0888 05 76 75

Ремонт на Samsung A72

Ремонт на Samsung A72

Сервиз и ремонт за Samsung A72

Южнокорейския производител на смартфони Samsung направи премиера на на-новия модел от серията А70. Това е модела Samsung A72 5G. Устройството се предлага на Българския пазар в 4-ри цвята. Дисплея е 6.7-инчов FHD+ Super Amoled с яркост 800 нита. Той е разполага и със сертификат от SGS за грижа за очите. При наличие на проблем свързан с вашето устройство не се колебайте да се свържете с нас. Ние от SN MOBILE предлагаме сервиз и ремонт на Samsung A72. Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми за цялата страна.


Тук сме изброили част от услугите, които предлагаме за този модел :

Дисплея на телефона е най-уязвимата част. При изпускане лесно може да бъде счупен или пукнат. Ако това се случи ние от SN MOBILE можем да ви помогнем. За този модел предлагаме само оригинални дисплеи. Смяната на дисплея отнема от няколко часа до 1-2 работни дни в зависимост от натовареността на сервиза ни.


Смяна на батерия. Ремонт на Samsung A72

Батерията на Samsung A72 е с капацитет 5000mAh. Тя е вградена в телефона и за смяната й е нужно професионално оборудване и технически опит. Ако не разполагате с всичко това ние можем да ви помогнем. Ние от SN MOBILE предлагаме услугата смяна на батерия на Samsung A72. Предлагаме оригинални батерии за този модел.


Смяна на букса за зареждане

 Телефона има порт за зареждане Type-c. През него телефона може да бъде зареждан със зарядно достигащо мощност 25W. Това позволява телефона да бъде зареден от 0 до 100 процента в рамките на максимум 1 час. При проблем свързан с буксата за зареждане, не се колебайте да се свържете с нас.


Други видове ремонт за този модел:

  • Премахване на акаунт
  • Смяна на камера
  • Ремонт на дънна платка
  • Почистване или смяна на микрофон и слушалка
  • Смяна на панел или заден капак
  • и други.

Как да ни намерите?

Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми за цяла България. За повече информация можете да откриете на графа Контакти.


Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Смяна на батерия на Samsung 

Смяна на стъкло на Samsung 

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!