0888 05 76 75

Смяна на дисплей Samsung A72

Смяна на дисплей Samsung A72

Смяна на дисплей Samsung A72

Samsung A72 е оборудван с 6.7- инчов SUPER AMOLED дисплей с работна честота 90 херца и резолюция 1080 х 2400 пиксела. Той заема около 84.4% от предната част. Това е и най-уязвимата част на телефона при изпускане. Възможно в да се счупи или да се повреди стъклото на екрана. Ние от SN MOBILE предлагаме смяна на дисплей на Samsung A72. Разполагаме със сервиз в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми за цяла България.


Смяна на стъкло на Samsung A72

Ако стъклото на дисплея е счупено, няма петна по екрана, тъчскрийна Ви работи, няма ивици по дисплея, можем да сменим само стъклото и да Ви запазим оригиналния дисплей. При този вид ремонт се използва специализирана апаратура за резиклиране на дисплеи. Това допринася и за качеството на услугата. Цената за смяна само на стъкло е сравнително по-евтина от това да се смени целия модул с оригинален.


Колко време отнема смяната на дисплея?

В повечето случай ремонта отнема от няколко часа до 1-2 работни дни, в зависимост от натовареността на сервиза ни. Ние разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София и държим широка гама налични резервни части на склад. Работим с най-големите вносители на резервни части във България и Европа.Това ни позволява да селектираме най-доброто съотношение цена-качество. За този модел на Samsung използваме само оригинални дисплеи. Качеството е най-важно за нашите клиенти.


Какви други ремонти извършваме за този модел?

  •  Смяна на батерия
  • Смяна на панел
  • Ремонт на букса за зареждане
  • Смяна на лентов кабел
  • Преинсталиране
  • Премахване на Google акаунт и Samsung акаунт
  • Ремонт или смяна на дънна платка
  • Смяна на камера
  • И много други

Ако имате проблем с вашето устройство не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви помогнем.


Как да ни намерите?

Разполагаме със сервизна база в град Бургас и град София. Работим и с куриерски фирми за цяла България. За повече информация можете да откриете на графа Контакти.


Пишете ни или се обадете на тел: 0888 05 76 75 ( Viber / WhatsApp)
Skype: gsmserviceburgas
Email:  sn.burgas@gmail.com
Facebook:  facebook.com/GsmRepairBurgas
На място: гр. Бургас, бул. Цар Симеон I №16  КОНТАКТИ


Нашият екип от специалисти има богат опит в областта на мобилните устройства, като за това свидетелства позитивната обратна връзка от клиентите ни, както и широката гама от ремонтни дейности, които предлагаме. Очакваме ви!


Вижте още:

Изкупуване на повредени телефони

Ремонт на лаптопи и компютри

МОЖЕТЕ ДА СПОДЕЛИТЕ СТРАНИЦАТА: 

Позвъни сега!