един от най-големите производители на мобилни технологии в света. Като една от водещите компании в бранша, тя разполага с голямо разнообразие от всички класове смартфони. В последните няколко години, гигантът успя с бърз ход да настигне своя пряк конкурент и да докаже, че не му отсъпва по нищо. Тъй като голям процент от нашите клиенти са собственици именно на Samsung телефони, сервизът ни подържа в наличност голям набор от оригинални части, аксесоари и компоненти за множество марки и модели телефони, в това число и всички модели на Samsung. Ето някои от най-честите ремонти, които извършваме, както и причини за поправка и посещение в сервиз, свързани с вашия Самсунг телефон:

Смяна на дисплей

Смяна на стъкло

Ако вашият екран е с частично напукано стъкло, изцяло счупен, изобщо не свети или е повреден поради изпускане, в никакъв случай НЕ се опитвайте да го ремонтирате сами. Смяната на дисплей на Samsung изисква специализирана техника, познания в областта и професионална намеса, както и подходящ дисплеен панел за конкретния модел. При изпускане върху твърда повърхност или друг механичен удър на телефона ви, могат да настъпят допълнителни повреди, освен видимите такива, които да засегнат и други части на вашето устройство. Поради тази причина ви съветваме да <strong>НЕ предприемате ремонтни дейности сами вкъщи, защото съществува огромен риск да увредите мобилния си телефон допълнително.

☑ Когато ни донесете телефона си в GSM сервиз Бургас, първото нещо, което се извършва като дейсност е диагностиката, за да установим точния проблем, свързан с дисплея на вашия телефон след това преглеждаме и другите компоненти, и ако е необходимо, отстраняваме и поправяме всички дефектирали части.

Смяна на батерия

Някои от по-старите модели на Samsung Galaxy имат „привилегията“ да разполагат с батерия, която лесно може да бъде сменена с нова, само с няколко движения при наличние на резервна. При по-новите модели обаче, те вече се капсуловат и подмяната им може да бъде извършена само с помощта на специалист. Без значение с какъв модел Самсунг телефон разползгате, сигналите за дефектирала батерия са идентични. Ето някои от най-честите:

  • Телефонът не се включва след зареждане в кола
  • Батерията на телефона пада много бързо
  • Батерията на телефона пада от 80% директно на 20%
  • Телефонът не се зарежда изобщо
  • Батерията на телефона пада до 70% и направо се изключва
  • Батерията на телефона е подута
  • Телефонът не се включва

‼ Важно: Не се опитвайте да извършвате ремонт на батерия сами, защото е много опасно!

Сервиз за Samsung A Серия

Ако след диагностика на батерията нашите специалисти установят, че проблемът е в нея, то тя задължително ще бъде сменена.

Повредена батерия на Samsung не се ремонтира, а се сменя изцяло с чисто нова!


Ремонт на намокрен Samsung A серия

Съветваме ви, ако телефона ви е попаднал във вода или друга течност, да НЕ се опитвате да го поправяте сами, ако не сте професионалист и не разполагате с подходящата техника, тъй като има реален шанс повредата да се задълбочи и отстраняването и да стане невъзможно, дори от специалисти.

Какво трябва да направите, ако намокрите вашия Самсунг?

                Изключете устройството напълно

                Извадете SIM карта. (ако има такава)

                Подсушете устройството със суха кърпа до колкото е възможно

                НЕ включвайте устройството в електрическата мрежа, дори и да ви изглежда подсушено външно

                Не губете време и го занесете в сервиз за мобилни телефони, защото всяка минута е важна при наличието на течност по платките и детайлите на устройството

Смяна на камера

Най-новите технологии позволяват на Самсунг да използват висококачествени компоненти при камерите на най-новите си модели телефони, но дори и тогава се случва те да дефектират поради различни причини. Ето някои от най-често срещаните проблеми, свързани с предна и задна камера на телеофни Samsung Galaxy:

-Телефонът е изпускан и при удъра е натъпило нарушение на компонентите на камерата

-Камерата не може да фокусира образа

-Когато отворите камерата, за да я използвате, на дисплея е само черен екран

-Когато сте направили снимки с камерата, на тях се виждат черни петна

Смяна на букса за зареждане

Неведнъж сме получавали телефони Самсунг за ремонт на батерията, а в последствие се оказва, че проблемът не е в нея, а в самата букса за зареждане. Причините за този проблем биха могли да бъдат различни: поради неправилна употреба, дефект или просто дългогодишното използване на телефона. Най-честите оплаквания, свързани с буксата, за които имаме запитвания от притежатели на Самсунг са:

– Телефонът не се зарежда

– Телефонът не се включва след зареждане в кола

– Устройството отчита, че е включено към зарядно, но не зарежда батерията

– Батерията се зарежда много бавно

– Не може да направи връзка с компютър

Профилактика на Samsung A серия

Профилактиката често бива подценявана, но тя би могла да помогне на устройството ви да функционира бързо и безпроблемно, както в деня, когато сте го купили. След  дълги години на употреба, излагане на устройството на по-екстремен начин на използване или функциониране в замърсена среда, се налага да освежавате вида на телефона си, както хардуерно, така и с софтуерно. В GSM сервиз Бургас можем да ви помогнем с БЕЗПЛАТНА консултация, както и да извършим качествена и бърза диагностика, и профилактика на вашия Самсунг мобилен телефон. Услугата за почистване и профилактика на устройството се извършва изключително бързо от нашите специалисти, така че телефона ви да бъде готов за използване до няколко часа, в рамките на същия ден.

Сервиз за Samsung A Серия

⚙ Други услуги, свързани с мобилни телефони Samsung A серия

Освен всички услуги, с които ви запознахме до момента, в GSM Севиз Бургас можем да ви помогнем в ремонт на Samsung A серия също и ако имате проблем с:

Разкодиране и отключване на телефон Samsung към мобилен оператор, смяна на микрофони и говорители (напр. слаб звук на слушалката/колоната или не работи), ремонт на осветлението на телефона, смяна на вътрешна антена (напр.ако телефона губи обхват), поставяне и смяна на протектор на стъкло, прехвърляне на информация от gsm на друг носител и други.

Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16 КОНТАКТИ

Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!

Вижте още:

Сервиз за Samsung A71

Сервиз за Samsung A50

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Call Now ButtonПозвъни сега!